tommy1982 29.01.07, 21:10 Czy wiele osób korzysta z internetu w tej firmie? Co o niej sądzicie? Moim zdaniem jest godna polecenia, ale chcialbym wysluchać opinii innych. Jak sprawują się ogólnie radiówki z których korzystacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paolo Re: Firma @Alfanet IP: 89.174.23.* 29.01.07, 21:26 czasami predkosc spada jak snieg z nieba i trzeba im wyslac smsa z opieprzem:) ale ogolnie jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Firma @Alfanet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 22:38 mam z tej firmy internet i szczerze powiem że często są problemy,jak pada śnieg to prędkośc jest do du..,dzwonię po nich i cenią się według cennika trochę wygórowanego,a że sama nie mam pojecia jak coś naprawiać to musze niestety płacić,teraz mam zamiar zmienić na neostradę,mniejsza kasa a prędkośc jeszcze raz taka jak mam teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo Re: Firma @Alfanet IP: 89.174.23.* 29.01.07, 22:47 w neostradzie cena mniejsza???? hahaha to chyba niezle dajesz mi sie wymanewrowac:D ta cena, ktora podaje TP SA to tylko kilka miechow, a potem "bolisz"!!!!!!!!!!! P.S wielu rezygnuje teraz z neo i przechodzą do netii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Firma @Alfanet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.07, 22:53 koleżanka dzisiaj zakładała i tak 1 rok 33 zł przy prędkości 512 a następny rok 56zł przy tej samej prędkosci,to ja teraz płacę 50 za 252 w dzień a 512 jest ale wieczorem,więc nikomu kitów nie wciskam a zresztą dowiadywałam się osobiście w tp i tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młoda Re: Firma @Alfanet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 07:36 Ja bym juz w neostrade sie nie dała wciagnąć. Same problemy, a naprawic tu ma kto przyjsc a przy neo juz nie. Mam internet własnie z alfanetu i narazie nie moge nic złego powiedziec, zobaczymy z czasem. Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: Firma @Alfanet 30.01.07, 07:41 Nie wiem na co narzekacie. Przeciez radiowka uzalezniona jest od warunkow atmosferychnych a nawet od pory roku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Firma @Alfanet IP: *.ipartners.pl 30.01.07, 08:29 Dopiero byl watek o alfanecie to sobie wyszukaj,ja rezygnuje z ich uslug,czasmi strony sie w ogole nie otwieraja i nie mowie tu o opadach atmosferycznych bo takie rzeczy dzieja sie od listopada,ogolem wolno chodzi jakies 3-4 miechy a nawet na maile nikt nie raczy odpisac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robot Re: Firma @Alfanet IP: 217.153.246.* 30.01.07, 10:32 Nikomu nie polecam, marne transfery (do tego jest sie za NAT-em i sa poblokowane porty)a ceny wogole nie spadaja. Pomyslcie o Netii a jeszcze przed chwila wyczytalem ze mozna w Cz-wie w Energisie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / Re: Firma @Alfanet IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 10:54 sprzedaja wiecej niz maja lacza, zadnego qos. W efekcie przy skype nie dziala w ogole, a na zwyklym modemie 33,6 smigal az milo. Odpowiedz Link Zgłoś
tommy1982 Re: Firma @Alfanet 31.01.07, 11:14 To, ze jestem za NAT-em nie przeszkadza mi wcale. Zewnetrzne, stale ip mozna dostac jesli sie o nie poprosi i jest za doplata. Porty jesli sa poblokowane, to jeden e-mail do firmy rozwiazuje problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Firma @Alfanet IP: 195.205.202.* 31.01.07, 23:14 czesc a ja jestem zadowolona!Pewnie ze czasami nie jest idealnie ale ogolnie jest okej.W skali od 1 do 10 oceniam na7!Szukajcie moze znajdziecie cos lepszego i na bardziej korzystnych warunkach.POWODZENIA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Firma @Alfanet IP: *.trustnet.pl 30.01.07, 11:21 Dobrze wykonane połączenie w technologii 802.11(a/b/g) działa o każdej poże roku i warunki atmosferyczne nie mają dużego wpływu na jakość połączenia. Trzeba tylko połączenia robić z głową, a nie przez drzewa. Odpowiedz Link Zgłoś