Dodaj do ulubionych

Do PO, Rozpondek itp

IP: 75.126.114.* 18.03.07, 19:16
Czas płynie a obiecywaliście że juz mamy swojego członka zarządu
wojewodztwa. Tymczasem czestochowianina w zarzadzie nie ma, jest natomiast
marszałek z PO Moszyński, który dyskryminuje jawnie Czestochowę.
Kiedy przeprosicie czestoichowian za Moszynskiego i kiedy zaprotestujecie
przeciwko działaniu PO wobec naszego miasta dziłaczy z regionu?

Dlaczego niem wydaliscie mjakiegoś protestu?
Co wy wogole robiecie!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: platforma Re: Do PO, Rozpondek itp IP: 85.195.123.* 18.03.07, 19:25
      My se tera robimy spotkania w restauracjach co by ludzie mysleli gupie ze cos
      nam sie chce.
      • Gość: Menel Re: Do PO, Rozpondek itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 21:46
        Jaki jest adres mailowy do Kurpiosa Piotra?Bo strony to juz nie ma odkad go
        wybrali.A plakaty z polnocy tez moglby usunac
        • Gość: powiec Re: Do PO, Rozpondek itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 21:54
          Częstochowska PO złożyła mnóstwo protestów i na Zarządzie Regionalnym i Radzie Regionalnej i w wypowiedziach posłanki- liczymy więc, że efekt będzie. Jest nas na Śląsku za mało, więc trudno sie przebić, ale nadziei nie tracimy.
          • Gość: obserwator Re: Do PO, Rozpondek itp IP: *.gprspla.plusgsm.pl 18.03.07, 22:03
            widać co cała PO w Częstochowie i Halinka znaczą w regionie. Ja bym na ich
            miejscu niepokazywał się publicznie, bo by mi było wstyt. Tak niewiele mogą.
            Kurpios tem cynik i mądrasek jest śmiechu warty jako przewodniczący Rady Miasta.
            • Gość: witold Re: Do PO, Rozpondek itp IP: 75.126.114.* 18.03.07, 22:08
              oni potrafia tylko ujadac na wrone bo im posadek nie dał. widac stad ze mysla
              tylko o sobie a nie o miescie.
          • Gość: maks Re: Do PO, Rozpondek itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 22:34
            piszcie dalej i czekajcie konca a Was koniec juz niedlugo pa
        • Gość: witold Re: Do PO, Rozpondek itp IP: 75.126.114.* 18.03.07, 22:28
          tam sa same mądraski, ulisesa nik nie pobije
          • Gość: ja Re: Do PO, Rozpondek itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 22:34
            Jaki śmieszny jesteś w tej nienawiści witoldzie i obserwatorze. Nikt nic nie zdziała, gdy przewaga nad tobą jest prawie pięciokrotna.A przy tym marszałek, wyjatkowo niechętny Częstochowie ,ale jak widać już ogólnopolska PO się na nim poznała....
          • ulisses_czwa Re: Do PO, Rozpondek itp 18.03.07, 22:36
            Zanim coś napiszesz to proponowałbym Ci się dwa razy zastanowić... Przede wszystkim to pisz pod jednym nickiem, bo już wystepujesz pod postacią "Henryka P." i teraz "witolda" - istnieje coś takiego mądrosku jak IP, które nie kłamie... Ile jeszcze wypowiedzi pod różnymi nickami? Nie chce mi się teraz szukać panie "IP: 75.126.114" :)
            • Gość: Polak Re: Do PO, Rozpondek itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.07, 22:41
              Rozliczymy Cie z twoich obiecanek! Do roboty ulsessie!
              • Gość: wyborca Re: Do PO, Rozpondek itp IP: *.realestate.net.pl 18.03.07, 23:43
                Gość portalu: Polak napisał(a):

> Rozliczymy Cie z twoich obiecanek! Do roboty ulsessie!

Akurat do Pana Jacka Krawczyka nie mozna miec zadnych zastrzeżeń. Jak na kogoś związanego z PO to chyba tylko on może mieć ode mnie "plusa". Jest chyba jednym z najbardziej pracowitych radnych i systematycznie idzie do przodu z tego co widzę. A tyle było szumu przed wyborami, ze sobie nie da rady, bo młody. Pan Krawczyk z prowadzonych przeze mnie obserwacji deklasuje co najmniej 3/4 radnych. Ja żadnych zastrezeżeń nie mam. Do tego tak jak obiecał na bierzaco prowadzi notatki z sesji ze swoimi głosowaniami. Pełen profesjonalizm. Pewnie to zszokuje, ale mowi to Wam wyborca............ Prawa i Sprawiedliwość. Oczywiście jestem zadowolony z działań prawie wszystkich swoich radnych. Szczególnie brawa dla mojego faworyta Marka Domagały.
              • Gość: cekaemista Re: Do PO, Rozpondek itp IP: *.pl 04.04.07, 12:32
                on teraz wspólpracuje z SLD w radzie - głosuja tak samo
            • Gość: hahahah Re: Do PO, Rozpondek itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 22:12
              panie ulisses, poinformowany i jak tam pan jeszcze piszesz....
              • Gość: hehehehe Re: Do PO, Rozpondek itp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.07, 22:14
                jeszcze wyborco....
    • Gość: iza leszczyna-PO do Henryka P. IP: 83.2.140.* 19.03.07, 23:30
      Henryku P.
      polityka to gra długodystansowa, szybko mogą pobić się chłopcy w piaskownicy
      albo dziewczynki wytargać za warkoczyki, dorośli działają może wolniej, ale
      przez to skuteczniej, nie czekamy z założonymi rękami, zapewniam Cię, ale też
      nie wszystkie rozmowy prowadzi się na łamach prasy, czasem lepiej rozmawia się
      bez pośrednictwa dziennikarzy.

Pozdrawiam - iza leszczyna - Przewodnicząca Klubu Radnych PO

p.s. o tym, że protestowaliśmy, ktoś już napisał, ja przypomnę ten pierwszy
      protest z Sesji Rady Miasta Częstochowy podpisany przez wszystkich radnych, z PO
      też,
      a Pani Poseł H. Rozpondek przeprosiła właśnie na tym Forum wszystkich, którzy
      poczuli się urażeni wypowiedzią marszałka
      • Gość: Obserwator Re: do Henryka P. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 00:07
        żeby tylko nikt nie padł po drodze.... jak niektórzy podjada samochodami (ze
        sląska, a zwłaszcza gliwic) to jak pani dojdzie po miesiacu nie będzie po co.
        • Gość: Henryk P. Re: do Henryka P. IP: 85.195.119.* 21.03.07, 00:43
          pani izka nie jest tego w stanie zrozumiec - posłuchaj kiedys na sesji... byłem
          raz i wystarczy. szkoda że musiałem zwolnic sie z pracy, ale było pouczajace.
    • Gość: miły Re: Do PO - ciekawe IP: *.hcz.com.pl 21.03.07, 08:21
      Ciekawe czy nagłe pojawienie się ataków na PO, PiS i SLD na tym forum to nie sprawka tych samych ludzi opcji magistrackiej Jaśnie Pana Tadesza. Ciekawe czy to nerwy puszczają chłopcom skupionym wokół pełnomocnika-naczelnika głównego propagandysty Tadzia pana Rukszy w związku ze zbliżającym się nieudzieleniem absolutorium dla Pana Prezydenta oraz z ujawnionymi przy tej okoliczności skandalami w UM? To jest ciekawy człowieczek schowany w cieniu. Może bliżej byśmy się dowiedzieli czegoś o nim? Może ktoś zna jego historię i się z nami nią podzieli? Może ktoś wie jak są-były organizowane przez niego konkursy na zadania w UM?
      • Gość: tomasz_jaskola Re: Do PO - ciekawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 07:20
        Zgodnie z prawem możemy zapytać o wszystkie konkursy oraz zamówienia w Urzędzie
        Miasta. Na początek jednak wyjaśnijcie, o co chodzi?
      • Gość: I.LEŚNIKOWSKI :-) IP: *.um.gov.pl 03.04.07, 10:38
        Oj nieładnie korzystać z hutniczego serwera w pracy dla uprawiania polityki.
        Jak na razie to jedyny skandal, który tutaj widzę...
        • Gość: tuman przy dolinie Panie Lieśnikowski, jest Pan moralizatorem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.07, 12:55
          A może odpowiedzie służby się zajmą tym panem, bo może zdradza swoją żonę?

Nie ma nic Pan więcej do roboty, jak odszczekiwać na konstruktywnąkretykę ?
    • Gość: marcyś_czwa Re: Do PO, Rozpondek itp IP: 85.195.123.* 03.04.07, 00:17
      i jak nie było to nie ma juz kolejny raz obiecywaliscie że bedzie Sztolcman

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka