Dodaj do ulubionych

Sala weselna - Willa Antonio

IP: *.org 17.01.07, 10:09
Bardzo proszę o opinie na temat tej sali.Głównie chodzi mi o obsługę,
jedzenie czy jest dobre i czy dużo oraz o wszelkie inne wskazówki i
uwagi.Piszcie proszę jeśli ktoś z Was był tam na weselu.
Obserwuj wątek
    • Gość: tolka Re: Sala weselna - Willa Antonio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 16:54
      Czytałam na forum, że zamykają ten lokal. Ale też proszę o opinie!
      • Gość: anna Re: Sala weselna - Willa Antonio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.07, 20:18
        Zamykają ten lokal wtedy jezeli młoda para chce zrobic wesele na mała ilość osób.Jezeli chodzi o obsłóge to nie są to zawodowcy! Jezeli chodzi o kucharke to zawodowa gospodyni domowa gotująca na stary sposób.Jedyne co jest tam super to położenie czyli wiazd i właścicielka ładna kobieta i to wszystko
        • ewosek Re: Sala weselna - Willa Antonio 18.01.07, 20:36
          kiedy szukaliśmy sali na nasze wesele na przełomie sierpnia i września 2006
          pojechaliśmy tam, ale nikt nam nie raczył otworzyć bramy mimo,że jacyś ludzie
          kręcili się po podwórku... ich strata wesele będziemy mieli w Czarny Lesie w
          sali Daga i mam nadzieję, że lepiej nie mogliśmy trafić :)
          • Gość: sara Re: Sala weselna - Willa Antonio IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.07, 21:22
            bylam w cz.lesieie tragedia
            • ewosek Re: Sala weselna - Willa Antonio 18.01.07, 22:40
              dlaczego tragedia?
              wygląd sali czy organizacja?
              • Gość: mario Re: Sala weselna - Willa Antonio IP: *.org 21.01.07, 20:20
                Czy w całej Częstochowie tylko jedna osoba była w tym Antonio? Piszcie jeśli
                byliście tam na jakiejkolwiek imprezie. Wasze opinie są bardzo pomocne dla
                innych.Dzięki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka