Dodaj do ulubionych

Prawko C+E

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 12:19
Witam, czy ktoś może wie gdzie w Częstochowie warto sie wybrać na prawo jazdy
C+E. To znaczy, żeby miał ten kurs sens i dobrze przygotował do egzaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: kursant Re: Prawko C+E IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.07, 14:02
      A na kat. "C" do której szkoły chodziłeś?Nie da się tam gdzie robiłeś C zrobić też C+E?Chyba że jakaś szkoła lipna :/
      • Gość: E-Kursant Re: Prawko C+E IP: 212.87.244.* 26.04.07, 16:41
        Szukasz kursów na prawo jazdy?

Zajrzyj na www.ekursant.pl

E-Kursant - Częstochowski serwis ogłoszeń edukacyjnych
    • Gość: toptek Re: Prawko C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 10:23
      W tym sęk, że chcę za jednym zmachem zrobić C i E.
      Dlatego szukam jakiegoś fajnego kursu, gdzie można się czegoś nauczyć.
      • Gość: kursant Re: Prawko C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 10:46
        To tak jak ja ale nie wrąb sie tak jak ja to zrobiłem.Przede wszystkim zapytaj sie w danej szkole ilu mają kursantów i jak często będziesz miał jazdy bo są szkoły takie jak ta do której chodziłem że miałem jazde raz na tydzień a czasem i rzadziej i kurs mi sie ciagnął ponad 4 miechy :/ a teraz oblałem juz 3 terminy i szukam podobnie jak ty jakiegoś sensownego O.S.K. gdzie bedę mógł wszystko nadrobić.Potem tez będe robił C+E
        • Gość: toptek Re: Prawko C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 10:53
          A gdzie jest aż tak źle?
          • Gość: kursant Re: Prawko C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 07:47
            Ja chodziłem do "ADROMU" ale tak jak pisze ponad 4 miesiące 30 godzin jazd to lekkie przegięcie.Ostatnio słyszałem że "Driver" jest niby dobra szkoła ale ja nie wiem tego z własnego doświadczenia więc nie chce nikomu reklamy robić
            • Gość: kursant Re: Prawko C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 07:57
              A tak przy okazji się zapytam bo jestem ciekaw czy jakiś O.S.K w Cz-wie ma Star-Mana? :P
              • Gość: Romek Re: Prawko C+E IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.07, 09:47
                Tylko nie do adeptu.
                • Gość: kursant Re: Prawko C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 10:20
                  Tez słyszałem właśnie że "Adept" jest do bani,zreszta oni mają plac manewrowy tam gdzie "ADROM" tzn. obok zaraz.. pozdrawiam
                • Gość: toptek Re: Prawko C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 12:05
                  To może ktoś wie gdzie jest jakiś dobry osk?????
                  • Gość: kursant Re: Prawko C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 12:12
                    kurcze sam chciałbym to wiedzieć...Ja teraz będę się dowiadywał i dzwonił po O.S.K. bo musze dodatkowe jazdy wyjeździć, po długim weekendzie to załatwie i jak coś konkretnego będzie to dam znać :P
                    • Gość: toptek Re: Prawko C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 12:16
                      Ja mam podobny plan i oczywiście jak coś ciekawego znajdę to napiszę.
                      A jeśli ktoś coś będzie wiedział w tym temacie to niech piszę.
                      • lolcia25 Re: Prawko C+E 28.04.07, 12:59

polecam OSK Niezla Jazda miesci sie na ulicy Waszyngtona 20 ucza nie po lebkach
                        a naprawde dobrze atmosfera mila i kulturalna czas poswiecony tylko tobie a nie
                        wlasnym sprawom maz wlasnie robil u nich C+E i jest bardzo zadowolony
                        • Gość: toptek Re: Prawko C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 15:54
                          Dzięki, to już coś!
                          Pierwsza pozytywna informacja.
    • Gość: Criles Re: Prawko C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 20:42
      Powiem krótko-DRIVER, robiłem u nich C i E, mają zarąbistego
      instruktora(Aleksandra) nie miałem żadnych problemów z zdaniem egzaminu na C i E
      , byłem tak przygotowany że nie myślałem o tym że mógłbym nie zdać:). @ miesiąc
      pracuję jako kierowca w znanej firmie i jestem też bardzo zadowolony :)
      Pozdro dla nowych KIEROWCóW!!
      • Gość: kursant Re: Prawko C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 21:35
        No tez własnie sie niedawno dowiedziałem że właśnie z DRIVERA bardzo wielu zdaje za pierwszym podejściem tylko że ja sie o tym dowiedziałem już po trzecim oblanym terminie :/ no ale juz po wykupieniu jazd mam nadzieje że jakoś pójdzie egzamin niedługo a potem też C+E
      • Gość: toptek Re: Prawko C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 21:54
        Też myślałem o tej szkole, ale oni mieli kiedyś jakiś problem z pozwoleniami i
        uczył tam ktoś bez uprawnień.
        Jeśli oni są koło ronda Mickiewicza to właśnie o ten ośrodek chodziło.
        Ale jak piszesz, że ukończyłeś tam kurs i zdałeś to chyba już wszystko
        załatwili?!
        • Gość: Criles Re: Prawko C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 10:27
          było coś tam nie tak, wyszło to po tym jak zdałem na C , teraz zmienili się
          właściciele i wszystko od strony prawnej mają OK. Zresztą, co mnie obchodzą
          jakieś ich problemy, ważne że maja dobrego instruktora, dobrego ale też i
          ostrego :). Jest ulica w Czę-wie nazwana jego imieniem przez
          kursantów"Aleksandersztrase" na każdej jeździe jest pewne że pojedziesz z
          Sobieskiego w Śląską i tam w Focha:)
          • Gość: kursant Re: Prawko C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 10:54
            I tak powinno sie jeździć :) ja przez cały kurs tamtędy nie pojechałem a powinno sie jeździć na najtrudniejszych trasach ale jak instruktor lipny i inne auto niż na egzaminie to i potem problemy :/ pozdrawiam i życze powodzenia mam nadzieje że i ja dołącze do was na trasie jak już zdam wszystko pozdrawiam :)
    • Gość: toptek Re: Prawko C+E IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 12:30
      Ponawiam pytanie zawarte w poście.
      Może ktoś wie gdzie warto??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka