Dodaj do ulubionych

Auto i losowanie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 16:59
Dziwną rzecz dziś zaobserwowałem. Jak było losowanie auta to najpierw losowali
bony po 500 zł i trzeba było długo czekać aż pojawią się osoby. A jak losowali
bon na 1500 zł i samochód to osoby od razu się znalazły i wskoczyły na scene
bo przy niej stały. Co za zbieg okoliczności... Dziwne... Gratulacje!
Obserwuj wątek
    • Gość: skoczek Re: Auto i dawanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 19:33
      Nie masz sie co dziwic.....takie ustawienia.
      Przeciez obcym auta nie dadza, wiec swoi sie nie beda przepychac przez tlum.
      musza byc pod reka .
      • Gość: Anzelm Re: Auto i dawanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 21:53
        To chociaz mogli pozory zachowac i stanac gdzies na koncu :P
        He, he, a na powaznie to chyba kogos bierze zazdrosc ze nie wygral autka, to
        przeciez tylko samochod, nic wiecej!
    • Gość: andy Re: Auto i losowanie IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.07, 22:38
      Gość portalu: Sylwek napisał(a):
      > Dziwną rzecz dziś zaobserwowałem. Jak było losowanie auta to najpierw losowali
      > bony po 500 zł i trzeba było długo czekać aż pojawią się osoby. A jak losowali
      > bon na 1500 zł i samochód to osoby od razu się znalazły i wskoczyły na scene
      > bo przy niej stały. Co za zbieg okoliczności... Dziwne... Gratulacje!

... bo te "lepsze" losy wylosowano wczesniej i poinformowano zwyciezcow
      telefonicznie, bo mogliby dostac zawalu, albo co :D poza tym jakby wygladalo to
      przedstawienie jakby nie bylo na scenie glownego bohatera :))
      • Gość: facet Re: Auto i losowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 08:29
        głównym bohaterem była kobieta....
    • Gość: Ja Re: Auto i losowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 23:16
      AAA to o to chodzilo dzisiaj jadac jakos przed 16 kolo reala myslalm ze mnei
      cos trafi tyle ludzie i samochodow ze szok. Normalnie pielgrzymki. Myslalam ze
      cos rozdaja za darmo. Poza tym dziwie sie naiwnosci ludzi ze ida i licza na nie
      wiadomo co , przeciez wiadomo ze to ustawione.
      • Gość: ZeTkA Re: Auto i losowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 10:57
        Że to było ustawione to jestem w 99,99 % przekonany o słuszności moich
        podejrzeń.
        Na wszystko staram się mieć dowody.
        I tak, kilka lat temu w "sławetnym" REALU w Częstochowie przeprowadzano
        promocje i konkursy. Jednym z nich jak sobie przypomnicie była akcja "Szukania
        złotego JAJA na stoiskach hipermarketu Real".
        Jak się domyślasie, oczywiście były jaja i były JAJA !!!
        Złote jaja jacyś pracownicy podrzucali co kilka godzin w określonych miejscach
        na stoiskach z odzieżą ( w miejscu - zaraz po prawej stronie od wejścia
        głównego). Oczywiście wcześniej poinformowana osoba przebywająca w pobliżu tego
        miejsca "złożenia" jaja zabierała je i udawała się z nim po odbiór nagrody w
        postaci bonu 200 złotych przedstawiając swoje dane osobowe (czyli można
        sprawdzić, kto był w tej akcji "szczęśliwcem".
        Mając dużo wolnego czasu postanowiłem w kolejnym dniu przypilnować tych
        oszustów i ujawnić ten proceder przed klientami.
        Gdy pierwsze złote jaja umknęły mi uwadze to przy kolejnych podkładanych jajach
        stwierdzałem i udawadniałem oszustwa. Zgłosiłem te fakty organizatorom akcji,
        lecz okazało się, że organizatorzy szybko zakończyli akcję podkładania złotych
        jaj, nie wydali (przy mnie) bonów "szczęściarzom" i rozmydlili sprawę, choć
        była powiadomiona ochrona tego sklepu.
        Po moich ustaleniach okazało się, że pracownicy ochrony podkładający te złote
        jaja byli włączeni w ten proceder robienia ludzi w JAJA.
        I tu były te drugie, chyba prawdziwe JAJA.
        Nadmieniam, że było to przed świętami.
        DŹIWNE - ALE PRAWDŹIWE !!!
        • b1-b Re: Auto i losowanie 19.03.07, 11:24
          zetka to prawdziwy Szerlok z Ciebie :)
          • Gość: ZeTkA Re: Auto i losowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 11:29
            b1-b napisał:

> zetka to prawdziwy Szerlok z Ciebie :)

Moje hobby !!!
            Mam wiele takich i lepszych sukcesów.
            Może je opiszę w innych tematach.

• Gość: ona Re: Auto i losowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 11:36
              Nie wiem jak ustawienia wygrania auta i talonow po 500 zl, ale jesli chodzi o
              talon o wartosci 1500zl to uwierzcie mi nie bylo to ustawiane, bo tak samo jak
              zwyciezczyni rodzina sie zdziwila a jednoczesnie bardzo ucieszyla:)
              • brunet83 Re: Auto i losowanie 19.03.07, 11:53
                zetka jestes kobieta?
                współczuje Twojemu facetowi... hehehe ;)
                • Gość: Zetk Re: Auto i losowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 12:25
                • Gość: do brunet83 Re: Auto i losowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 12:30
                  Z logiki to pewnie miałeś same szóstki, tylkopowiedz, że uczyłeś się jej w
                  Niemczech, bo tam to najgorsza ocena !!!
                  Czytaj uważnie teksty na forum to głupich pytań nie będziesz stawiał. Trochę
                  rozumnego myślenia !
                  Poczytaj sobie kryminałki do poduchy.
            • Gość: frogman Re: Auto i losowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 18:01
              zetka niezły kolo z Ciebie podziwiam że masz czas sterczeć w hiprmarketach
              Ja w ogóle podziwiam Cię że tam chodzisz.
              marnować życie na promocjach ot co !!! w poszukiwaniu złotego jaja , no nie
              podejrzewałem że tacy istnieją.
              heheheheh
              • Gość: do frogmana Re: Auto i losowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 20:46
                Gość portalu: frogman napisał(a):

> zetka niezły kolo z Ciebie podziwiam że masz czas sterczeć w hip.......

Uparty jestem , i już !
                Jak coś postanowię to zrobię choćby niewiem co !!!
                Raz to przez trzy noce przez okno pilnowałem samochodów na mojej ulicy by
                dorwać smyków uszkadzających samochody zaparkowane przy chodniku. Satysfakcji
                było co niemiara z dobrze wykonanej "roboty" !!! A później ulica stała się
                bardzo spokojną uliczką w "zafajdanej" dzielnicy.
                Nie ma lekko trzeba dać coś z siebie, aby zrobić z SYFEM porządek !!!!!!!!
    • Gość: Eryk XI Re: Auto i losowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.07, 16:18
      To zwyłe robienie w "konia" klientów hipermarketu Real. dobrze, że o tym się
      mówi na forum.
      KLIENCI POZNAJĄ WÓWCZAS PRAWDĘ O PROMOCYJNYCH PRZEKRĘTACH
      A życie toczyć się będzie dalej , być może bez takich sklepów, chociaż naiwnych
      nigdy nie brakuję !!!
      • Gość: hostessa Re: Auto i losowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 18:05
        witam.
        to jest smieszne co piszecie. jedna bzduda. losowanie w M1 to przede wszystkim
        cale centrum M1 a nie Real- ktos nieco się myli(poprzednik).Losowanie było
        ogólnopolskie, w kazdym M1 w tym samay czasie.To kurczę ludzie skoro tak
        uwazacie to po jakiego ...bierzyecie w tym udział i przychodzicie na losowanie.
        cos nie tak. mysle że każdy wierzy w odrobinę szczęścia, a na forum wypowiada
        się z zazdrości dla osoby ktora wygrała. bo w końcu jakby sie zupełnie nic nie
        robiło to nie byłoby tematu. Pozdrawiam. do nastepnego:)
      • Gość: hostessa Re: Auto i losowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 18:06
        A jeszcze jedno-kobieta która wygrałą byla w lekkim szoku:).wrzucila tylko
        jeden kupon co swiadczy o jej ogromnym szczęsciu.
        • Gość: Paolo do hostessy IP: 89.174.23.* 19.03.07, 20:29
          Hostesso to prawda co piszesz....zazdroszą laureatom i tyle... Ja juz kiedys
          pisalem o tym ustawianiu nagrod...co niby mialoby byc wytyczna co kto dostanie?
          Wielka wojna by byla i tyle... Nie ma sensu im tlumaczyc..bo na forum pisac to
          kazdy potrafi...tylko, ze czasami bez pojecia...:))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka