Gość: Zbychu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 00:26 Dla tych co jescze nie słyszeli ostatniego hitu na internecie www.youtube.com/watch?v=3xbfFAYTN-g powaliło mnie i chyba nie zasne dzisiaj heheeheh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jacek Re: Lubelski Full ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 08:14 przeciez to juz staroc chlopie....ale musze przyznac jest to klasyk :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Lubelski Full ;) IP: 89.174.23.* 22.02.07, 08:52 brak słow .....<lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZZ Re: Lubelski Full ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.07, 08:54 Uczcie się laski jak należy się ruszać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: Lubelski Full ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 15:53 Mnie tez powalil ten teledysk ale nei wiem czy jestem w stanie dorownac tej tanczacej Panii i nauczyc sie ruszac tak jak ona, to naprawde ciezkie zadanie ;p pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angrusz Re: Lubelski Full ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 22:02 A ja już myślałem ,ze to piwo . Teledysk mnie nie interesuje a jesli chodzi o piwo to jesli mam pieniądze to kupuje warkę a jak nie to śląskie. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś