Gość: berta IP: *.realestate.net.pl 06.03.07, 13:34 Jeśli znacie jakieś fajne i tanie sale weselne w częstochowie, tak do 50 osób -to byłabym wdzięczna za adres lub telefon! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xx Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 13:56 Buraku skorzystaj z wyszukiwarki jest tego w chojjjj !!!!! A nie śmieć ćwoku forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 13:59 a ty co taki madry jestes!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 14:22 Gość portalu: xxx napisał(a): > a ty co taki madry jestes!!!! Bo widzisz, z kretynami ktorzy sobie nie radzą należy krotko ich za ryj trzymać !! Baran nie umie skorzystac z wyszukiwarki a tych tematow to juz troszkę bylo ale ćwok widac jeden z drugim nie umie czytac a zwlaszcza poszukac tego co go interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berta Re: wesele IP: *.realestate.net.pl 06.03.07, 14:14 spieprzaj dziadu! nie pasuje to nie czytaj i nie pisz!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 14:19 Gość portalu: berta napisał(a): > spieprzaj dziadu! > nie pasuje to nie czytaj i nie pisz!!!!!!!!!!! Je-bnij się w ten swoj zakuty pusty łeb baranie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 14:31 ty naprawdę nic nie wnosisz więc spadaj stąd . Tu nie chodzi o reklamę półmózgu tylko o polecony lokal." Półmózg" to i tak mało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 10:25 Gość portalu: ja napisał(a): > ty naprawdę nic nie wnosisz więc spadaj stąd . Tu nie chodzi o reklamę półmózgu > tylko o polecony lokal." Półmózg" to i tak mało Ty debilu ćwokowaty ile można o jednym i tym samym ty bucu je-bnięty pisać ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 10:27 Gość portalu: berta napisał(a): > spieprzaj dziadu! > nie pasuje to nie czytaj i nie pisz!!!!!!!!!!! debilko czy tak ciezko ci wpisac slowo sale weselne w wyszkiwarke kretynko glupia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratatosk Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 13:57 Poker na Zyznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 14:35 Ja robiłam wesele tez na 50 osób . Zadzwoń do firmy zajmującej się organizacją -kompleksowo i wynajmij samą salę. To jest najtańsze rozwiazanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berta Re: wesele IP: *.realestate.net.pl 06.03.07, 14:37 dzięki a masz może do nich numer telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franjo [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.07, 14:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wesele IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 23:28 zajazd u hermanow.rewelacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja tam miialam wesele i zrobie chrzciny i poznie komunie dzieciom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berta Re: wesele IP: *.realestate.net.pl 08.03.07, 00:02 Gdzie znajduje sie ten zajazd, jakieś namiary! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asica Re: wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 10:04 Przy DK-1 na Rakowie (między Lidlem i Shellem)jest Restauracja "Da Vinci" (dawniej to był motel a później zajazd u Zagłoby). Dwoje moich znajomych urządza tam wesele. W Da Vinci organizują takie wesela do 55 osób maksymalnie. Obiło mi się o uszy, ze koszt za dwa dni to coś koło 140 zł, ale nie mogę tego w 100% potwierdzić. Aleja Wojska Polskiego 110, telefon nie wiem czy jest jeszcze aktualny: 34/370-93-55 Odpowiedz Link Zgłoś