Dodaj do ulubionych

odchudzanie thermalem pro

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 08:08
czy ktoś zna preparat na odchudzanie Thermal Pro? Proszę o wyjasnienia jak to
działa, czy jest bezpieczny i gdzie można go kupić w Częstochowie.
Obserwuj wątek
    • agaf11 Re: odchudzanie thermalem pro 21.03.07, 08:11
      Nie polecam!Stosowałam termal pro miałam zajebiste skoki ciśnienia, drgawki,
      źle się czułam, bo ten preparat jest na efedrynie a nie kupisz go nigdzie w
      sklepie!ja go kupiłam na necie, i nie wykorzystałam!A i nie prawda że nie ma
      łaknienie na jedzenie!
      • Gość: mimi Re: odchudzanie thermalem pro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 08:18
        dzięki za wyczerpującą odpowiedz. Pozdrawiam
        • kasi3k1 Re: odchudzanie thermalem pro 21.03.07, 08:38
          mnie polecil ktos z forum L-karnityne kupisz w aptece dalam 20 zl podobno
          dziala, magiser w aptece powiedziala ze bardzo duzo osob to kupuje i mowia ze
          jest dobry
          • Gość: haha Re: odchudzanie thermalem pro IP: *.105.inds.pl 21.03.07, 09:07
            ta l-karnityna...dziala niestety tylko w reklamie-raczej mozna tylko polecac
            jako malo dzialajacy dodatek do diety i jakiegos treningu..thermal-owszem
            bardzo mocny srodek i mozna kupic-ale nie jest dla wszystkich-ale prawda jest
            taka ze tylko efedryna zapewnia 10kg w dol w ciagu miesiaca-oczywiscie bez
            opychania sie bylejakim jedzeniem i odrobina ruchu...znam kobiety ktory nie
            odczuwaja prawie wogole efektow ubocznych thermala ale znam tez maly odsetek
            takich ktore to odczuwaja..ja osboscie nic nie czuje negatywnego
            • brunet83 Re: odchudzanie thermalem pro 21.03.07, 09:13
              ja jej polecilem L-karnityne i dalej polecam!! Zadziała jesli do tego bedziesz
              cwiczyc.
              A bo Wy kobiety to chcecie cos wziasc i zeby samo dzialało - amfetamine polecam
              w takim wypadku !!!!!!!!!!!! wyniszczy Ci zupelnie organizm ale bedziesz szczupła!
              Efedryne sie bierze przed walką ( w sportach walki ) aby czuc sie pobudzonym.
              Oficjalnie ten srodek jest zakazany wlasnie w takich sytuacjach.
              Cwiczyc, jesc zdrowe jedzienie, brac np. L-karnityne i jeszcze raz cwiczyc.
              EFEKTY SIE POJAWIĄ... ale trzeba CZASU I KONSEKWENCJI!
            • Gość: JA Re: odchudzanie thermalem pro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 09:13
              ile kosztuje efedryna??
              • kasi3k1 Re: odchudzanie thermalem pro 21.03.07, 09:19
                wczoraj kupilam jak mi napisales dlam 20 zl za 30 tabletek w aptece babka
                mowila ze bardzo duzo osob to kupuje. Biore 3 raz dziennie tak jak tam napisali
                i jak narazieod wczoraj od 12 nic nie jadlam bo nie jestm glodana czuje sie
                nasycona.wielam juz 3 tablety :) zoabczymy efekty. tylko musze sie jeszce
                dowiedziec jak to dziala z tabletkami anty...
                • Gość: :) Re: odchudzanie thermalem pro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 09:26
                  bądź cierpliwa. A z anty... nie wiem jak działa ;)
                • agaf11 Re: odchudzanie thermalem pro 21.03.07, 09:29
                  a z jakiej firmy polecacie L-karnityne?jaka się opłaca?
                  • brunet83 Re: odchudzanie thermalem pro 21.03.07, 09:33
                    OLIMP. Jak nie znajdziesz a aptece to idz do sklepu z odzywkami dla sportowcow.
                    Powodzenia ;-)
                    • Gość: brunet dyletancie Re: odchudzanie thermalem pro IP: *.105.inds.pl 21.03.07, 10:22
                      efedryna sama w sobie nie pobudza dlatego stosuje sie ja zazwyczaj z polaczeniu
                      z kofeina i jako ze ma wlasciwosci zageszczajace krew-dodatek kory wierzby
                      bialej o dzialaniu podobnym do aspiryny-nieco ja rozrzedzajaca-i te polaczenie
                      jest nazwane wlasnie thermal pro..na temat odchudzania i mitu lkarnityny
                      proponuja poszukac czegos na forach sportowych - sfd.pl oraz i-s.pl-tam sa
                      kompletne plany dietowe treningowe oraz suplementacyjne dla kobiet.l-karnityna
                      to mit juz dawno obalony-na poczatku zazwyczaj dziala placebo-nie umniejsza sie
                      jednak jego roli jako srodka prozdrowotnego odzialywujacego bardzo dobrze
                      chociazby na serce.
                      • Gość: Kasia Re: odchudzanie thermalem pro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.07, 10:27
                        Podajcie link na allegro gdzie mozna kupic ten preparat thermal pro bo nie moge
                        znalezc.
                        • Gość: allegro? Re: odchudzanie thermalem pro IP: *.105.inds.pl 21.03.07, 10:42
                          to nie jest miejsce gdzie mozna to kupic to pierwsze-srodek jest nielegelaly i
                          bardzo mocny-to drugie..po trzecie mimo ze uwazam ze nie ma nic mocniejszego do
                          spalenia tkanki tluszczowej to najpierw proponuje sie doedukowac w kwestii
                          odzywiania i treningu i zaczac od jakis srodkow light..
                          • Gość: chociaz w sumie.. Re: odchudzanie thermalem pro IP: *.105.inds.pl 21.03.07, 10:44
                            podalem wyzej linki i w jednym z nich sa podane mozliwosci zakupu ww srodkow-
                            chociaz proponuje posluchac moich wczesniejszych rad najpierw.poczytac na ww
                            forach sportowych w dzialach odchudzanie,thermalmaniacy i odzywianie-tam sie
                            znajdzie wszystko co trzeba..ew kontakt ze mna na priv w kwestii konsultacji.
                          • Gość: Ania Re: odchudzanie thermalem pro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 10:48
                            Ja jakoś nie wierzę w te wszystkie cudowne środki. Sama się nigdy nie
                            odchudzałam, bo nie musiałam ( i chyba na szczęście). Niestety moja siostra ma
                            zupełnie inną budowę i ona próbowała już chyba wszystkiego. Pomogła jej
                            dyscyplina i zapał- ćwiczyła calanetiks. Nie poznalibyście jej! Schudła 20 kg...
                            no ale to trwało ponad 1,5 roku... tylko jakie ma ciało, zero tłuszczu,
                            cellulitu... Pozdrawiam i życzę udanej walki!!! :)
                            • Gość: jak mowilem Re: odchudzanie thermalem pro IP: *.105.inds.pl 21.03.07, 11:21
                              nic nie zastapi diety i treningu-aczkolwiek niektore srodki znaczaco
                              przyspieszaja ten proces.
                              • Gość: aaa Re: odchudzanie thermalem pro IP: 195.205.202.* 21.03.07, 12:15
                                Do ćwiczeń jeszcze konieczne jest ŻP- żreć połowę. Działa
                                • Gość: nastepny.. Re: odchudzanie thermalem pro IP: *.105.inds.pl 21.03.07, 12:20
                                  specjalista...nie wazne ile wazne co sie je.
                • ancymonka Re: odchudzanie thermalem pro 21.03.07, 12:42
                  Kobieto! L-karnityna nie działa na apetyt! Chyba ci psychika jakoś tak
                  podziałała. L-karnityna przyspiesza spalanie tłuszczu i wspomaga rozbudowę
                  mięśni, ale tylko pod warunkiem, że będziesz ćwiczyć.
                  Jeśli nie będziesz robić nic, a do tego się głodzić, to tylko osłabniesz,
                  nawabisz się anemii, a L-karnityna będzie tak samo skuteczna jak tic-tac'ki!!
                  • Gość: gość Re: odchudzanie thermalem pro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 10:41
                    ja kupiłam wczoraj Fathblock Thermogenc nowe tabletki na odchudzanie podobno
                    dobre i nie majace przeciwskazań.Biorę sie do dzieła zobaczymy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka