Gość: ja IP: *.tktelekom.pl 31.03.07, 10:18 co lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yyy Re: akryl czy żel? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 10:26 ja polecam gutapropylozeloakryl najlepszy na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
holydevilona Re: akryl czy żel? 31.03.07, 11:53 Nie ma reguły. Akryl, jest napewno bardziej wytrzymały niż żel. Przy czym wiele osób ma na niego uczulenie. Żel jak i akryl- jeśli nie jest nałożony przez profesjonalistkę nie utrzyma się zbyt długo. Wybór należy do Ciebie. Osobiście polecam żel, trwałość ok 2-3tyg.fantazyjne zdobienia, i mniej pracy, która nie jest szkodliwa dla naszysz dróg oddechowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: akryl czy żel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 17:54 Masz rację, na akryl bardzo dużo osób ma uczulenie i tipsy akryowe zazwyczaj są grube.Ja robię żelowe french,szklane,no i zwykłe czyli mleczne.Cena 50zł...Jeżeli jest ktoś zainteresowany to proszę się odzywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobieta Re: akryl czy żel? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 17:57 Chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: akryl czy żel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.07, 17:58 Jeżeli ktoś chciałby się już umówić na konkretną datę albo o coś zapytać to podaję numer gg 5038458 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrea Re: akryl czy żel? IP: 212.87.241.* 31.03.07, 18:01 Czy można wiedzieć gdzie masz zakład? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fa Re: akryl czy żel? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 16:27 uwaga nieprofesjonalistka!!! tipsy niedokladne szybko odpadaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja :/ Re: akryl czy żel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 16:37 Kto jeszcze robi sobie tipsy. Przecież to jest już nie "modne", przeżytek. Wraca się do naturalnych paznokci. Głupota ludzka nie zna granic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żel Re: akryl czy żel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 21:57 i tylko żel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: akryl czy żel? IP: *.tktelekom.pl 01.04.07, 18:05 ja gdybym nie musiala robic paznokci to bym nie robila,ale niestety moja praca mnie zmusza,bo strasznie mi sie rozdwajaja przez nia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Śliwka Re: akryl czy żel? IP: *.adsl.inetia.pl 01.04.07, 23:04 Zdecydowanie akryl. U mnie w domu jak zrobili akryl na ścianach zewnętrznych to jz 3 lata miajają i jak nowy. Tylko nie Dreier, lepsze inne firmy. A o żelowych tynkach nie słyszałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rumak Re: akryl czy żel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 20:18 Zdecydowanie akryl. U mnie w domu jak zrobili akryl na ścianach zewnętrznych to > jz 3 lata miajają i jak nowy. Tylko nie Dreier, lepsze inne firmy. A o żelowyc > h tynkach nie słyszałam a te lepsze firmy to jakie? a ty jaki masz na tych zewnetrznych scianach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: akryl czy żel? IP: 217.153.246.* 16.04.07, 21:58 A czemu nie DREIER nie rozumiem , ja jestem bardzo zadowolony, jak również dwójka sąsiadów obok mnie. Tynk piękny, czysty i co najważniejsze nie pęka jak tynki innej firmy (dosyć znana w Polsce), które mam na garażu :( I w sumie się cieszę , że się na tą firmę zdecydowałem cenowo wyszło mi znacznie taniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dede Re: akryl czy żel? IP: 217.153.246.* 16.04.07, 22:00 Nie ma czegoś takiego jak tynk żelowy , jeśli już to sylikonowy - podobny do akrylu , ale co najważniejsze nie brudzi się tak jak akryl - bardzo łatwy w czyżczeniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: akryl czy żel? IP: 217.153.246.* 17.04.07, 14:30 Swoje własne, zadbane... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: akryl czy żel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 14:38 ludzie o czym wy wogóle mówicie?o paznokciach?czy o scianach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosssia Re: akryl czy żel? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.07, 16:05 o pazurach... tipsy są passe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: akryl czy żel? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 19:03 jak to o czym w jednym temacie 2 watki, panie swoje a panowie swoje :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucerna Re: akryl czy żel? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.07, 19:03 A może specjalny zel na naturalną płytkę? Jeśli chodzi o rozważania żel czy akryl to sprawa jest raczej bardziej indywidualna i zależy np od wykonywanej pracy i trybu życia. Jeśli masz jakieś pytania to zapraszam 1651170 i na moją stronkę: www.belissima-blog.blog.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś