Dodaj do ulubionych

Senator Ryszka broni ArcySB-eka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 15:40
Czytaliście to?? mocne :)
www.e-tygodnik.pl/?p=p_131&sName=Ryszka-broni-ArcySB-eka
Obserwuj wątek
    • teymart Re: Senator Ryszka broni ArcySB-eka!!!!!!!!!!!!!! 08.01.07, 16:03
      Drogi Czytelniku! Pomijając już Twoją frazeologię nie wydaje mi się, aby ktoś,
      kto kiedykolwiek bezpośrednio a nawet pośrednio zetknął się z szanownym
      dziennikarzem, pisarzem, a wreszcie p(o)słem RP Czesławem Ryszką - był choć
      odrobinę zaskoczony jego wystąpieniem.
      • Gość: Kinga Re: Senator Ryszka broni ArcySB-eka!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 16:09
        To jest to człowiek ich wybiera a poźniej się głupotami zajmują, lepiej by
        inwestorów pościągali ale co oni umieją !!!!
      • Gość: angrusz Re: Senator Ryszka broni ArcySB-eka!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 15:59

Do innych z tego wątku :
        teraz po liście B 16 macie wątpliwości jak należało postąpić .

Zapamiętajcie ten nik

ale ja też zapamietam i inne
        krytykujące mnie
    • Gość: aa Re: Senator Ryszka broni ArcySB-eka!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 19:58
      Ryszka to ten z PiSu???
      • Gość: ... Re: Senator Ryszka broni ArcySB-eka!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 00:52
        on jest z Czeladzi
    • Gość: ja Szef Solidarności jest tego samego zdania IP: *.apus-net.pl 08.01.07, 20:53

Przeczytaj komentowany artykuł »
      Autor: Gość: Mirosław Kowalik IP: *.internetdsl.tpnet.pl
      Data: 22.12.06, 09:05

+ dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz
      Jak łatwo być anonimowym frustratem, jak łatwo znieważyć i pomówić jakże dzisiaj
      tania jest odwaga. Nie dziwi mnie, że spadają gromy i oszczerstwa na biskupa
      Wielgusa bo robią to ci sami ludzie którzy walczyli z kościołem przez 50 lat.
      Ale jeśli robią to ludzie pod hasłem "Solidarności" metodami które SB stosowało
      przez cały stan wojenny. Metodami które spowodowały zniszczenie autorytetów,
      brak zaufania, nienawiść. Doprowadziły do zrealizowania powiedzenia "człowiek
      człowiekowi wilkiem". Ośmieszanie postępowania zgodnego z prawem nie mieści się
      w żadnych ogólnie przyjętych kategoriach myślenia. Postępowania zgodnego z
      prawem oczekujemy od wszystkich jako obywatele, jako pracownicy i jako
      związkowcy. Żal, że są osoby tak nienawidzące Solidarności tak zacietrzewione,
      że zniszczą wszystko posługując się populistycznymi hasłami zostawią po sobie
      tylko popiół. Współczuję Solidarności.
      • Gość: @bsolwent2006 Panie Kowalik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 20:56
        Panie KOwalik tu chodzi o Ryszkę a nie Solidarność, to skandal że reprezentuje
        nas człowiek spoza miasta w senacie
        • Gość: Ja34 Re: Panie Kowalik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 21:10
          NO jakoś tak wyszło
      • teymart Re: ad Mirosław Kowalik 08.01.07, 23:37
        Wydaje się pan nie zauważać subtelnej różnicy między postępowaniem zgodnym z
        prawem a przejawem nieuzasadnionej nadgorliwości posła Ryszki, w sytuacji, kiedy
        to szanowny poseł domagając się wszczęcia postępowania z urzędu w sprawie, nie
        tylko nie zwrócił uwagi na pewien istotny fakt, mianowicie - bezzasadności swego
        żądania w sytuacji, gdy taka (nazwijmy to prośba)nie miała żadnych podstaw
        prawnych, a nawet pozbawiona była przesłanek umożliwiających zastosowanie
        odpowiedniego paragrafu. Ufając w pańską dobrą wolę i obiektywizm zaniecham
        dalszych wywodów, uważam bowiem, że wypowiedzi posła Ryszki należy traktować z
        właściwym dystansem i umiarkowaną uwagą. Pozdrawiam.
    • Gość: antyCommunist spy Ryszka broni purprowej korporacji! Wczoaj zapewne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 21:36
      krzyczałby razem z oszołomstwem Radyjka,żeby wypuścic tego Barabasza - TW
      Greya! Czy NadUbecki biskup jest od wczoraj Arcypastuchem?
      • Gość: Student PCz Re: Ryszka broni purprowej korporacji! Wczoaj zap IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.07, 18:45
        Aż mi wstyd że mamy takiego senatroa, tzn heee my mamy?? Czeladż ma, Ryszka do
        Czeladzi !!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka