Dodaj do ulubionych

???? Dobry Pediatra dla Noworodka - Jaki????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 13:02
Jakiego polecacie pediatre dla noworodka prywatnie i panstwowo?
Jaka jest cena za wizyte prywatna?
Jak leczy dzieciaka? Czy szpikuje antybiotykami czy przepisuje cos innego?

Napiszcie swoje opinie do jakiego wy chodzicie lekarza z dzieckiem?

Dzieki

przyszła mama
Obserwuj wątek
    • Gość: jaaa Re: ???? Dobry Pediatra dla Noworodka - Jaki???? IP: 212.160.86.* 20.02.07, 13:47
      wyszukiwarka nie działa????
      było to już z 1000 razy!!!!!!
      • Gość: mama Re: ???? Dobry Pediatra dla Noworodka - Jaki???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 18:18
        u mnie nie dziala
    • Gość: j34 Re: ???? Dobry Pediatra dla Noworodka - Jaki???? IP: 212.160.86.* 20.02.07, 15:02
      dr.Wojciech Wieczorek
      • Gość: jola Re: ???? Dobry Pediatra dla Noworodka - Jaki???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 15:08
        dr.Banasiak
    • Gość: Menzi Re: ???? Dobry Pediatra dla Noworodka - Jaki???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.07, 15:08
      Dr. Krzysztof Wójcik, przyjmuje przy ul. Olsztyńskiej
      • Gość: mama Re: ???? Dobry Pediatra dla Noworodka - Jaki???? IP: 193.93.91.* 21.02.07, 10:45
        dr Krzysztof Wójcik. Rewelacyjny. Bardzo dobry specjalista.
      • Gość: mama dr K.Wójcik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 14:27
        ale na Olsztynskiej przyjmuje panstwowo czy prywatnie?
        • Gość: Paula Re: dr K.Wójcik IP: *.prenet.pl 21.02.07, 15:55
          Na Olsztynskiej przyjmuje w przychodni państwowo a prywatnie na ul. Hutników w
          swoim domu, wizyta o ile sie nie myle 40zł.
    • Gość: nina Re: ???? Dobry Pediatra dla Noworodka - Jaki???? IP: 80.54.171.* 21.02.07, 16:30
      Pani dr Krakowian - przyjmuje w przychodni przy ul. Michałowskiego. Jest bardzo
      miła, odpowiedzialna, antybiotyki stosuje w ostateczności.
      • aqma Re: ???? Dobry Pediatra dla Noworodka - Jaki???? 22.02.07, 14:35
        Zdecydowanie polecam dr.Jaszczaka.Leczę dziecko u niego już 5 lat i nieraz gdy
        w przychodni zapisywano mu antybiotyki, on stosował inne metody, bardzo
        skutecznie. Dobry pediatra to taki który wyleczy dziecko na conajmniej pół roku
        lub dłużej, a jak wszyscy dobrze wiemy po zastosoaniu antybiotyku odwiedzamy
        lekarza za conajmniej 2 miesiące z tymi samymi problemami. dr Krakowian i dr.
        Wójcik są w miarę dobrzy, ale przy poważnym problemie szybko zapisują
        antybiotyki.Dr. Jaszczak czasem leczy dziecko dłużej niż kuracja antybiotykowa,
        ale wyniki są b.dobre.Jest on ordynatorem na noworodkach w szpitalu, więc
        kwalifikacje ma stosunkowo wyższe niż lekarz w przychodni, przyjmuje tylko
        prywatnie ok 60 zł.
        • czestochowianka33 Re: ???? Dobry Pediatra dla Noworodka - Jaki???? 22.02.07, 15:15
          dr Jaszczak wyróżnia się tylko tym że najwięcej bierze za wizytę w mieście i
          najszybciej stawia diagnozy! ja wybrałam dr. Wojcika - przyjeżdża w każdej
          chwili, 40 zł za wizyte domową, 30 zł za wizytę w swoim gabinecie, kompetentny,
          konkretny - jako jeden z nielicznych zawsze zagląda dziecku do ucha co u
          maluchów jest niezmiernie ważne. kiedyś gdy mały miał złe wyniki badań krwi
          wzywałam na konsultacje wszystkich znanych mi lekarzy pediatrów - Wójcik kazał
          czekać na kolejne wyniki i nie wpadać w panikę - dr Jaszczak od razu postawił
          diagnozę - bardzo kategoryczną - stwierdził bowiem - nie robiąc nawet
          dokładnego wywiadu - białaczkę. Wylądowaliśmy w szpitalu na parkitce i tam
          mądra pani hematolog postukała się w czoło. Kosztowało mnie to dwa dni stresu.
          Teraz polegam już na opanowanym Wojciku u którego cenię spokój i zdrowy
          rozsądek a to u lekarza w przypadku noworodka bardzo ważne.
          • Gość: Kamila Re: ???? Dobry Pediatra dla Noworodka - Jaki???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 18:40
            Ja 10 lat temu płaciłam dr Jaszcz... za wizytę 70 zł, ale jednorazowo, jego
            diagnoza była zła...uważajcie młode matki
    • Gość: osa Re: ???? Dobry Pediatra dla Noworodka - Jaki???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 20:30
      Zdecydowanie dr Krzysztof Wójcik. W przychodni na Olsztyńskiej, prywatnie ul.
      Hutników 85
    • Gość: mama Re: ???? Dobry Pediatra dla Noworodka - Jaki???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 18:29
      polecam dr, Banasiak, dr. Gawinowska
      • Gość: mama Re: ???? Dobry Pediatra dla Noworodka - Jaki???? IP: 212.160.86.* 25.02.07, 20:04
        nie eksperymentujcie ze swoimi dziećmi dr.Wieczorek jest doświadczonym
        sprawdzonym lekarzem przyjmuje ul.Rakowska
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka