Dodaj do ulubionych

Indesit Polska - Radomsko...?

03.03.07, 00:11
Witam...

Do działów technicznych i nie tylko.
Oferują:
4000 PLN brutto, praca od Kwietnia, 3 miechy nauki włoskiego w Radomsku za
4000 PLN brutto od Poniedziałku do Piątku od 8:000 do 16:00.
Od Lipca do Grudnia szkolenie we Włoszech za 4000 PLN brutto + 10 Euro diety
za dobe, Indesit płaci za hotel i wyżywienie we Włoszech!
Na święta powrót do kraju i od Stycznia uruchamianie dwóch fabryk AGD w
Radomsku.
4000 PLN brutto + 20% dodatku za noc + 15% premi co miesiąc + przewóz z
Częstochowy i socjal.
Są chętni?
Obserwuj wątek
    • Gość: henryczek Re: Indesit Polska - Radomsko...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 00:35
      sranie w banie
      • Gość: OK Re: Indesit Polska - Radomsko...? IP: *.eranet.pl 03.03.07, 00:52
        a jaka firma zajmuje sie zatrudnieniem?
    • Gość: lex(03) Re: Indesit Polska - Radomsko...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.07, 10:26
      z gazety radomszczańskiej
      " Indesit w radomszczańskich zakładach zamierza docelowo zatrudnić 1.300 osób.
      Produkcja ma ruszyć na przełomie 2007 i 2008 roku, a koszt inwestycji szacuje
      się na 80 mln euro. Firma bada obecnie lokalny rynek pracy i wciąż w tajemnicy
      trzyma termin rozpoczęcia rekrutacji pracowników. Wiadomo, że najwięcej
      propozycji Indesitu dotyczyć będzie stanowisk przy taśmach montażowych, a tam
      znajomość języka włoskiego nie jest wymagana. Tych, którzy pozytywnie przejdą
      ten etap, czekają jeszcze krótkie szkolenia.
      Na początku zakładami będą kierować Włosi - z czasem ma to ulec zmianie.
      - W miarę rozwoju chcemy wykształcić polskich pracowników, a następnie
      przekazać im funkcje kierownicze wysokiego szczebla; liczę, że będą to
      radomszczanie - powiedział Antonio Melone. - Zaoferujemy im szkolenia we
      Włoszech. Znajomość włoskiego będzie mile widziana, choć niewymagana. Wystarczy
      język angielski w stopniu komunikatywnym - dodał.
      Nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, iż pracownik najniższego szczebla przy
      taśmie montażowej ma zarobić około 1.000 złotych netto, a firma planuje stworzyć
      szeroką gamę wsparcia socjalnego."
      • Gość: ŁYSY(01) Re: Indesit Polska - Radomsko...? IP: 80.54.174.* 03.03.07, 11:48
        A ja to wszystko pier....!
        • mcneo Re: Indesit Polska - Radomsko...? 03.03.07, 12:02
          Witam..

To co napisałem to warunki na jakich oferują pracę w praktyce, mam od nich taką
          ofertę, tylko jeszcze się nie zdecydowałem ostatecznie ze względu na dojazdy do
          Radomska.

Pozdro...
          MC_NEO
          • Gość: l.....s Re: Indesit Polska - Radomsko...? IP: 212.244.68.* 06.03.07, 14:27
            no powiem ci chlopcze ze sypnales szczegolami tutaj ...ale rzeczywiscie tak
            jest jak piszesz tylko cos kiepsko wynegocjowales zarobki hehe..do zobaczenia
            na kursie włoskiego..ja już podjalem decyzje
            • Gość: pac pytanko do l.....s? IP: 212.160.172.* 06.03.07, 17:07
              w jakim odstępie czsu kontaktowali sie z tobą od pierwszej rozmowie. Ja byłem w
              marcu na rozmowie z włoszką, mieli dać znać czy są moją osobą zainteresowani
              czy też nie ale do tej pory brak odzewu ze strony Indesit
              • Gość: l......s Re: pytanko do l.....s? IP: *.apus-net.pl 06.03.07, 18:01
                akcja bardzo szybka generalnie..pierwszy telefon...rozmowa 2 dni pozniej z
                panią z HR z łodzi...bardzo przyjemna zresztą po polsku...pozniej drugi telefon
                do mnie za jakies 2 tygodnie ze juz bedzie ostateczna rozmowa...na nie byl
                jakis jopek z Włoch, ładna i mloda pani z HR ( inna niz tamta) i tlumaczka (
                nie przydala sie)...rozmowa po angielsku i za 2 tyg telefon ze są na
                TAK...tyle..cała akcja trwala około miesiąca i juz mam kontrakt przed
                oczyma,,calkiem fajny zreszta
                • mcneo Re: pytanko do l.....s? 06.03.07, 18:28
                  Witam...

Proszę Pana I.....s o kontakt na GG: 4185041, lub E-mail: mc_neo@tlen.pl,
                  mcneo@gazeta.pl w sprawie pracy w Indesit Company Polska.

Pozdro...
                  MC_NEO
                  • Gość: lah... Re: pytanko do l.....s? IP: *.apus-net.pl 06.03.07, 18:40
                    a w jakijes sprawie ??...mam sie bać ???
                    • mcneo Re: pytanko do l.....s? 06.03.07, 18:57
                      Witam...

Chciałem porozmawiać w kwestii tej pracy i wogóle...

Pozdro...
                      MC_NEO
    • irishgirl Re: Indesit Polska - Radomsko...? 06.03.07, 12:29
      jak wygląda rekrutacja do Indesit Radomsko?
    • Gość: kika Re: Indesit Polska - Radomsko...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 15:21
      wysłałam cv 2 razy i nikt się nie odwzwał-magister inżynier
      • Gość: pol Re: Indesit Polska - Radomsko...? IP: 80.50.232.* 06.03.07, 16:00
        ja też wysłałem znam troche włoski, mgr, praktyka i... zero odzewu. Chyba będę
        wysyłał CV na papierze w kwiatki może ktoś zauważy.
        • Gość: ktos Re: Indesit Polska - Radomsko...? IP: *.centertel.pl 06.03.07, 19:55
          No ja tez wyslalem aplikacje, jestem inzynierem, rowniez zero odzewu. A podobno
          zapraszali na rozmowy ludzi po technikum. Czegos tu nie rozumiem...
    • Gość: pracownik Re: Indesit Polska - Radomsko...? IP: 212.160.86.* 06.03.07, 20:03
      I ja mam pracować z takimi chwalipiętami, a wyraźnie było powiedziane, że szczegóły zatrudnienia mają pozostać na tą chwilę między stronami... Ludzie, troche skromności i taktu nie zaszkodzi...
      • Gość: ciekawy Re: Indesit Polska - Radomsko...? IP: 80.50.232.* 06.03.07, 20:14
        Skoro już się chwalicie to niech ktoś napisze czy tylko "plecaki" miały tam
        szanse, czy może my chołota też mieliśmy szansę?
        • mcneo Częstochowa - Radomsko - Częstochowa... 06.03.07, 21:25
          Witam...

Po pierwsze nie chwalipiętami, tylko podałem tutaj w przybliżeniu ofertę
          Indesitu na stanowiska techniczne.
          Po drugie piersze słysze o jakiejkolwiek umowie dodyczącej zachowania tajemnicy
          co do warunków zatrudnienia pomiędzy stronami :).
          Po trzecie...
          Poszukuję osób, które będą dojeżdżać do pracy do Indesitu z Częstochowy i z
          powrotem, proszę o kontakt w sprawie logistycznej: GG:4185041 E-mail:
          mcneo@gazeta.pl; mc_neo@tlen.pl

Pozdro...
          MC_NEO
          • Gość: l....s Re: Częstochowa - Radomsko - Częstochowa... IP: *.apus-net.pl 06.03.07, 21:32
            narazie to z tego co slyszalem bedziemy sie uczyc wloskiego na miejscu w
            czewie...to ukłon dla tej grupy wlasnie stad...a pozniej to sie chlopcze
            dogadamy..nic sie nie przejmuj..jakos to bedzie :))...koszty na dwoch to juz
            lajcik...pozdro
            • Gość: no ja pierdzielę Re: Częstochowa - Radomsko - Częstochowa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 21:37
              mówią o zarobkach 4000 brutto a szkoda im wydać max 500 na dojazdy miesięcznie
              (przy założeniu samochód) i coś koło 150-200 za pociąg miesięcznie
              rowery sobie kupcie
              • mcneo do "no ja pierdzielę" 06.03.07, 21:48
                Witam...

No ja Panu szczerze proponuję dojazdy naszym PKP wliczając w to
                prawdopodobieństwo strajków i oczywiście realne godziny kursów (powrót z
                Radomska do Cze-wy po II zmianie 01:37 SIC!

Pozdro...
                MC_NEO
            • mcneo Re: Częstochowa - Radomsko - Częstochowa... 06.03.07, 21:43
              Witam...

Zwrot "chłopcze" jest w obecnej sytuacji raczej nie na miejscu, chyba, że Pan
              ma 80 lat :). Chyba, że mam tu uznać jako ironię z Pana strony? Apropo nauki
              włoskiego, to jestem ciekaw kogo wprowadzili w błąd na rozmowie mnie czy Pana,
              bo niby czym miałby się Indesit kierować organizując tą naukę włoskiego w
              Częstochowie, jak fabryki będą w Radomsku, jedna fabryka jest w Łodzi czyli to
              samo województwo, ale włoskiego będą uczyć w śląskim ??? - niesądze.

Pozdro...
              MC_NEO
              • Gość: Gosc 2 Re: Częstochowa - Radomsko - Częstochowa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 17:39
                Witam !
                Musze przyznac racje koledze ktory mowil o kursach w cz-wie. Chyba MC_NEO nie
                bardzo się z Pania HR dogadałeś, bo te kursy sa podzielone na dwie grupy. I w
                radomsku II w cz-wie, wiec mamy jakis ..... rok zanim zaczniemy dojazdy :)

pozdrawiam
    • Gość: pol Re: Indesit Polska - Radomsko...? IP: 80.50.232.* 07.03.07, 11:38
      A nie wiecie może czy jeszcze prowadzą rekrutację? Może wyślę naiwnie jeszcze
      raz dokumenty.
      • Gość: eee Re: Indesit Polska - Radomsko...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 14:07
        Jeśli mozecie to podajcie adres na który wysyła się dokumenty, był kiedyś w
        serwisie wyborczej ale nie mogę znaleźć.
    • Gość: ja Re: Indesit Polska - Radomsko...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 14:15
      "Pytania i aplikacje można również przesyłać e-mailem na adresy:
      hr@indesitcompany.com,
      anna.magier@indesitcompany.com "

- nie ma za co ... :)
    • polla10 Re: Indesit Polska - Radomsko...? 07.03.07, 14:30
      mcneo a jakie miales doświadczenie? rozumiem ze angielski znałeś? ktos z moich
      znajomych mial swietne doswiadczenie z tej samej branzy czyli agd a jednak go
      nie przyjeli. dziwne moze powiedzial za duzo? ale przeciez tylko 500zl wiecej
      niz wam dali. niestety angielskiego nie zna ale pani z rekrutacji powiedziala
      ze nie jest to warunek konieczny.
    • Gość: pol Re: Indesit Polska - Radomsko...? IP: 80.50.232.* 07.03.07, 23:28
      up
    • keti33 Re: Indesit Polska - Radomsko...? 08.03.07, 20:15
      >Witam serdecznie !!! Jestem zainteresowana tylko jest maly problem ten wyjazd
      na szkolenie we Wloszech czy jest konieczny? Nie ma mozliwosci aby odbyc takie
      szkolenie w kraju tj. w Czestochowie lub Radomsku? > Tak jestem chetna !!!
      Prosze o wiecej informacji , jak moge sie skontaktowac z
      firma? > Pozdrawiam !!!
      • mcneo Re: Indesit Polska - Radomsko...? 08.03.07, 20:35
        Witam...

Szkolenie we Włoszech jest obowiązkowe!!!
        To jest szkolenie w fabrykach Indesitu we Włoszech, dla kadry, która ma
        uruchamiać te fabryki w Radomsku.
        No jest jeszcze kwestia systemu czterobrygadowego - nie wszystkim on pasuje.

Pozdro...
        MC_NEO
        • Gość: vincent Re: Indesit Polska - Radomsko...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 22:51
          Co rozumiesz pod pojęciem dzial techniczny - będziesz tam technikiem czy
          kierownikiem. Pytam bo interesują mnie zarobki w okolicach Łodzi pod kątem
          pracy w P&G.

Sciemka
        • Gość: jejo Re: Indesit Polska - Radomsko...? IP: *.180.rev.vline.pl 09.03.07, 09:48
          No jest jeszcze kwestia systemu czterobrygadowego - nie wszystkim on pasuje.
          >
          co to jest system czterobrygadowy? i co to znaczy ze zatrudnili was na
          stanowiska techniczne, czyli jakie?? kierownicy??
        • keti33 Re: Indesit Polska - Radomsko...? 09.03.07, 11:40
          >> Witam ! Dziekuje za odpowiedz . Zainteresowala mnie ta sprawa ale ten
          wyjazd , system czterobrygadowy to nie jest pewnie mozliwe do zrealizowania
          dla mnie. Kto finansuje wyjazd ? Jesli mozna wiedziec . Jakich ludzi poszukuja
          do stworzenia kadry,ktora ma uruchamiac fabryke w Radomsku . Jesli to sa sprawy
          techniczne to pewnie raczej mezczyzni sa brani pod uwage. ...
          Pozdrawiam!!!!
          Keti
          • Gość: jejo Re: Indesit Polska - Radomsko...? IP: *.180.rev.vline.pl 09.03.07, 12:35
            z tego co wiem to kadra juz jest obstawiona od kwietnia rusza kurs wloskiego.
            po co piszesz czy ktos jest zainteresowany jak juz przeciez kadra wybrana,
            chyba żle sformuowany post. zazwyczaj potzrebuja facetow na takie stanowiska.
        • Gość: qwerty Re: Indesit Polska - Radomsko...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 17:43
          mc-neo na jakim stanowisku bedziesz pracowal skoro bedzie to w systemie 4-
          brygadowym ??
    • Gość: przemek Re: Indesit Polska - Radomsko...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.07, 16:43
      witam
      chciałem się dowiedzieć czy firma Indesit prowadzi jeszcze nabór, jak równiez na
      jaki adres mozna przeslać swoje zgłoszenia
      pozdrawiam i z góry dziękuje:)
      • Gość: jejo Re: Indesit Polska - Radomsko...? IP: *.180.rev.vline.pl 10.03.07, 20:06
        mozna jeszcze wysylac cv ale na razie nikogo nie przyjmuja bo maja juz kadre
        dopiero jak ruszy w radomsku czyli styczen 2008 przy dobrych wiatrach beda
        przyjecia, ale z tego co powiedziala mi pani z biura posrednictwa tylko jeszcze
        na administracje ok 20osob
    • Gość: Menel Re: Indesit Polska - Radomsko...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.07, 12:13
      lodz.naszemiasto.pl/wydarzenia/512838.html
    • Gość: lewis Re: Indesit Polska - Radomsko...? IP: *.toya.net.pl 29.03.07, 23:39
      serwisy.gazeta.pl/df/1,34467,2968396.html
    • Gość: Monika Re: Indesit Polska - Radomsko...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 13:23
      Pracownicy TRW mozna sie dowartsciowac po przeczytaniu artykulu?
      • Gość: tralala Re: Indesit Polska - Radomsko...? IP: 212.87.241.* 30.03.07, 13:54
        chyba nie tak kolorowo jest i bedzie na produkcji bo w biurach wszedzie to samo
        bedzie
      • taniarada Re: Indesit Polska - Radomsko...? 11.03.17, 20:40
        W TRW jest w porzo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka