Dodaj do ulubionych

york miniaturka

IP: 212.87.244.* 15.02.07, 11:43
Chcę kupić yorka miniaturkę,jaka cena i czy znacie jakąś chodowle lub kogoś
kto chce sprzedać szczeniaki,może być bez rodowodu:)
Obserwuj wątek
    • Gość: maja Re: york miniaturka IP: 212.87.244.* 15.02.07, 11:57
      nikt nic nie wie??
      • Gość: Olek Re: york miniaturka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 12:05
        Wejdź na aukcje, wczoraj były Yorki za 1000 zł (w Cz-wie)..
    • Gość: gosc Re: york miniaturka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 12:13
      Gość portalu: maja napisał(a):

> Chcę kupić yorka miniaturkę,jaka cena i czy znacie jakąś chodowle lub kogoś
      > kto chce sprzedać szczeniaki,może być bez rodowodu:)

Najpierw proponuję elementarne zasady poprawnej ortografii a później możemy
      dyskutować o "chodowlii" !!!!
    • Gość: yorkshireterrier Re: york miniaturka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 14:28
      suka będzie się szczenić za około 2 tygodnie, odbiór po porodzie - 6 tygodni,
      będą miały książeczki zdrowia i pierwsze szczepienia. Suka i pies są naprawdę
      małe, nie tak jak niektore psy yorkopodobne. Kontakt reac2wp.pl. Pozdrawiam.
    • Gość: yorkshireterrier Re: york miniaturka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 14:39
      przepraszam błąd w adresie reac@wp.pl
    • ola.klajn Re: york miniaturka 15.02.07, 15:56
      Nie ma takiej rasy jak york miniaturka! Yorkshire teriery wg wzorca FCI mogą
      ważyć do 3,5 kg, a wysokość w kłębie to 22-24,5 cm. Określenie "york miniatura"
      wymyślono po to, żeby łatwiej przekonać ludzi do zakupu, ale jest ono błędne i
      prowadzi do wielu przekłamań. Są właściciele przekonani o tym, że posiadają nie
      yorka,a kundla, bo ich pies nie waży 1,5 kg tylko 3! Pomijam już fakt, że
      pewność, że szczeniak wyrośnie na yorka zdobędziemy tylko kupując psa z metryczką.
      • Gość: aga Re: york miniaturka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 16:02
        nie kupuj to głupie psy nic nie rozumieją takie małe bezmózgowce;polecam
        boksery najinteligentniejsze psy na świecie...
        • Gość: as Re: york miniaturka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 17:32
          sama jestes bezmózgowiec
          • Gość: Kuba Re: york miniaturka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 10:35
            Moja córka ma Yorka, są to bardzo inteligentne pieski, lubiące dużo ruchu i
            spacery. Nie są , mimo pozorów, kanapowcami.
            www.youtube.com/watch?v=tm01tWGCZzI
            • Gość: aa Re: york miniaturka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.07, 22:46
              up
    • Gość: Wercia Re: york miniaturka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.07, 15:16
      Witam. Mam do sprzedania Yorki. Dzisiaj mają 8 dni i są malutkie. Do sprzedania
      będą za 5 tygodni. Kontakt werciapp@o2.pl. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka