perelka851 28.03.07, 20:59 Co sądzicie o kosmetykach tej firmy???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olka [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 21:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Kosmetyki Avon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 22:23 Ja uzywam je juz kilka lat i bardzo jestem zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I... Re: Kosmetyki Avon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.07, 22:24 Może jesteś mało wymagająca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Kosmetyki Avon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 22:27 Nie jestem malo wymagajaca. Uzywam kosmetykow tez i z innych firm, ale z AVONU jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kosmetyki Avon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 23:12 Używałam przez 5 lat i jakościowo w porównaniu do początków uzytkowania sa tragiczne.. wydaje mi sie ze skoro Avon wypracował sobie juz marke i ma stałych klientów mysli ze moze spocząc na laurach ..niestety bo naprawde je lubiałam ale teraz wole kupowac co innego zdecydowanie.. przykładem moze byc krem głeboko nawilzajacy , ktory zamiast nawilzac jescze bardziej wysuszał badz tusz który przy bardzo dokładnym zakrecenia byl nie do uzycia juz po miesiacu.. tak wiec podziekowałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Kosmetyki Avon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.07, 22:56 z kosmetykow Avonu polecam maseczke oczyszczajaca,zwezajaca pory i krem matujacy,oraz niektore wody toaletowe np.Pur Blanka,Extraoridinary,Perceive.Z wymienionych kosmetykow jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iva Re: Kosmetyki Avon IP: *.21.pl 29.03.07, 23:34 nie mam dobrego zdania o tych kosmetykach i nie bylam z nich zadowolona, przereklamowane,jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś