Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer w Częstochowie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 00:02
Proszę poleccie mi dobrego fryzjera/fryzjerke w Cz-wie chce sie obciac z
dlugich wlosow na krotkie a nie wszytscy fryzjerzy dobrze tna na krotko;/
albo polkrotko;]
Obserwuj wątek
    • Gość: :))) Re: Dobry fryzjer w Częstochowie IP: *.profiline.pl 28.02.07, 07:27
      polecam Panią Iwonę. Kiedys pracowała w salonie LAURENT a teraz pracuje w
      salonie Iwetta na Brzeźnickiej. Bardzo dobrze strzyze włosy i przede wszystkim
      potrafi dobrac odpowiednia fryzurę. Koszt strzyzenia około 50 zł. POLECAM
    • Gość: aga Re: Dobry fryzjer w Częstochowie IP: *.czest.pl 28.02.07, 07:50
      Polecam: Dorota Stawska salon KADUS ul. Dekabrystów (koło Hali Polonia), sama
      obcinałam u niej włosy z długich na krótkie i byłam bardzo zadowolona, od tego
      czasu - od 2 lat - strzygę sie tylko u niej. Koszt 70 zł.
      • Gość: xxx Re: Dobry fryzjer w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 09:14
        a moze by cos tanszego ktos polecil tak do 35 gora;/
        • Gość: jojkokoko Re: Dobry fryzjer w Częstochowie IP: *.gprspla.plusgsm.pl 06.03.07, 13:05
          super obcinaja dziewczyny w salonie w auchanie nie pamietam jak ten salon sie
          nazywa ale tam jest tylko jeden wiec łatwo znalezc. ja sama sie tam obcinałam na
          krótko i jestem bardzo zadowolona zapłaciłam 27zł
          (mycie+pielegnacja+obciecie+modelowanie) naprawde polecam.
        • Gość: Piekna Re: Dobry fryzjer w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 14:37
          Magia Fryzur, Stary Rynek 14, bedziesz zadowolona i z fryzury i z atmosfery,
          mile zaskoczenie
    • Gość: ania Re: Dobry fryzjer w Częstochowie IP: *.21.pl 06.03.07, 18:39
      nigdy na Wolnosci 13 zaklad fryzjerski Marti chamska i arogancka szefow mloda i
      bog wie co osobie mysli
    • Gość: jaaa Re: Dobry fryzjer w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 20:00
      Aniu gdzie dokładnie jest ten salon na Wolnosci 13?? bo sa dwa czy chodzi o
      taki salonik na przeciwko Czerwonego Placu jakos tak na tej wysokosci??? czy
      troche dalej blizej Focha tez jest salon do ktorego zmairzam sie wybrac ale
      skoro to ten to chyba zrezygnuje :]
    • Gość: Russian Girl Re: Dobry fryzjer w Częstochowie IP: 212.87.241.* 06.03.07, 20:47
      Jeśli chodzi o krótkie włosy zdecydowanie polecam Pana Tomka z zakładu KADUS na
      Dąbrowskiego (chyba nr domu 8). Świetne, mistrzowskie cięcie!
      • Gość: agat Re: Dobry fryzjer w Częstochowie IP: *.realestate.net.pl 28.03.07, 22:24
        polecam na ul.NMP 9 p.Dominika 693-526-481
        • Gość: gosc Re: Dobry fryzjer w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 22:29
          To jakaś nowa moda na forum? Wszędzie tematy o fryzjerach :/ Może by tak
          paniusia jedna z drugą użyła wyszukiwarki? A nie zaśmiecała forum bezsensownymi
          tematami.
        • Gość: gość Re: Dobry fryzjer w Częstochowie IP: *.cdma.centertel.pl 17.09.13, 12:02
          Czy pani Dominika jest właścicielką tego salonu?
    • Gość: q Re: Dobry fryzjer w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 23:12
      polecam wątek "fryzjer profesjonalista"
      • Gość: klientka : Dobry fryzjer w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 08:18
        Ania z Silver kolo Jagiellonczyków.Polecam.
        • Gość: zainteresowana Re: : Dobry fryzjer w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 09:13
          a jakie są ceny w Magii Fryzur na Starym Rynku?
    • Gość: gość Re: Dobry fryzjer w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 15:22
      u Jerzego ul Dąbrowskiego.
    • Gość: kitikat Re: Dobry fryzjer w Częstochowie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 18.09.13, 09:53
      Polecam Mariusz z salonu Kameleon na Zapolskiej. Napewno bedziesz zadowolona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka