Gość: maniak IP: *.sfc.pl 03.12.06, 14:59 witam.moze ktos mi powiedziec kto zajmuje sie montowaniem turbin do golfów bo słyszałem ze taka osoba jest w czestochowie a potrzebuje wzmocnic troche moja błyskotke.pomózcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: W Re: turbina do golfa II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 09:36 jasne żebyś jeszcze bardziej wył tym złomem po alejach .... Odpowiedz Link Zgłoś
kierowfca Re: turbina do golfa II 04.12.06, 16:04 Chyba nie wiesz co to turbina wieśniaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moto Re: turbina do golfa II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 09:43 Gość portalu: maniak napisał(a): > witam.moze ktos mi powiedziec kto zajmuje sie montowaniem turbin do golfów > bo słyszałem ze taka osoba jest w czestochowie a potrzebuje wzmocnic troche > moja błyskotke.pomózcie Najlepiej to w twoim łebie powinneś sobie turbine zamontować baranie. Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: turbina do golfa II 04.12.06, 12:26 Chcesz zakatowac silnik? myslisz ze wlozenie turbiny to wszystko? Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moto Re: turbina do golfa II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 12:30 misiakilla napisał: > Chcesz zakatowac silnik? myslisz ze wlozenie turbiny to wszystko? > Powodzenia :) Pewnych rzeczy kretyni nie są w stanie pojąć i zrozumiec ! Odpowiedz Link Zgłoś