Gość: Iwona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.07, 15:16 Poszukuję korepetytora z chemii dla uczennicy II klasy gimnazjum. Możecie kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niewiemcowybrac Re: korepetycje z chemii 05.03.07, 15:23 witam a i owszem.. moge polecić moją koleżanke... studentka chemii , ma podejscie do dzieciaków :) aczkolwiek nie bede podawał nr tel do niej na forum, wiec prosze o maila na : niewiemcowybrac@gazeta.pl w tytule wpisac kor. chemia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: korepetycje z chemii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.07, 16:45 witam, studiuje chemie na ostatnim roku studiów, jestem po fakultecie pedagogicznym, chętnie udziele korepetycji, mój e-mail to: czasteczka7@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka Re: korepetycje z chemii IP: 82.160.62.* 05.03.07, 19:14 witam seredecznie !!! Jestem nauczycielką i chętnie udzielę lekcji jeśli jest pani zainteresowana proszę o kontakt mailowy subeam7@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczycielka Re: korepetycje z chemii IP: 82.160.62.* 05.03.07, 19:34 źle podałam maila. Prawidłowy to sunbeam7@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś