Gość: Czytelnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 15:40 Czytaliście to?? mocne :) www.e-tygodnik.pl/?p=p_131&sName=Ryszka-broni-ArcySB-eka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
teymart Re: Senator Ryszka broni ArcySB-eka!!!!!!!!!!!!!! 08.01.07, 16:03 Drogi Czytelniku! Pomijając już Twoją frazeologię nie wydaje mi się, aby ktoś, kto kiedykolwiek bezpośrednio a nawet pośrednio zetknął się z szanownym dziennikarzem, pisarzem, a wreszcie p(o)słem RP Czesławem Ryszką - był choć odrobinę zaskoczony jego wystąpieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: Senator Ryszka broni ArcySB-eka!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 16:09 To jest to człowiek ich wybiera a poźniej się głupotami zajmują, lepiej by inwestorów pościągali ale co oni umieją !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Senator Ryszka broni ArcySB-eka!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 15:59 Do innych z tego wątku : teraz po liście B 16 macie wątpliwości jak należało postąpić . Zapamiętajcie ten nik ale ja też zapamietam i inne krytykujące mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Senator Ryszka broni ArcySB-eka!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 19:58 Ryszka to ten z PiSu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Senator Ryszka broni ArcySB-eka!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 00:52 on jest z Czeladzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Szef Solidarności jest tego samego zdania IP: *.apus-net.pl 08.01.07, 20:53 Przeczytaj komentowany artykuł » Autor: Gość: Mirosław Kowalik IP: *.internetdsl.tpnet.pl Data: 22.12.06, 09:05 + dodaj do ulubionych wątków skasujcie post + odpowiedz Jak łatwo być anonimowym frustratem, jak łatwo znieważyć i pomówić jakże dzisiaj tania jest odwaga. Nie dziwi mnie, że spadają gromy i oszczerstwa na biskupa Wielgusa bo robią to ci sami ludzie którzy walczyli z kościołem przez 50 lat. Ale jeśli robią to ludzie pod hasłem "Solidarności" metodami które SB stosowało przez cały stan wojenny. Metodami które spowodowały zniszczenie autorytetów, brak zaufania, nienawiść. Doprowadziły do zrealizowania powiedzenia "człowiek człowiekowi wilkiem". Ośmieszanie postępowania zgodnego z prawem nie mieści się w żadnych ogólnie przyjętych kategoriach myślenia. Postępowania zgodnego z prawem oczekujemy od wszystkich jako obywatele, jako pracownicy i jako związkowcy. Żal, że są osoby tak nienawidzące Solidarności tak zacietrzewione, że zniszczą wszystko posługując się populistycznymi hasłami zostawią po sobie tylko popiół. Współczuję Solidarności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @bsolwent2006 Panie Kowalik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 20:56 Panie KOwalik tu chodzi o Ryszkę a nie Solidarność, to skandal że reprezentuje nas człowiek spoza miasta w senacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja34 Re: Panie Kowalik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 21:10 NO jakoś tak wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
teymart Re: ad Mirosław Kowalik 08.01.07, 23:37 Wydaje się pan nie zauważać subtelnej różnicy między postępowaniem zgodnym z prawem a przejawem nieuzasadnionej nadgorliwości posła Ryszki, w sytuacji, kiedy to szanowny poseł domagając się wszczęcia postępowania z urzędu w sprawie, nie tylko nie zwrócił uwagi na pewien istotny fakt, mianowicie - bezzasadności swego żądania w sytuacji, gdy taka (nazwijmy to prośba)nie miała żadnych podstaw prawnych, a nawet pozbawiona była przesłanek umożliwiających zastosowanie odpowiedniego paragrafu. Ufając w pańską dobrą wolę i obiektywizm zaniecham dalszych wywodów, uważam bowiem, że wypowiedzi posła Ryszki należy traktować z właściwym dystansem i umiarkowaną uwagą. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyCommunist spy Ryszka broni purprowej korporacji! Wczoaj zapewne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 21:36 krzyczałby razem z oszołomstwem Radyjka,żeby wypuścic tego Barabasza - TW Greya! Czy NadUbecki biskup jest od wczoraj Arcypastuchem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student PCz Re: Ryszka broni purprowej korporacji! Wczoaj zap IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 18:45 Aż mi wstyd że mamy takiego senatroa, tzn heee my mamy?? Czeladż ma, Ryszka do Czeladzi !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś