Gość: fafel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 12:23 Czy w Częstochowie mozna gdzieś nauczyć sie języka arabskiego?Jakie sa ceny takich kursów?czy to jest trudny język? dziękuję za odpowiedzi...Może ktoś zna poszczególne słowka wraz z wymowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Faruk Zapytaj w Akademii Polonijnej IP: 212.87.232.* 26.01.07, 13:33 Zapytaj w Akademii Polonijnej. Mają tam lektora języka arabskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yogi Re: Język arabski IP: *.pl 26.01.07, 13:37 Wyjątkowo trudny język. Kursy prowadzi bodajże Akademia Polonijna. Znam człowieka, który się go uczył 6 lat. Dziś posługuje się perfekt. Jest tylko jedno małe ale..., te 6 lat to mieszkał w Libanie. Inna kolezanka studiowała arabistykę na UJ. Jak była na III roku to jej jeden z wykładowców powiedział, żeby dała sobie spokój bo nie czuje tego języka. Podstawowe słówka wraz z wymową fonetyczną znajdziesz w necie. Allah Ya Yehremny Minnak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafel Re: Język arabski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 17:42 a gdzie mogę znaleźć takie stronki ze słówkami. na polonijnej to chyba drogo jest? Odpowiedz Link Zgłoś
beduinka Re: Język arabski 07.02.07, 19:31 na temat nauki arabskiego w Częstochowie nie wiem nic ale info nt. nauki języka arabskiego z internetu znajdziesz w tym wątku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10662&w=38497387 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zgadnij Masz problem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.07, 22:58 Nie chcę Cię zalamywac ale gadalam z jednym Arabem jesli chcesz sie nauczyć arabskiego potrfa to 30 lat.POWODZENIA<lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: europejczyk Re: Język arabski IP: *.man.czest.pl 10.02.07, 23:16 Czy na tym forum o krajach arabskich są te filmiki jak obcinają głowy niewiernym? No te ostatnie z Iraku? Odpowiedz Link Zgłoś