Gość: gosc987 IP: *.man.czest.pl 11.01.07, 18:30 planuję zapisać tam swoje dziecko. bardzo prosze o opinie. podobno jest jedna grupa dla 3,4 i 5 latków. czy to się sprawdza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc987 Re: przedszkole na Rocha IP: *.man.czest.pl 11.01.07, 18:34 i czy ktos tez planuje poslac swoje dziecko od wrzesnia? Odpowiedz Link Zgłoś
ziabcia Re: przedszkole na Rocha 12.01.07, 09:46 Też planuję posłać swoje dziecko od września do pzrdszkola, akurat nie do tego, ale też:) w przedszkolu do którego ja chcę zapisać dziecko są grupy dla 3- latków, 3-4 latków, 5-latków i 6-latków. Ciekawa tylko jestem, które dzieci są w grupie dla 3-latków a które dla 3-4 latków??? Może ktoś mi wyjaśni jak to jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0 Re: przedszkole na Rocha IP: *.man.czest.pl 12.01.07, 12:44 właśnie się zastanawiam, czy maluchy nie są pokrzywdzone w takiej grupie o tak dużej rozpiętości od 3 do 5 lat. a może to lepiej bo się szybciej uczą? zależy ile 3 latków dołączy we wrześniu. myslę ze nauczucielki zwracaja uwage szczegolna na te maluchy, mam taka nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaOliego Re: przedszkole na Rocha IP: *.pf.com.pl 12.01.07, 14:00 Moj synek chodzi do przedszkola na Poleska nigdy w zyciu nie zapisalabym Go do przedszkola gdzie jest jedna grupa np.3-5 bo to za duza roznica wieku starszaki to "male diabelki:-)"oczywiscie w pozytywnym tego zwrotu znaczeniu ale maluchy potrzebuja wiecej uwagi itd dlatego zastanowcie sie i przejzyjcie oferte w przedszkolach pozdr Odpowiedz Link Zgłoś