Gość: zrpspaczona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 08:12 zabiłam karpia i teraz bardzo mi go żal:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Zabiłam karpia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 08:22 To teraz go zjedz wyobrażając sobie,że to opłatek() i od razu będzie ci weselej.Jedzcie ciało moje i ..... powtarzają niektórzy by przedłużyć zycie swoje w ciele zjadacza./to było w niemczech czy też w innym regionie/.smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klarav Re: Zabiłam karpia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 08:29 no to teraz ci go żal?no wiesz co?a czemu juz teraz go zabilas?i dlaczego tak z rana?cooooooooooooooo?a powiedz mi,bylas z nim jakos szczegolnie zwiazana? pozdrawiam swiatecznie*************************(aaaaaaa,prawie zapomnialam....na moim osiedlu pada snieg,łłłłłłłłooo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikolaj Re: Zabiłam karpia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 09:21 to ty chyba mieszkasz na wsi u nas w miescie jest cieplo i swieci słonce ,chyba z 15 stopni jest a co do karpia trzeba bylo zeby bylo ci zal jak zyl a nie tera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrospaczona Re: Zabiłam karpia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 10:23 Cholerka nie zabiłam go bezpośrednie, no tak trach w głowę, tylko przez noc wyciekła woda z wanny:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ninka Re: Zabiłam karpia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 10:38 to terz go zjesz przeciez po to go kupilas:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ice Re: Zabiłam karpia IP: 217.153.246.* 20.12.06, 11:11 to dobrze ze sie nie utopil:) to dopiero bylaby straszna smierc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasik Re: Zabiłam karpia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 10:42 zajebista wanna XD XD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gri Re: Zabiłam karpia IP: *.trzechwieszczy133.trustnet.pl 20.12.06, 14:59 kupujcie w rybnym filety z karpia. Nie trzeba zabijac i ości mniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prokurator Re: Zabiłam karpia IP: 195.116.125.* 20.12.06, 10:52 Morderczyni!!!!!!:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrospaczona Re: Zabiłam karpia do prokuratora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 11:08 Poddaję się wymiarowi sprawiedliwości .... prokukatorze czyń swoją powinność:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prokurator Re: Zabiłam karpia do prokuratora IP: 195.116.125.* 20.12.06, 11:17 największą karą dla Ciebie będzie świadomość, że podczas Wigilii będziesz jadła to zamęczone taką bestialską śmiercią zwierzę;););):))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrospaczona Re: Zabiłam karpia do prokuratora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 11:23 nie jadam karpia tymbardziej tego (mojej ofiary, popedzę i kupię fileta z pangi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prokurator Re: Zabiłam karpia do prokuratora IP: 195.116.125.* 20.12.06, 11:32 Panga??? Polecam solę:))) Odpowiedz Link Zgłoś
onna16 Bolesna droga 20.12.06, 11:22 Długa i bolesna droga "szynki" na świąteczny stół. www.greenangels.org/szynka.html Jesteś człowiekiem, masz wybór, możesz wybrać wegetarianizm :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Bolesna droga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 11:55 Wegetarianizm? może ale rosiczka taka roślinka wegetarinką nie jest i zajada zwierzatka.To nie wszystko, mam kaktusa/nie wiem jaka jego nazwa bo go zw.., który jak rozkwitnie to przywabia do siebie owady np.muszkę przelatującą .Czy ten kaktus jest też do zjedzenia przez wegetarian?.smacznego(tak często na for.pisane). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Księżyc Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.06, 14:57 Nie jem mięsa z wyboru. Wybrałem współczucie, zrezygnowałem z egoizmu. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.06, 22:45 OK, teraz zdejmij buty, bo to też ze zwierzęcia.. Odpowiedz Link Zgłoś
cesior Re: Zabiłam karpia 20.12.06, 19:35 Gość portalu: zrpspaczona napisał(a): > zabiłam karpia i teraz bardzo mi go żal:( Zatem masz wyrzuty sumienia, do dobrze rokuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrospaczona Re: Zabiłam karpia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 08:36 może jakbym zrobiła mu sztuczne oddychanie usta - usta by pomogło kurcze ale mam doła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Zabiłam karpia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 08:46 no nieeeeeeee bo zabiciu usta - usta to już nekrofilia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrpspaczpna Re: do Gościa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 09:30 gamoniu gdy się udusił to mogłam podjąć walkę reanimacji ....ale niestety ja sobie spałam w najlepsze bo to była ciemna noc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nutka Re: do Gościa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 09:35 na pocieszenie pomysl sobie ze wiele osob ma podobne odczucia bo teraz taki czas ze karp przestaje oddychac (sila wyzsza:) a potem jest zjadany... Hm... a tak ladnie i z gracja sobie plywal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: do Gościa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 09:43 gamoniu nie gamoniu ale w takiej sytuacji to możesz zrobić tylko co radzi "wielokropek ..... -wyżej post" zjeść i mieć nadzieję ,że w Tobie żyć będzie. i smacznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrospaczona do ingi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.06, 09:59 nie dobijaj mnie bo i tak mi ciężko, a chciałam go wypuscić do stawu ale wczoraj wypowiadał się w TVN facet, który powiedział że gdy wypuścimy karpia on i tak padnie ofiarą szczupaka. Odpowiedz Link Zgłoś
inga65 Re: do ingi 21.12.06, 10:04 Gość portalu: zrospaczona napisał(a): > nie dobijaj mnie bo i tak mi ciężko... To w ogóle przestań jeść mięso (w tym ryby, drób, itd.) - sumienie będzie Cię mniej żarło :) Odpowiedz Link Zgłoś