Gość: zab IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 11:59 zakladalam plombe prywatnie w gabinecie w przychodmi . Zaplacilam ............i od listopada juz mam po plombie. Czy mozna reklamowac? Czy ktos reklamowal i jakie efekty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aha123 Re: Reklamacja u dentysty? 05.03.07, 12:21 ....nie tylko można, ale TRZEBA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Reklamacja u dentysty? IP: 212.160.86.* 05.03.07, 14:24 Oczywiście masz prawo ubiegać się o nową plombę. Bo raczej reklamacją bym tego nie nazwała. To nie buty, tylko plomba. Aczkolwiek, jak się nie uda to się nie dziw. Kto by chodził bez plomby bez listopada ? A gdzie byłaś wcześniej ?! Twojej winy jest w tym sporo, że nie załatwiłaś tego od razu po wypadnięciu wypełnienia. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Reklamacja u dentysty? IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.07, 19:05 Ja mam problem taki, że kilka mies. temu przeszedłem leczenie kanałowe 7-mki. Przez 2 mies. wszystko było ok. ale teraz przy gorących posiłkach i napojach pojawia się reakcja bólowa podczas nagryzania i stukania w ząb. Jak się ochłodzi niby ok, ale jakby nie do końca. Zrobiłem rtg, a dentysta twierdzi, że wszystko jak należy. Może jakiś fachowiec to czyta i coś poradzi. Dentysta powiedział mi,że nie można mi leczyć zębów kanałowo. Niby dlaczego? Kiedyś przeszedłem już taki zabieg bez problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Reklamacja u dentysty? IP: 80.54.174.* 05.03.07, 21:01 ja rowniez mialam leczonego zeba kanalowo i ten zab jest bardzo wrazliwy , tez boli mnie czasami przy zimnym , czy slodkim stosuje paste elmex tak mi poradzil dentysta i plyn do plukania tez elmex no coz te zeby sa po leczeniu bardzo wrazliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Reklamacja u dentysty? IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.07, 21:31 Mnie się jednak wydaje, że oboje staliśmy się ofiarami niekompetencji. Martwy to martwy. Może ewent. jakoś dziwnie reagować, ale nigdy bólem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zab Re: Reklamacja u dentysty? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 02:01 pisze wyraznie......leczylam w listopadzie a plomba poszla niedawno Jakos dziwnie byla zakladana.........taka nakladka na caly zab jak "proteza" teraz od wewnatrz to szlag trafil a na zewnatrz sie jeszcze tryzma. Musze juz umowic sie na poprawke eeeeeechhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Reklamacja u dentysty? IP: 212.160.86.* 06.03.07, 06:59 Dziwnie leczony ? Ehehiehehieheiehieheeheieiehehieheheie. To nie była proteza, to był koferdam, inaczej ślinochron. Żeby zachować suchość pola zabiegowego. ;) Odpowiedz Link Zgłoś