Gość: Rozalia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 00:02 Proszę poleccie mi dobrego fryzjera/fryzjerke w Cz-wie chce sie obciac z dlugich wlosow na krotkie a nie wszytscy fryzjerzy dobrze tna na krotko;/ albo polkrotko;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :))) Re: Dobry fryzjer w Częstochowie IP: *.profiline.pl 28.02.07, 07:27 polecam Panią Iwonę. Kiedys pracowała w salonie LAURENT a teraz pracuje w salonie Iwetta na Brzeźnickiej. Bardzo dobrze strzyze włosy i przede wszystkim potrafi dobrac odpowiednia fryzurę. Koszt strzyzenia około 50 zł. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Dobry fryzjer w Częstochowie IP: *.czest.pl 28.02.07, 07:50 Polecam: Dorota Stawska salon KADUS ul. Dekabrystów (koło Hali Polonia), sama obcinałam u niej włosy z długich na krótkie i byłam bardzo zadowolona, od tego czasu - od 2 lat - strzygę sie tylko u niej. Koszt 70 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dobry fryzjer w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 09:14 a moze by cos tanszego ktos polecil tak do 35 gora;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojkokoko Re: Dobry fryzjer w Częstochowie IP: *.gprspla.plusgsm.pl 06.03.07, 13:05 super obcinaja dziewczyny w salonie w auchanie nie pamietam jak ten salon sie nazywa ale tam jest tylko jeden wiec łatwo znalezc. ja sama sie tam obcinałam na krótko i jestem bardzo zadowolona zapłaciłam 27zł (mycie+pielegnacja+obciecie+modelowanie) naprawde polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piekna Re: Dobry fryzjer w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 14:37 Magia Fryzur, Stary Rynek 14, bedziesz zadowolona i z fryzury i z atmosfery, mile zaskoczenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dobry fryzjer w Częstochowie IP: *.21.pl 06.03.07, 18:39 nigdy na Wolnosci 13 zaklad fryzjerski Marti chamska i arogancka szefow mloda i bog wie co osobie mysli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Dobry fryzjer w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 20:00 Aniu gdzie dokładnie jest ten salon na Wolnosci 13?? bo sa dwa czy chodzi o taki salonik na przeciwko Czerwonego Placu jakos tak na tej wysokosci??? czy troche dalej blizej Focha tez jest salon do ktorego zmairzam sie wybrac ale skoro to ten to chyba zrezygnuje :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Russian Girl Re: Dobry fryzjer w Częstochowie IP: 212.87.241.* 06.03.07, 20:47 Jeśli chodzi o krótkie włosy zdecydowanie polecam Pana Tomka z zakładu KADUS na Dąbrowskiego (chyba nr domu 8). Świetne, mistrzowskie cięcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat Re: Dobry fryzjer w Częstochowie IP: *.realestate.net.pl 28.03.07, 22:24 polecam na ul.NMP 9 p.Dominika 693-526-481 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dobry fryzjer w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 22:29 To jakaś nowa moda na forum? Wszędzie tematy o fryzjerach :/ Może by tak paniusia jedna z drugą użyła wyszukiwarki? A nie zaśmiecała forum bezsensownymi tematami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry fryzjer w Częstochowie IP: *.cdma.centertel.pl 17.09.13, 12:02 Czy pani Dominika jest właścicielką tego salonu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Dobry fryzjer w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 23:12 polecam wątek "fryzjer profesjonalista" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka : Dobry fryzjer w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.07, 08:18 Ania z Silver kolo Jagiellonczyków.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: : Dobry fryzjer w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.07, 09:13 a jakie są ceny w Magii Fryzur na Starym Rynku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry fryzjer w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.13, 15:22 u Jerzego ul Dąbrowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitikat Re: Dobry fryzjer w Częstochowie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 18.09.13, 09:53 Polecam Mariusz z salonu Kameleon na Zapolskiej. Napewno bedziesz zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś