Dodaj do ulubionych

Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba

IP: 213.199.204.* 13.03.07, 18:59
Witam:)
Zamierzam się wybrać na kurs prawa jazdy i dlatego poszukuję informacji gdzie
najlepiej się wybrać.
Co sądzicie o kursie u pana Głąba w Klobucku, tam wlaśnie zamierzam się
zapisać, czy jest to dobra decyzja ? ( proszę o opinie osoby ktore chodzily do
niego na kurs)

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 19:33
      Daryj sobie , Wojcika też odradzam !!
      Porazka cholerna.
      • Gość: Monika Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba IP: 213.199.204.* 13.03.07, 20:25
        dlaczego ??
    • Gość: ANN Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba IP: *.in-addr.btopenworld.com 13.03.07, 19:45
      JEZELI MASZ ZAMIAR ISC NA PRAWO JAZDY TO TYLKO DO PANA KRZYSZTOFA FALANA,TO
      NAPRAWDE BARDZO DOBRY NAUCZYCIEL JEZELI CHODZI O KURS.POTRAFI DOKLADNIE
      WYTLUMACZC.WSZYSCY MOI ZNAJOMI CHODZILI DO NIEGO I WSZYSCY ZDALI ZA PIERWSZYM
      RAZEM .JA NIESTETY CHODZILAM GDZIE INDZIEJ I DO TEJ PORY NIE ZDALAM
      KURSU.POZDRAWIAM I ZYCZE POWODZENIA.
      • Gość: Monika Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba IP: 213.199.204.* 13.03.07, 20:24
        kogo możecie mi polecić jeśli chodzi o kurs jazdy w Kłobucku ?
        • Gość: pi Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.07, 20:43
          W Kłobucku nie ma dobrej szkoły nauki jazdy, wiem to z doświadczenia. Lepiej
          zapisz się do jakiegoś dobrego ośrodka w Częstochowie.
          • Gość: Monika Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba IP: 213.199.204.* 13.03.07, 22:41
            jaki ośrodek możecie mi polecić w Cz-wie ?
            w ten czwartek miałam zacząć kurs w Kłobucku u Gląba, ale czytając wasze
            wypowiedzi mam coraz większe wątpliwości...
            • Gość: hanss25 Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 22:55
              idz do wojtka krakowiaka w klobucku.
              • Gość: MIrek Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 08:39
                Gość portalu: hanss25 napisał(a):

> idz do wojtka krakowiaka w klobucku.

A Glaba i Wojcika omijaj szerokim łukiem.
                • Gość: Monika Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba IP: 213.199.204.* 14.03.07, 09:53
                  możecie mi podać namiary na tego Krakowiaka, szukałam po necie i nigdzie nie
                  znalazłam o nim żadnej informacji
                  • Gość: pi Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 19:41
                    Ja w Czewie polecam Mirex na ulicy Śląskiej 22, naprawde solidnie przygotowuja
                    do egzaminu
                    • Gość: jmk Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.07, 20:26
                      Pytanie dotyczyło nauki jazdy a Ty piszesz o przygotowaniu do egzaminu- efekty
                      widać na ulicy- po prostu klientowi po "zdanym" egzaminie zdaje się że już umie
                      jeździć, ale tego, ze on tylko zdał "tzw egzamin" to żaden mu podczas kursu o
                      tym nie powiedział.
                  • Gość: Karola Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 17:05
                    Daje ci namiary na Wojtka Krakowiaka super instruktor.Tel.0609465683
                    Ośrodek Szkolenia Kierowców ul.Zamkowa1 Kłobuck.
                    Nie pomyl z Kistelą

Pozdrawiam
                • Gość: Alex Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 11:20
                  Mirku mam nadzieje że piszesz szczeże ale coś mi tu pachnie podstępem bo w
                  Kłobucku napewno są lepsi od Krakowiaka a od Głąba to się odczepcie ponieważ
                  jak sięnie umie załapać to najlepiej zgonić na instruktora!
            • Gość: Alex Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 11:23
              dziewczyno ktoś cie wpószcza w kanał
              • Gość: ola Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 12:11
                Gość portalu: Alex napisał(a):

> dziewczyno ktoś cie wpószcza w kanał

Piszemy wpuszcza !! "u" !!
                Widac u Głąba taka szkoła nauki jazdy jak twoja pisownia prostych słów !!
              • Gość: .. Alex !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 15:27

/wpószcza/ !

Ty analfabeto, chyba na tym kursie się tak wyszkoliłeś !!
                • Gość: Alex Re: Alex !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 17:23
                  Ortografi to się uczy w szkole ,ale nie "auto-szkole" a to było zwykłe
                  przepalcowanie jak wiecie wogóle co to znaczy znaczy!? Jak chcecie się nauczyć
                  jeżdzić to informacji nie szukajcie w internecie tylko wśód znajomych!
                  • Gość: xxxxx Re: Alex !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 18:00

> Ortografi to się uczy w szkole ,ale nie "auto-szkole" a to było zwykłe
                    > przepalcowanie jak wiecie wogóle co to znaczy znaczy!? Jak chcecie się nauczyć
                    > jeżdzić to informacji nie szukajcie w internecie tylko wśód znajomych!

Widać mało pracujesz nad swoją "palcówką" ćwoku !!
                    bo mianowicie !!
                    Piszemy ortografii a nie "ortografi" kretnie.
                    Poza tym piszey w ogóle a nie "wogóle" ćwoku.
                    • Gość: Alex Re: Alex !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 17:18
                      też się znalał uczony !!!
          • Gość: ania Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 10:15
            Ludzie co wy tu piszecie za bzdury W Kłobucku to tylko u Głąba!!!!!!!!!!!!!!!!!
            najlepsze samochody duza sala wykładowa bezstresowo zdawalność też dobra dobrze
            uczą placu możecz przejechać nawet z zamkniętymi oczami POLECAM!!!!!!!!!!!!
            • Gość: gosc Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 11:08
              Gość portalu: ania napisał(a):

> Ludzie co wy tu piszecie za bzdury W Kłobucku to tylko u Głąba!!!!!!!!!!!!!!!!!
              > najlepsze samochody duza sala wykładowa bezstresowo zdawalność też dobra dobrze
              >
              > uczą placu możecz przejechać nawet z zamkniętymi oczami POLECAM!!!!!!!!!!!!

Gdzie sie leczysz ??
              Masz coś za pisanie takich bzdur ??
              • Gość: Ania Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 11:13
                nie wiem co masz do p. Głąba ale widzę że jasteś zdesperowany koleś
    • krzepice.city Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba 14.03.07, 19:45
      w razie niepowodzenia nie musisz nawet go zwymyslać, wystarczy ze powiesz mu po
      nazwisku :-)
    • Gość: ja Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 15:21
      Kierowcy z kalifornii są najgorsi. Gdy widzę rejestrację z Kłobucka to nigdy
      nie wiem jak zachowa się kierowca. Oni nie potrafią jeździć. Kupują prawo jazdy
      czy co? nie znaję przepisów, jeżdzą okropnie
      • Gość: Ola Kierowcy z Kłobucka sa najgorsi IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 15.03.07, 18:34
        to prawda wczoraj widziałam jak czerwone cc na kłobuckich numarach zajechało na
        skrzyżowaniu ul. Waszyngtona i Puławskiego drogę traficowi horror
      • Gość: Ktoś Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 20:00
        Jak czytam Was zadufanych w sobie geniuszy z Cz-wy to mi się flaki przewracają.
        jesteście najlepsi i nieomylni. Normalnie same geniusze! Wszystko wiedzą
        najlepiej, najmokrzejsi, najlepsi kierowcy pod słońcem! Sama elita! Gratuluję!
        • Gość: Ktoś Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 20:01
          Poprawiam "najmądrzejsi"
    • Gość: monia Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba IP: 80.54.168.* 15.03.07, 17:16
      też robiłam u Pana Wojtka Krakowiaka, jestem bardzo zadowolona
      • Gość: Biba Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 11:15
        ja też jestem zadowolona ale nie mogę zdać podchodzę już 4 raz
        • Gość: Biba Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 15:17
          Gość portalu: Biba napisał(a):

> ja też jestem zadowolona ale nie mogę zdać podchodzę już 4 raz

I to raczej wina tych co u mich sie uczylam teorii i nauki jazdy !!
          Nie polecam !!
          • Gość: aanka Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba IP: 195.205.202.* 29.03.07, 19:20
            a MOżE TO TWoJA WINA? Gapa jesteś i tyle.Jak się nauczysz to zdasz.Ja zdałam za
            1 razem
    • Gość: Obiektywny !!!!!!! Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.07, 12:12
      Cala prawda nic dodać nic ująć !!
      Proszę przeczytac i sie samemu odnieść:

"""""""Gość portalu: Alex napisał(a):

Piszemy wpuszcza !! "u" !!
      Widac u Głąba taka szkoła nauki jazdy jak twoja pisownia prostych słów !! """""
      • Gość: miśka Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 00:07
        u głąba swojego czasu jeździł taki przystojniaczek , na oko ok 40- stki ,
        wysoki .. no fajniutki ... jeżdzi jeszcze ? ktos wie może jak się nazywa ?
        • Gość: ona Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.07, 07:49
          Jezdzi, jego nr. tel. 516963692
          • Gość: miśka Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba IP: 80.51.233.* 27.03.07, 14:15
            a jak on się nazywa ?
          • Gość: paula Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 17:09
            To nie jest numer tego faceta którego szukasz!
            • Gość: miśka Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 19:13
              kurcze , noe więc jaki to numer ? znasz? a może wiesz jak on się nazywa ?
              • Gość: Kasia Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 23:11
                Polecam gorąco Wojtka Krakowiaka,jest the best !!! on to ma swietne podejscie
                do ludzi i nauczyl mnie rewelacyjnie :)
              • Gość: ja Re: Klobuck kurs prawo jazdy u Gląba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.07, 08:11
                nr. 516963692
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka