Gość: toptek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 12:19 Witam, czy ktoś może wie gdzie w Częstochowie warto sie wybrać na prawo jazdy C+E. To znaczy, żeby miał ten kurs sens i dobrze przygotował do egzaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kursant Re: Prawko C+E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 14:02 A na kat. "C" do której szkoły chodziłeś?Nie da się tam gdzie robiłeś C zrobić też C+E?Chyba że jakaś szkoła lipna :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E-Kursant Re: Prawko C+E IP: 212.87.244.* 26.04.07, 16:41 Szukasz kursów na prawo jazdy? Zajrzyj na www.ekursant.pl E-Kursant - Częstochowski serwis ogłoszeń edukacyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toptek Re: Prawko C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 10:23 W tym sęk, że chcę za jednym zmachem zrobić C i E. Dlatego szukam jakiegoś fajnego kursu, gdzie można się czegoś nauczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Prawko C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 10:46 To tak jak ja ale nie wrąb sie tak jak ja to zrobiłem.Przede wszystkim zapytaj sie w danej szkole ilu mają kursantów i jak często będziesz miał jazdy bo są szkoły takie jak ta do której chodziłem że miałem jazde raz na tydzień a czasem i rzadziej i kurs mi sie ciagnął ponad 4 miechy :/ a teraz oblałem juz 3 terminy i szukam podobnie jak ty jakiegoś sensownego O.S.K. gdzie bedę mógł wszystko nadrobić.Potem tez będe robił C+E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toptek Re: Prawko C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 10:53 A gdzie jest aż tak źle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Prawko C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 07:47 Ja chodziłem do "ADROMU" ale tak jak pisze ponad 4 miesiące 30 godzin jazd to lekkie przegięcie.Ostatnio słyszałem że "Driver" jest niby dobra szkoła ale ja nie wiem tego z własnego doświadczenia więc nie chce nikomu reklamy robić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Prawko C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 07:57 A tak przy okazji się zapytam bo jestem ciekaw czy jakiś O.S.K w Cz-wie ma Star-Mana? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Prawko C+E IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.07, 09:47 Tylko nie do adeptu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Prawko C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 10:20 Tez słyszałem właśnie że "Adept" jest do bani,zreszta oni mają plac manewrowy tam gdzie "ADROM" tzn. obok zaraz.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toptek Re: Prawko C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 12:05 To może ktoś wie gdzie jest jakiś dobry osk????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Prawko C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 12:12 kurcze sam chciałbym to wiedzieć...Ja teraz będę się dowiadywał i dzwonił po O.S.K. bo musze dodatkowe jazdy wyjeździć, po długim weekendzie to załatwie i jak coś konkretnego będzie to dam znać :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toptek Re: Prawko C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 12:16 Ja mam podobny plan i oczywiście jak coś ciekawego znajdę to napiszę. A jeśli ktoś coś będzie wiedział w tym temacie to niech piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia25 Re: Prawko C+E 28.04.07, 12:59 polecam OSK Niezla Jazda miesci sie na ulicy Waszyngtona 20 ucza nie po lebkach a naprawde dobrze atmosfera mila i kulturalna czas poswiecony tylko tobie a nie wlasnym sprawom maz wlasnie robil u nich C+E i jest bardzo zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toptek Re: Prawko C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 15:54 Dzięki, to już coś! Pierwsza pozytywna informacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Criles Re: Prawko C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 20:42 Powiem krótko-DRIVER, robiłem u nich C i E, mają zarąbistego instruktora(Aleksandra) nie miałem żadnych problemów z zdaniem egzaminu na C i E , byłem tak przygotowany że nie myślałem o tym że mógłbym nie zdać:). @ miesiąc pracuję jako kierowca w znanej firmie i jestem też bardzo zadowolony :) Pozdro dla nowych KIEROWCóW!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Prawko C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 21:35 No tez własnie sie niedawno dowiedziałem że właśnie z DRIVERA bardzo wielu zdaje za pierwszym podejściem tylko że ja sie o tym dowiedziałem już po trzecim oblanym terminie :/ no ale juz po wykupieniu jazd mam nadzieje że jakoś pójdzie egzamin niedługo a potem też C+E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toptek Re: Prawko C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 21:54 Też myślałem o tej szkole, ale oni mieli kiedyś jakiś problem z pozwoleniami i uczył tam ktoś bez uprawnień. Jeśli oni są koło ronda Mickiewicza to właśnie o ten ośrodek chodziło. Ale jak piszesz, że ukończyłeś tam kurs i zdałeś to chyba już wszystko załatwili?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Criles Re: Prawko C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 10:27 było coś tam nie tak, wyszło to po tym jak zdałem na C , teraz zmienili się właściciele i wszystko od strony prawnej mają OK. Zresztą, co mnie obchodzą jakieś ich problemy, ważne że maja dobrego instruktora, dobrego ale też i ostrego :). Jest ulica w Czę-wie nazwana jego imieniem przez kursantów"Aleksandersztrase" na każdej jeździe jest pewne że pojedziesz z Sobieskiego w Śląską i tam w Focha:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Prawko C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 10:54 I tak powinno sie jeździć :) ja przez cały kurs tamtędy nie pojechałem a powinno sie jeździć na najtrudniejszych trasach ale jak instruktor lipny i inne auto niż na egzaminie to i potem problemy :/ pozdrawiam i życze powodzenia mam nadzieje że i ja dołącze do was na trasie jak już zdam wszystko pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toptek Re: Prawko C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 12:30 Ponawiam pytanie zawarte w poście. Może ktoś wie gdzie warto?? Odpowiedz Link Zgłoś