njurek7 28.02.07, 21:44 Panie prezesie Nabrdalik !!! Od jutra zmieniają sie rozkłady jazdy niemal wszystkich autobusów. Rozkłady jazdy na komórkach będą do skasowania. Czy naprawdę nie ma kogoś kto by zrobił nowe rozkłady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabel_piszczalka Re: Rozkład na komórkę 28.02.07, 21:49 Widzę, że temat wraca co chwilę. Zobowiązuję się publicznie, że najpóźniej za 3 będziecie mieli wersję beta - teraz nie mam czasu. Może być ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
njurek7 Re: Rozkład na komórkę 28.02.07, 22:01 za 3 co ? Chyba dni. Z góry dziękujemy w imieniu tych którzy mają wątpliwą przyjemność korzystać z usług tego przewoźnika. Odpowiedz Link Zgłoś
misiakilla Re: Rozkład na komórkę 28.02.07, 22:04 Diable jak zrobisz za 3 to masz u mnie browara albo 3... PLN :) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Rozkład na komórkę 28.02.07, 22:09 Za 3 PLN, to mój komputer prądu przy starcie żre. Zaczynam się zastanawiać, czy mi się będzie ten "biznes" opłacał ;) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Rozkład na komórkę 28.02.07, 22:05 Człowiek wyszedł z inicjatywą, a tu z niego drwią - przecież nie mam obowiązku tego pisać:) Odpowiedz Link Zgłoś
ludozerka_chce_cukierka Re: Rozkład na komórkę 28.02.07, 22:41 njurek7 napisał: > Od jutra zmieniają sie rozkłady jazdy niemal wszystkich autobusów. Czytamy ze zrozumieniem: MPK w Częstochowie Sp. z o.o. informuje, że z powodu braku możliwości przejazdu autobusów przez wiadukt przy Alei Niepodległości, od 1 marca 2007r. ulegają zmianie trasy kursów dojazdowych i zjazdowych na liniach nr 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 22, 23, 25, 28, 29, 30, 33, 36, 51, 52, 54, 62 i 69. Autobusy tych linii będą dojeżdżać i zjeżdżać z pętli początkowych i końcowych ulicami Jagiellońską i Boh. Monte Cassino a nie jak do tej pory al. Niepodległości i Wolności. Dodatkowo na liniach 17, 19 i 33 na prośby pasażerów na niektórych kursach ulegają niewielkiej zmianie (3-5 min.) godziny odjazdów. Już? Zrozumieliśmy? A to, że rozkład na komórki by się przydał to już całkiem inna sprawa :) To co Diable? Kciuki trzymamy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Rozkład na komórkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 22:44 gdzie tam wiadukt a gdzie 51?? weźta i wynieśta!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Rozkład na komórkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.07, 23:13 porównaj rozkłady na stronie internetowej przed i po zmianie a zobaczysz różnice. w przypadku linii 51 zlikwidowano ostatni zjazdowy kurs w kierunku czestochowy z cisia po godz. 23:00, a w przypadku linii 52 równica polega na zmianie przystanku z którego autobus zjeżdża do zajezdni. do 28. lutego był to przystanek sobieskiego-pks - skąd do zajezdni jechał aleją niepodelgłości, po zamknieciu wiaduktu przystanek zjazdowy dla linii 52 to augustyna-pułaskiego, skąd najpewniej bedzie jechać ulicą pułaskiego, monte cassino i dalej do źródlanej z pominięciem al. niepodległości. podejrzewam podobne zmiany na liniach 54, 62 i 69. Odpowiedz Link Zgłoś