Gość: ania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 17:36 pilnie poszukuje dobrego homeopaty. czy jest ktos kto moglby mi dac namiary na takiego pana lub pania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcelmilau Re: homeopata-poszukiwany 06.01.07, 17:39 Gość portalu: ania napisał(a): > pilnie poszukuje dobrego homeopaty. czy jest ktos kto moglby mi dac namiary na > takiego pana lub pania? Tucholski Leszek numer 062/7869026 Pan mieszka w Sycowie niedaloko Wrocławia.Byłem jest niezły ale mnie się nawróciło z podowu innych dolegliwości o czym mi powiedział.Wizyta 50 zł + daje ci leki za które od razu płacisz jeśli nie ma u siebie na ulicy obok jest apteka z lekami homeopatycznymi.Gość nie jest oszukańcem wykłada w jakiejś wyższej szkole we Wrocku itp.Polecam miły starszy Pan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: homeopata-poszukiwany IP: *.apus-net.pl 06.01.07, 18:00 mam tez namiary na dobrego homeopate w lodzi.Jest lekarzem medycyny, homeopatii uczyl sie w szwajcarii.Jesli Cie interesuje , moge podac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konował Re: homeopata-poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.07, 19:50 nie istnieje coś takiego jak lekarz - homeopata, nie ma takiej specjalizacji, homeopatia nie jest dziedziną sztuki medycznej tylko oszukańczą szarlatanerią a dyplomy homeopatom to może przyznawać goździkowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja zgadzam się z "konowałem" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 20:24 Autorce wątku przydałby się kontakt, ale do dobrego psychiatry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: zgadzam się z "konowałem" IP: *.251.inds.pl 06.01.07, 20:52 Nie trzeba jechac do Sycowa wystarczy do Białej koło Częstochowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: zgadzam się z "konowałem" IP: 80.54.169.* 06.01.07, 21:02 w Bialej to jest znachor jakis , kiedys slyszalam od znajomej o nim jakis chyba Baryla ja tam w cuda nie wierze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: zgadzam się z "konowałem" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.07, 21:57 Zgadzam się z konowałem po raz 2. Czym się różni znachor z Sycowa do znachora z Białej? Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: homeopata-poszukiwany 07.01.07, 01:06 Gość portalu: konował napisał(a): > nie istnieje coś takiego jak lekarz - homeopata, nie ma takiej specjalizacji, > homeopatia nie jest dziedziną sztuki medycznej tylko oszukańczą szarlatanerią a > > dyplomy homeopatom to może przyznawać goździkowa kolego...liczy się efekt.Specjaliści lekarze uczeni nie pomogli , u niego byłem raz efekt był natychmiastowy w porównaniu z resztą kolesi z wykształceniem pfff medycznym więc proszę cię nie pieprz.Kiedyś spotka Ciebie coś i wierz mi pojedziesz i do homeopaty a nawet do dziadka z plemienia tata ma jaja gdzie będziesz jadł nie wiadomo co ale jeśli ci pomoże jeszcze będziesz Bogu dziękował ,żetacy ludzie istnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ia Re: homeopata-poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 11:21 aż 50 proc chorób jest urojonych,ktoś o tym wie i próbuje nas leczyć,zarabiając. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mila Re: homeopata-poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.07, 11:39 Jeżeli chodzi o "znachora" z Białej, to prawdopodobnie myślicie o dr Bułacz, lekarce pediatrze z wieloletnim stażem. Homeopatią zajmuje się równolegle i nie leczy nią wszystkich chorób, bo nie jest to możliwe. Specjalizacja z homeopatii prawdopodobnie w Polsce nie istnieje, ale są kursy, w których uczestniczą lekarze wielu specjalności (wiem to od innej lekarki medycyny, która mówi wprost, że jeżeli chodzi o podejście do homeopatii, to Polska jest 100 lat za murzynami). Nie wiem, czy dr Bułacz leczy dorosłych. Można zadzwonić, telefon jest w książce. Na wizytę prywatną oczekuje się dosyć długo (kiedyś ponad miesiąc). Mój syn był leczony przez dr Bułacz. Pomogło, polecam. Do znachora z dzieckiem prawdopodobnie (bo nie zarzekam się, że nigdy) nie poszłabym, a na pewno nie rezygnowałabym z leczenia go przez lekarza z dyplomem AM na rzecz jakiejś szarlatanerii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porada gratis Re: homeopata-poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 17:42 wiemy już że natura stworzyła człowieka z materii i energii.Człowiek jest tym co dostarcza swojemu organizmowi, czyli sposob odzywiania i sposobem bycia.wszystko jest potrzebne , ale wdawkach umiarkowanych.Wszystkie witaminy,pierwiastki to z czego czlowiek jest zbudowany jest potrzebne do ciaglej odnowy życia.Dobre odzywianie,mało stresow,szukania radości zycze.żyłka . ps czlowiek jest wielkim laboratorium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znów ja proszę pamiętać, że... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.07, 18:58 Jeżeli jesteś katolikiem to w myśl nauki kościoła stosowanie homeopatii jest grzechem. Wykroczeniem przeciw 1 przykazaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiryt Re: homeopata-poszukiwany IP: *.trzechwieszczy133.trustnet.pl 08.01.07, 23:46 Mila TWoja świadomość gdzie cię robią w balona jest ślepa Myślę że powinnaś najpierw poznać temat na który się wypowiadasz. Jeżeli jednak uważasz że go znasz, i tak się wypowiadasz to zakładaj swój moher i tępić innych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homeopata Re: homeopata-poszukiwany IP: *.centertel.pl 07.01.07, 19:53 dr Robert Okoński rokonski@mp.pl, uznany doktor n. medycznych, gabinet we Wroclawiu. Mam tylko e-maila, mozesz napisac. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: homeopata-poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 21:08 Jestem ciekawa co jest grzechem w swietle koscioła,Czy grzechem jest nauka, zwlaszcza medycyna,ktora przedłuza ludzkie zycie , w tym aparatura,czy zycie pod taka aparatura, jest grzechem?Czy zycie ludzkie powinno powinno ograniczyc sie tylko do pierwotnej formy tzn do polowania? przecież Bóg dal człowiekowi umysł , aby go rozwijał.Dlaczego papiez kazal sie odlaczyc od aparatury.? za odpowiedz dziekuje m Odpowiedz Link Zgłoś