Gość: ja IP: *.spidernet.pl 16.12.06, 09:35 Witam, poszukuje opinii na temat pracy w tesco jako wykładacz towaru,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: katorakta Re: praca w Tesco IP: *.bulldogdsl.com 17.12.06, 10:21 wykładacz jak to wykładacz, stoi i wykłada, jaką tu można mieć opinię? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: praca w Tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.06, 19:33 5 groszy od palety z napojami ,10 groszy od ppalety z solą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzygrzy Re: praca w Tesco IP: 32.112.138.* 18.12.06, 03:37 i pótora grosza od jajka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: praca w Tesco IP: *.spidernet.pl 17.12.06, 20:10 ja mam płacone za godzinę a nie od palety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unikat Re: praca w Tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.12.06, 09:52 dostajesz towar + wozek i rozkladasz. Opinie sa podzielone czy wykladasz lewa reka czy prawa... Naprawde ciezko cos napisac bo to w koncu COS powaznego taka praca.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: praca w Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 10:10 Praca jak praca. W pytaniu chodziło chyba o to ile zarabia się na godzinę, ile godzin w miesiącu, czy grafik elastyczny, itp. Czy tak trudno się tego domyślić? Człowiek zadał normalne pytanie a wy mu odpowiadacie jakbyście byli niedorozwinięci umysłowo. W ten sposób sami z siebie robicie głupków a nie z kogoś. Ale jak ktoś się głupi urodził to już mu nic nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: praca w Tesco IP: *.lond-hex.dynamic.dial.as9105.com 18.12.06, 14:12 okolo 1000£ w cyklu 4tygodniowym ,bez fajerwerkow intelektualnych da sie przywyknac pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: praca w Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.06, 14:37 Ja odpowiem :) Pracowałam na podobnym stanowisku, było to pracownik hali. W gre wchodziła obsługa wagi (tj. wędliny, mięsko, mrożonki) lub wykładanie towaru. Płaca była marna.5.40 brutto jak sie nie myle, a nocka 5.8 chyba Ciężko było 8 godzin przestać na stosiku z wagą jak ludzi nie było, ale jakoś sie udało :P Zgłoś się najlepiej do leader service lub do worker service, tam Cię powinni przyjąc, oczywiście jeżeli masz książeczke sanepidoską. jeżeli jeszcze jakieś pytania to pisz, postaram sie odpowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: praca w Tesco IP: *.spidernet.pl 18.12.06, 17:25 hej , dzięki za info , ale pierwszy dzień już za mną:)i ogólnie ejstem zadowolona , fajni ludzie i kasa nie jest zła Odpowiedz Link Zgłoś