Gość: zmotoryzowany IP: 80.54.173.* 15.02.07, 07:08 Gdzie w Częstochowie dobrze i niedrogo zakładają (montują) alarmy samochodowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zmotoryzowany Re: Auto Alarm IP: 80.54.173.* 15.02.07, 08:48 Gdzie tanio fachowo założyć alarm do Astry?(Częstochowie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Auto Alarm IP: *.czest.pl 15.02.07, 10:38 Polecam Auto-Radio-Centrum na Olsztyńskiej, koło stadionu żużlowego.......fachowa i profesjonalna robota, bez partactwa, wykwalifikowana kadra pracownicza, profesjonalne podejście do sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Auto Alarm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 11:07 Gość portalu: niki napisał(a): > Polecam Auto-Radio-Centrum na Olsztyńskiej, koło stadionu > żużlowego.......fachowa i profesjonalna robota, bez partactwa, wykwalifikowana > kadra pracownicza, profesjonalne podejście do sprawy. Odradzam, kadra jest ok. ale wlaściciel to taki nieprzyjemny buc i cham. Nikomu nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: Auto Alarm IP: *.czest.pl 16.02.07, 10:08 Nie polecałam szefa zakładu - tu się zgodze, mało przyjemny....Polecałam natomiast osoby tam pracujące, które zajmują się właśnie zakładaniem alarmów, a o to chyba chodzi, żeby alrm był założony sprawnie i profesjonalnie.....szef się tym nie zajmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Auto Alarm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 11:12 Gość portalu: niki napisał(a): > Nie polecałam szefa zakładu - tu się zgodze, mało przyjemny....Polecałam > natomiast osoby tam pracujące, które zajmują się właśnie zakładaniem alarmów, a > > o to chyba chodzi, żeby alrm był założony sprawnie i profesjonalnie.....szef > się tym nie zajmuje. Ale z nim na wstepie rozmawiasz, wszystko uzgadniasz i juz po tej rozmowie masz wszystkiego dosc !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fiat Re: Auto Alarm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.07, 11:31 Gość portalu: niki napisał(a): > Polecam Auto-Radio-Centrum na Olsztyńskiej, koło stadionu > żużlowego.......fachowa i profesjonalna robota, bez partactwa, wykwalifikowana > kadra pracownicza, profesjonalne podejście do sprawy. Osobiście rowniez odradzam ten punkt, wlasciciel malo kompetentny i chamowaty. Masz tu nr. tel. 661961606 zadzwon umow sie i bedziesz zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś