Gość: Ola IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 03.03.07, 11:50 j/w osobna zamrażarka i chłodziarka energooszczędna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jacek Re: Lodówka jaką polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 14:03 polecam WHIRLPOOL i gorenje obie firmy mają bardzo oszczędne agregaty np. WHIRLPOOL ARC 5722 0.64 kW/24 h oczywiście wszystko zależy od pojemności funkcji itd. Zawsze patrz na klase efektywności energetycznej ,kupuj te z klasą A+ oczywiście gdy będziesz chciala z takimi funkcjami jak No Frost czy MultiFlow zawsze to zużycie będzie większe coś za coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Lodówka jaką polecacie? IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 04.03.07, 14:20 dzięki a coś w kolorze inox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Lodówka jaką polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.07, 14:35 Jak wybierzesz juz z ktorej marki kupisz lodowke to wejdz sobie na strone internetowa tej firmy. Teraz nie ma problemu z wyborem lodowki w inoxie. Jest calkiem duzy wybor.Nie bede ci pisac jaka mozesz kupic w inoxie bo decyzja nalezy do ciebie. Sa naprawde przerozne modele ktore miedzy soba roznia sie np. -liczba szuflad w zamrazalniku, -czy jest waska a wysoka czy nizsza a szersza, -ile ma szuflad na drzwiach bocznych w chlodziarce, -czy ma dodatkowa metalowa polke na szklane napoje - itd. Popatrz na tych stronach i napewno cos wybierzesz. Zycze udanych zakupow!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.I.P. Re: Lodówka jaką polecacie? IP: 89.174.23.* 03.03.07, 17:35 byle nie "amica" !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Lodówka jaką polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.07, 18:41 a ja powiem tak... Pare miesiecy temu mialam taki sam problem jak ty jaka lodowke kupic. Spedzilam naprawde sporo czasu przy internecie zanim podjelam konkretna decyzje. Moje rankingi wygladaja nastepujaco: (od najlepszej) Liebherr (nie pamietam ale chyba tak sie pisze) Gorenje Elektrolux Skusilismy sie na Gorenje bo byla akurat promocja i jestem zadowolona. Jesli chodzi o inne marki ktorych nie wymienilam to rozne byly opinie. Nawet jak zaczelam chodzic po sklepach AGD to kazdy sprzedawca polecal mi inna marke i zarzekal ze ta jest najlepsza. Myslalam ze zgupieje. Po tym co naczytalam sie na forach w internecie to jestem troche madrzejsza i wiem ze te marki co napisalam sa godne polecenia. Liebherr jest marka podobno najlepsza ale lodowki tej firmy sa drogie. Gorenje ma srednia cene ale nie jest jakas wysoka w porownaniu z Elektroluxem. Decyzja nalezy do ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Lodówka jaką polecacie? IP: *.adsl.inetia.pl 04.03.07, 15:40 amice omijaj z daleka naciełam się pare lat temu i już jej nie mam;nie opłacało się naprawiać miała chyba z 6 lat to nie dużo jak na lodowke;teraz mam gorenje mam nadzieję że będzie lepsza pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TR Re: Lodówka jaką polecacie? IP: *.adm.pcz.czest.pl 05.03.07, 08:24 Ja rowniez odradzam Amice !!!! Po ok dwoch latach i uplywie gwarancji, musialem na wlasny koszt wymienic agregat !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: Lodówka jaką polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 08:26 a ja w grudniu kupiłam sobie srebrnego samsunga. Rachunek za prąd 45 zł mniejszy, jest piękna i wcale jej nie słychać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Lodówka jaką polecacie? IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 05.03.07, 17:50 a jaki model jeśli mogę wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Lodówka jaką polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 19:10 ja kupiłem samsunga dokładnie tą www.samsung.com/pl/products/refrigerator/refrigeratorcombi/rl39wbsw.asp i sobie chwale koszt ok. 2 tys. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Re: Lodówka jaką polecacie? IP: *.87.inds.pl 05.03.07, 19:27 siemka, ja mam www.whirlpool.pl/app.cnt/whr/pl_PL/pageid/pgproddtl001/catid/2/subcatid/7/prodid/24823 polecam Odpowiedz Link Zgłoś