Dodaj do ulubionych

Pytanie do mężczyzn :)

IP: *.21.pl 28.01.07, 16:09
co jest dla was do nie zaakceptowania w zachowaniu / wygladzie potencjalnej
partnerki :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Pan Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 16:10
      Jej ciekawość jak twoja wlasnie.
      • Gość: ania Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.21.pl 28.01.07, 16:13
        kto pyta nie błądzi :)
        ps. nikt Cie nie zmusza do odpisywania na ten post .... ;)
        • Gość: Pan Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 16:18
          Gość portalu: ania napisał(a):

> kto pyta nie błądzi :)
          > ps. nikt Cie nie zmusza do odpisywania na ten post .... ;)

No proszę, dosc ze ciekawa to i jeszcze zaczyna byc pyskata.
          • Gość: ania Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.21.pl 28.01.07, 16:23
            ja tu Panie oczekuje na konkretne odpowiedzi a nie na analize psychologiczą
            mojej osobowosci.
            • Gość: pawel Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: 89.174.23.* 28.01.07, 16:33
              a ile masz latek Aniu?

hmm a odnosnie pytania to: ehhh jak sie kocha to sie wszystko akceptuje, no
              chyba, ze nie ma uczucia to zwiazku tez chyab nie nalezy ciagnąc bo potem
              bedzie bolalo jak nastanie szybkie i nagle rozstanie spowodowane brakiem
              milosci;)

• Gość: ania Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.21.pl 28.01.07, 16:37
                nie wyszystko można zaakceptować , wierz mi....

a co latka mają wspólnego z odpowiedzią na mój post ? :)
              • Gość: Tomasz Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.apus-net.pl 28.01.07, 16:38
                Ja wymagam tak:
                -nie pali papierosow
                -mało pije
                -nie przesadza z narkotykami
                -nie przeklina
                -kulturalna
                -ładna
                -zadbana
                -inteligentna
                Wiadomo, że nie pierwsza lepsza,bo ja też nie jestem pierwszy lepszy. Może jest
                tu taka dziewczyna?
                • Gość: pawel Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: 89.174.23.* 28.01.07, 16:44
                  no ma, bo co wiek to inne myslenie...18 latka nie ma takiego samego podejscia
                  do zycia co 30 latka, a 30 latka takiego jakie ma 40 latka wiec troche to ma
                  wspolnego...:)
                  • Gość: ania Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.21.pl 28.01.07, 16:47
                    no to zaspokoję Twoja ciekawosc - 20 lat :)
                    • Gość: pawel Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: 89.174.23.* 28.01.07, 16:48
                      tak myslalem:))))
                      • Gość: ania Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.21.pl 28.01.07, 16:53
                        wiesz, ja nie klasyfikuję ludzi zw. na wiek, bo kazdy wyznaje inne wartosci, ma
                        inna osobowośći, charakter i poziom inteligencji. I pewne cechy które nie
                        akceptuję teraz u meżczyzn, nie bede z pewnoscią akceptowala i w pozniejszym
                        wieku. to na tyle
                        pozdro :)
                        • Gość: pawel Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: 89.174.23.* 28.01.07, 16:56
                          ale ja nie neguje tego...;) Pozdrawiam.
                        • misiakilla Re: Pytanie do mężczyzn :) 28.01.07, 16:56
                          - Inteligentna
                          - Zadbana
                          - Kulturalna
                          - Bez nalogow

Ale to tylko zalazek
                          • Gość: franc Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 17:06
                            jak się kocha kobietę to nic nie przeszkadza wszytko wtedy pasuje a jak nie ma
                            miłości to wszystko przeszkadza i lepiej być samemu niż być z kobietą której się
                            nie kocha oczewiście działa to w drugą stronę
                            • Gość: Piter Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 18:44
                              Ja uważam tak samo jak Tomasz czyli głównie żeby nie paliła, mało piła i była
                              mądra :)
                              • Gość: ania Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.21.pl 28.01.07, 20:20
                                a czy Ty sam reprezentujesz te cechy, które wymagasz od partnerki ??:)
                                • Gość: Paolo Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: 89.174.23.* 28.01.07, 20:22
                                  jak powyzej;)
                                • Gość: Tomasz Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.apus-net.pl 28.01.07, 20:53
                                  Gość portalu: ania napisał(a):

> a czy Ty sam reprezentujesz te cechy, które wymagasz od partnerki ??:)

Trudno jest wymagać czegoś czego się samemu nie ma. Więc oczywiście zaczynam od
                                  siebie. A u Ciebie jak z tym jest?
                • Gość: prawdziwa kobieta Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: 212.87.240.* 28.01.07, 20:59
                  Takie rzeczy to tylko w ERZE
                  • Gość: Tomasz Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.apus-net.pl 28.01.07, 21:09
                    Współczuję.
                • Gość: gosia_ Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.prenet.pl 28.01.07, 21:16
                  nie pali - tak
                  malo pije - wogole nie pije
                  narkotyki - nie biore
                  nie przeklina - czasami :P
                  kulturalna - tak
                  ladna - zalezy kto ma jaki gust :P
                  zadbana - tak
                  inteligentna - tak

:)) ale trafiles :P
                  • Gość: Tomasz Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.apus-net.pl 28.01.07, 21:28
                    Gość portalu: gosia_ napisał(a):

> nie pali - tak
                    > malo pije - wogole nie pije
                    > narkotyki - nie biore
                    > nie przeklina - czasami :P
                    > kulturalna - tak
                    > ladna - zalezy kto ma jaki gust :P
                    > zadbana - tak
                    > inteligentna - tak
                    >
                    > :)) ale trafiles :P

Ile masz lat?
                    • Gość: gosia_ Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.prenet.pl 28.01.07, 21:44
                      21 :)
                      • Gość: Tomasz Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.apus-net.pl 28.01.07, 22:17
                        Jestem dwa lata młodszy, ale dojrzały. Może poggawędzimy trochę? 1878175
                • Gość: xxx Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: 80.51.57.* 29.01.07, 20:53
                  hej nie za dużo tych wymagan.Powiedzmy dziewczyna spełnia wszystkie albo prawie
                  wszystkie te wymogi a zawsze trafi na takiego faceta ze szkoda gadać.
    • Gość: . Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.trustnet.pl 28.01.07, 21:23
      Dla mnie niedozaakceprowania są nielogiczne bądź niczym nieuzasadnione
      zachowania bądź łażenie po sklepach cały dzień bez celu. Oczywiście nie powinna
      palić ani pić alkoholu o innych narkotykach nie wspominając. Co do wyglądu to
      tutaj ciężko się wypowiadać, bo to nie wygląd świadczy o drugiej osobie a jej
      wnętrze.
      • warren7 Re: Pytanie do mężczyzn :) 28.01.07, 21:28
        Nie do zaakceptowania u laski jest nadwaga i wszelkiego rodzaju niechlujstwo.
        Reszta jest do przetrawienia zakładając że kobieta rodzi się już z pewną dozą
        głupoty na karku.
        • Gość: ania do warrena 7 IP: *.21.pl 28.01.07, 21:33
          warren7 napisał:
          > Reszta jest do przetrawienia zakładając że kobieta rodzi się już z pewną dozą
          > głupoty na karku.

heh, widać jakiś sfrustowany męski szownista :)
          • warren7 Re: do warrena 7 28.01.07, 21:40
            Szowinista owszem.Sfrustrowany-niekoniecznie.
      • Gość: ania Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.21.pl 28.01.07, 21:29
        wiadomo, że wygląd nie świadczy o 2 osobie ale jest kluczowy dla wyboru
        parnera/ki. Przeciez gdy poznajemy osobę to pierwsze co rejestrujemy to wygląd.
        Charakter poznajmey pozniej. I nie ma sie co oszukiwać - nikt nie bedzie z
        osobą , która choć trochę go nie pociaga fizycznie.
        • Gość: Paolo Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: 89.174.23.* 28.01.07, 21:34
          no chyba, ze poznajesz kogos przez internet, rozmawiasz z nim Aniu na gg,
          forum, czacie, a dopiero pozniej go widzisz w "realu"......wiec nie ma
          reguly..:)
          • Gość: ania Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.21.pl 28.01.07, 21:45
            internet daje nieograniczone możliwości kreowania własnej postaci ...
            dlatego ja wole "face to face" :))
            nie ma jak to real:)
    • Gość: roni Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.07, 21:27
      spotykałem się kiedyś ze śliczną dziewczyną której pozazdrościłby mi niejeden, ale
      nie ma róży bez kolców. Nie wytrzymałem z osobą którą chce zrobić ze mnie kogoś
      kim nie jestem i nie chcę być. Przykro mi ale większość dziewczyn jest
      samolubna, chciałyby księcia z bajki myśląc tylko jaki to on ma być, nie
      zważając że druga osoba też czegoś oczekuje. Teraz jestem sam i czasem chciałoby
      się być z kimś, ale
      kogoś wyrozumiałego, a nie laleczkę.. CHUCKY!!
      • Gość: t Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.07, 21:49
        no ja nie lubie zdecydowanie jak kobieta jest namolna bardzo napalona. nawet jak
        jej sie chce tak bardzo to wytrzymalaby chociaz ze 2 spotkania, dla przyzwoitosci.
        ja oczywiscie korzystam jesli mam taka okazje, ale drugi raz juz sie z taka nie
        spotkam. Drogie Panie - trzeba sie troche szanowac, nie jestescie przeciez
        napalonymi suczkami, ktore majac cieczke oddaja sie bez opamietania.
        • Gość: Piter Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 00:05
          Zauważcie że najczęściej pojawia się "nie pali i nie pije". Jak dla mnie to jest
          właśnie pierwsze na co zwracam uwage, bo jeżeli dziewczya pali to może byc tylko
          moją koleżanką bo o partnerce to nawet nie myśle.
    • Gość: gordon Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.apus-net.pl 29.01.07, 00:32
      Ja na pewno nie zaakceptowałbym zdrady.
    • Gość: xw Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 00:55
      Nie do zaakceptowania u laski jest siusiak. poważka :/
    • Gość: XXXXX Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.ar.wroc.pl 29.01.07, 01:17
      Jeśli chodzi o wygląd to nie lubię nieogolonych nóg.
      Jeśli chodzi o zachowanie to nie lubie lub nieakceptuje:
      - robienia czegoś na pokaz
      - zmuszania faceta do robienia czegoś na pokaz np. kup mi kwiatka bo moja
      koleżanka dostała więc ja też chce żebym sie mogła pochwalić.
      - czerpania mądrości życiowych z kolorowych magazynów dla kobiet
      - zwracania uwagi żebym sie nie upił, zwłaszcza że nigdy sie nie upiłem, nie
      zrobiłem jej wstydu i dokładnie wiem ile mogę wypić.
      - palących i śmierdzących fajkami kobiet
      • Gość: do dużego iksa Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 12:12
        to ja to ja to ja ;)

nóżki mzm jak sarenka (...)
        jak pokazy to tylko sztucznych ogni (...)
        jak chodzi o kwiotki to często sama sobie kupuję szczególnie wiosną - bukiet
        frezji, konwalii, żonkili - bez żadnego przybrania oczywiiście :)
        kolorowych magazynów nie kupuję (...)
        (...)
        kobiitka powinna pachnieć delikatnie perfumami, świezością a nie śmierdzącymi
        papierochami ..... meżczyzna też również (...)

zadziwiające....
        pozdrawiam zimowo ;)
        • Gość: XXXXX Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.ar.wroc.pl 29.01.07, 19:15
          Faktycznie zadziwiające :)

Widze, że chyba za różami nie przepadasz, jak większość kobiet....
          A co do fajek, to jeśli mi przeszkadza ich zapach to znaczy że sam też nie pale :)

Może właśnie Ciebie szukam ?? W jakim wieku jest tak wyjątkowa kobieta jak Ty ?? ;)

Również pozdrawiam ;)
          • Gość: toja Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 20:29
            .... i tu się mylisz mój drogi bo przepadam przepadam ale że się tak wyraże za
            "surowymi" bukietami ;-)

ćwierć wieku już mam za sobą i nawet nie pammiętam jak dużo za sobą ;-))) a Duży
            Iks jak w tych sprawach stoi skoro o tym mowa ??? :)

• meredithz Re: Pytanie do mężczyzn :) 29.01.07, 21:18
              heh, podlocze sie ;)

kwiecia nie cierpie dostawac. nie ma z takim co zrobic, a potem i tak uschnie.
              nie oczekuje od faceta, ze za mnie zaplaci, czy tez odwiezie/podwiezie/zawiezie.
              mam dosc wlasnych pieniedzy i miejska sieciowke ;)
              kolorowych gazet nie czytam, preferuje dobra ksiazke.
              poza tym jestem inteligentna, bysta osoba, ktora ma swoja pasje i w zyciu
              widziala dosc, by nie znosić ludzkiej głupoty i zawisci. i pokazówek wlasnie.
              szukam normalnego, zwyczajnego faceta, ktory ma w sobie dosc ciepla i liberalne
              poglady ;>
              wiek, wzrost, znak zodiaku - słodko obojetny.
              znajdzie sie ktos taki?:)
              • rece_opadaja Re: Pytanie do mężczyzn :) 29.01.07, 21:41
                No możeby sie i znalazł ;)
                • meredithz Re: Pytanie do mężczyzn :) 29.01.07, 21:58
                  zostawic namiar na siebie nie zaszkodzi, jak sadze ;)
                  meredithz@NOSPAM.gazeta.pl
                  jakby ktos byl zainteresowany, to przyjmuje podanie i 3 zdjecia ;) pod wskazany
                  adres, po odpowiednim wycieciu elementow zbednych ;)
            • Gość: XXXXX Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.ar.wroc.pl 29.01.07, 21:30
              No ja też mam ćwierć wieku już za sobą, tyle ze ja jeszcze pamiętam kiedy to było ;)
              A blondynka czy brunetka, że tak spytam, jeśli można ?? :)
              • Gość: toja Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:19
                brunetka of course ;)
                A Iksior to już pewnie siwe włoski pielęgnuje? Hm ;-)

• Gość: XXXXX Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.ar.wroc.pl 30.01.07, 22:39
                  hehe, czyżby blond włosy u faceta były bardziej pożądane przez Ciebie ?? ;)
                  • Gość: toja Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 22:44

e tam, ważne zeby czyste były ;)

....... czyli "ciemny" ? ;))
                    • Gość: XXXXX Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.ar.wroc.pl 30.01.07, 23:13
                      "ciemny"........, no mówią nawet że brunet :)
                      • Gość: toja Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 10:17
                        hm..... a jak to jest bo ja nigdy nie wiem,
                        brunet to oczy jasne, szatyn ciemne czy odwrotnie????

.... to może ja szatynką jestem ;)
                        • Gość: XXXXX Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.ar.wroc.pl 31.01.07, 11:19
                          hehe, brunet ma wszystko ciemne, tzn. im bardziej ciemne tym bardziej brunet ;)
                          Oczywiście ciemnego umysłu na myśli nie mam ;)

To co, jednak szatynką jesteś ?? :)
                          • Gość: toja Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 11:50
                            O widzisz iks to teraz sobie zapamiętam :)

ojacie - to szatynka ze mnie jak nic ;)

no i co teraz?? ani blndi ani bruneti .... takiej wersji scenariusz nie
                            przewidział ;)

pozdro ;)
                            • Gość: XXXXX Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.ar.wroc.pl 31.01.07, 13:59
                              Jaki tam scenariusz ?? To raczej pełen sponton :)
                              I to po mojej myśli, bo zdecydowanie wole "ciemność" ;)
                              Pozdrwiam :)
                              • Gość: toja Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 14:51
                                no to może ten sponton jakiś scenariusz napisze ;-)
                                albo ... umrze śmiercią naturalną ;-)

.... a co do kwiotków to mi sie o tulipanach zapomniało - uwielbiam :))

miłego wieczorku życzę
                                toja

• Gość: XXXXX Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.ar.wroc.pl 31.01.07, 15:21
                                  A wolisz scenariusz czy śmierć naturalną ?? ;)

Tyle że teraz jeszcze tulipanów chyba nie ma........ chyba że sie nie znam......

Dzięki i wzajemnie :)
                                  • Gość: toja Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.07, 21:21
                                    hahaha :)

... wolę żeby już zrobiło sie słonecznie i ciepło bo straszny zmarzlak ze mnie ;-)
                                    no i teraz na rowerku nie da sie pomykać ;(

• Gość: XXXXX Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.ar.wroc.pl 31.01.07, 23:25
                                      Ale sie scenariusz układa :D Rowerzystka sie trafiła.......to już wiem dlaczego
                                      te nóżki takie ładne są :P
                                      Ja jeżdże na rowerze w zasadzie kiedy tylko mogę, kiedy mam czas, a zimy
                                      niecierpie ;) Chyba dlatego że nie lubię szarości :) Wolę zieleń......

A w dalekie trasy jeździsz ??
                                      • Gość: toja Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 08:17

O proszę!
                                        W sezonie to w zasadzie mój środek transportu - niestety w Częstochowie brak
                                        miejsc w których możnaby bezpiecznie "zaparkować" na jakiś czas maszynkę :) w
                                        celu załatwienia spraw.
                                        A co do tras to zależy z kim, bo jak samej to góra okolice Olsztyna. Szczerze
                                        mówiąc to brak dobrych kondycyjnie towarzyszy z potencjałem i pomysłami na
                                        rowerowe eskapady w okolicy mej ;(

A co do szarości i zieleni to się zgadzam:)
                                        • Gość: XXXXX Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.ar.wroc.pl 01.02.07, 12:43
                                          > Szczerze mówiąc to brak dobrych kondycyjnie towarzyszy - to brzmi przrażająco :D

Hmm..... może na priva przejdziemy ??
                                          • Gość: to ja Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 21:45
                                            strach się nie bać co iksie?? ;))

no ostatecznie to możemy ;-)
                                            ... pisz na: tooojaaa@gmail.com
    • Gość: cz-wa1 Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 10:03
      nie lubię u kobiety z którą chciałbym się spotykać:
      - wyzywającego makijażu
      - kolczyków na twarzy
      - nonszalacji
      - zbyt dużej pewności siebie
      - skórzanych ciuchów
      • misiek_81 Re: Pytanie do mężczyzn :) 29.01.07, 10:48
        dla mnie kobieta przede wszystkim musi byc zadbana ale niekoniecznie musi mieć
        talie jak osa i być "wieszakiem" z żurnala.nie lubię kobiet "domin" które bawią
        się mężczyznami.często są to wesołe,lubiące zabawe kobiety szukające niewiedomo
        czego ale zapominające że mężczyźni też mają uczucia.nie myślą że nie wszyscy
        chcą być zabawkami na jeden wieczór...
        • Gość: cham Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.07, 12:06
          pierze, sprząta, gotuje, raz na jakiś czas dziecko powije...
          ... odda się wieczorem mężowi

pozdrawiam ;)
          • misiakilla Re: Pytanie do mężczyzn :) 29.01.07, 12:27
            do dużego iksa napisala:

to ja to ja to ja ;)
            nóżki mzm jak sarenka (...)

Takie zgrabne czy takie owlosoine?
            • Gość: ja to Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 12:36
              takie piękne misiukilu ;)
    • Gość: xtonyx Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 20:59
      a) palenie papierosów
      b) ćpanie i/lub picie na umór
      c) agresywnosć
      d) podnoszenie głosu w dyskusji
    • Gość: qqq Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.01.07, 22:19
      Brak depilacji - mówiąc oglednie prawie wszędzie, zepsute przebarwionę zęby,
    • Gość: Jacek Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 10:51
      Dla mnie nie dozaakceptowania w kobiecie jest ....brak poczucia humoru i
      nietolerancja w ogolnym tego słowa znaczeniu....reszte mozna zakceptowac...
      • b1-b Re: Pytanie do mężczyzn :) 31.01.07, 10:55
        Dla mnie nie dozaakceptowania w kobiecie jest...
        -palenie papierosow
        -nadmierna solarka
        -kur... charakter
        -jak nie widzi nic procz czubka swojego nosa
        -gdy lekcewazy innych ludzi
        -gdy sie wywyzsza
        -kłamstwo
        • Gość: Czstochowianin Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: 80.51.57.* 31.01.07, 11:36
          A dla mnie nie do zaakceptowania jest jak kobieta po miesiącu znajomości widzi
          nas już z gromadką dzieci i snuje plany wybiegające daleko w przyszłość, podczas
          gdy ja wcale nie wiem, czy to właśnie z nią chcę sobie ułożyć życie, bo jeszcze
          się wystarczająco dobrze nie poznaliśmy.
          • Gość: Hamburgerka Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.dip.t-dialin.net 31.01.07, 14:09
            jezeli sam dales, badz przyczyniles sie do tego, aby Ona miala takie a nie inne
            plany wobec Ciebie i waszego "zwiazku"-wyimaginowanego zreszta, to nie win jej
            za to.
            sa ludzie i ludziska,
            wiem cos na ten temat
            • misiek_81 Re: Pytanie do mężczyzn :) 31.01.07, 16:42
              musze tutaj poprzeć "częstochowianiana".to że facet okazuje czułośc,troskliwość
              i uczucie do kobiety nie oznacza że po miesiącu już ma plany co do slubu,dzieci
              w konsekwencji rodziny.niestety też się o tym przekonałem.czasem instynkt
              macieżyński kobiet jest zabójczy dla związku.
          • Gość: ja Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 21:58
            ... ale to działa w obiie strony, niestety niektórzy faceci również po krótkim
            czasie znajomości zaczynają traktować "nas" jako "swoje" przyszłe - bez względu
            na to czy "my" aby napewno z nimi to życie chcemy układac....
            • Gość: Dragon Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: 195.47.201.* 02.02.07, 08:33
              Nie każdy facet traktuje kobietę, z którą się zaczyna spotykać jak swoją
              przyszłą-czasem może po prostu chce mieć z kim porozmawać, pośmiać się, czy
              chociażby tylko spotkać siena kawę. A co do oczekiwań to wiadomo, iż każdy
              mężczyzna ma inny gust: jeden lubi "wieszaki", drugi "rubensowskie", trzeci coś
              pośrodku ale najważniejsze żeby miała w sobie odrobinę tajemniczości, była jak
              niedoczytana książka, intrygująca, potrafiła zainteresować mężczyznę nie tylko
              wyglądem ale przede wszystkim tym co ma "w środku". Pozdro...
    • Gość: m Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.gre.pl 31.01.07, 16:59
      a ja akceptuje gdy:
      - fajny ksztaltny tyleczek ale nie chuda jak kosciotrup
      - odpowiednie proporcje nog (tez nie za chude ani nie zabardzo grube)
      - ogolnie ksztalt a'la coca cola
      - piersi bez znaczenia
      - powinna lubiec sport i lubiec sie ruszac
      - długie włosy, najlepiej blond ale to tez nie ma zbytniego znaczenia
      - nie blada jak sciana ale tez nie ciemna przesadnie np od solarium
      - jak by byla super piekną dziewczyna, to zle bo wszyscy by sie ogladali, a i ona mialaby pewnie za duze mniemanie o sobie, a ja tego nie chce
      - skromna
      - ucieknie ze mna na drugi koniec swiata
      - nie patrzy na nic innego (np z kad sie wzialem, gdzie mieszkam itp, ile mam cm,) jak tylko na to ze moj charakter jej odpowiada, dobrze sie ze mna czuje i nie chce nic innego
      - ktora mnie rozumie, moje zady i walety
      - ktora lubi eksperymentowac w lozku ale bez pornograficznej przesady
      - najlepiej nie pali, nie pije
      - nie arogancka
      - z która mozna sie posmiac
      - a najwazniejsze - wyrozumiala do wszystkiego i do wszystkich
      A nie akceptuje wszystkiego co przeciwienstwem tego powyzej
      • Gość: roxy Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.07, 21:29
        no to wlaśnie mnie opisalaś:)
        gratuluję dobrego gustu i spracyzowanych oczekiwań
        --------------
        polowa sukcesu w życiu to wiedzieć czego się naprawde chce
      • Gość: xtonyx Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 18:24
        miałeś wymienić rzeczy które są nie do zaakceptowania, a nie opisać kobietę
        idealną ;)))))

p.s. a myślałem że to ja mam wygórowane wymagania :)))
    • Gość: hedonista Re: Pytanie do mężczyzn :) IP: 72.249.33.* 01.02.07, 22:25
      Ja mogę znieść wiele ale na pewno nie zniosę pruderii i braku wyuzdania!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka