Dodaj do ulubionych

Silikonowe miseczki

28.03.07, 17:31
Kochane frumowiczki, mam do was pytanie: czy mialyscie moze na sobie takie
silikonowe miseczki zamiast normalnego biustonosza? nie mam pewnosci czy to
sie dobrz trzyma, napiszcie swje opinie, ewentualnie firme, ktorej produkt
polecacie.
Obserwuj wątek
    • misiek_81 Re: Silikonowe miseczki 28.03.07, 18:13
      kolejne kłamstwo kobiet ? :)
      • nippy7 Re: Silikonowe miseczki 28.03.07, 18:19
        dlaczego kłamstwo?
        • misiek_81 Re: Silikonowe miseczki 28.03.07, 20:20
          "...ma za zadanie powiększać, unosić, sprawiać wrażenie pełniejszego, a zarazem
          jędrniejszego kształtu..." tekst zaczerpnięty z pierwszego lepszego opisu tego
          typu wynalazku.a kolejny bo podobno kobiety codziennie kłamia malując się
          :).może ktoś wymyśli silikonowe wkładki dla mężczyzn.będziemy je sobie wkładali
          w spodnie :)
          • Gość: slawa Re: Silikonowe miseczki IP: 80.54.170.* 28.03.07, 23:03
            silikonowe miseczki mają za zadanie uwypuklić biust przy pięknej np.ażurowej
            bluzeczce-chodzi o to,aby nie było widać stanika,który niejednokrotnie psuje
            atrakcyjność ubioru
          • nippy7 Re: Silikonowe miseczki 29.03.07, 07:20
            nie wiem czy umiesz czytac ze rzumieniem, ale chyba kiepsko z tym u ciebie.
            pytam dziwczyn czy uzywaly i czy sa zadowlone, czy to moze lipa. Jezeli masz
            ochote to sobie kup takie miseczki i włoz gdzie chcesz, nie wnikam.pozdrawiam
            • Gość: remiseczkisilikone Re: Silikonowe miseczki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 10:08
              jak dla mnie lipa...od początku zresztą w nie nie wierzyłam, ale mąż mi kupił no
              i musiałam spróbować. no więc, w czym problem? a właśnie w tym, że sie nie
              trzymają, lekko się spocisz i spadają, a są z takiego materiału, że choć
              normalnie sie nie pocisz, to w nich właśnie tak. Po 10 minutach spaceru już
              miałam wrażenie, że się odklejają, a po kolejnych 10 po prostu spadły. a szkoda,
              bo w sumie fajny pomysł z nimi...
            • misiek_81 Re: Silikonowe miseczki 29.03.07, 10:18
              dobra dobra.z kobietami i tak nie wygram.ale poczucia humoru za grosz :)a jak
              bym był niemiły to bym Ci wypomniał żebyś się nauczyła pisać "rzumieniem" bo ja
              z czytaniem daje sobie jakoś radę :)
              • nippy7 Re: Silikonowe miseczki 29.03.07, 12:13
                co innego czytanie, a co innego czytanie ze zrozumieniem:)pozdrawiam:)
    • iskierkaaa Re: Silikonowe miseczki 29.03.07, 10:53
      Ja w nich byłam na 2 weselach - tańczyłam, skakałam - na pewno się troszkę
      spociłam i miseczki nie odpadły :)

Na pewno w żaden sposób nie robią cudów z biustem typu powiekszają, ujędraniają
      i jeszcze nie wiadomo co ale ogólnie mówiac ładnie podtrzymują biust jesli jest
      koniecznośc włozenia cieniutkiej bluzki badz ubrania gdzie nie moga wystawac
      ramiaczka biustonosza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka