Dodaj do ulubionych

klimatyzaja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 11:02
gdzie w cz-wie najtaniej napełnić kliematyzację ? i jakie ceny
dzięki

sezon się zaczął !!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: jarek Re: klimatyzaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 11:17
      Podbijam temat, oraz ile sie teraz płaci za jej sam przegląd ??
      oraz ile 100 gram gazu do jej nabicja ??

• Gość: Piotr Re: klimatyzaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 15:24
        Też mam ten problem, choc ja juz wiem,że nie warto jechać do gostka koło Banku
        Ochrony Środowiska na Jana Pawła II. Popatrzył, cos tam pomierzył i powiedział,
        ze to będzie kosztowac 350 zł. Jak sie go spytałem a co konkretnie nawaliło, to
        zrobił mądra mine i powiedział ,ze to jego słodka tajemnica i ,że on sie długo
        uczył, więc mi nie powie. Więc ja juz do niego nie pojade. Jutro będę na
        Różanej, jak mi zrobią to sie podzielę uwagami.
        • Gość: xx Re: klimatyzaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 21:58
          Gość portalu: Piotr napisał(a):

> Też mam ten problem, choc ja juz wiem,że nie warto jechać do gostka koło Banku
          > Ochrony Środowiska na Jana Pawła II. Popatrzył, cos tam pomierzył i powiedział,
          >
          > ze to będzie kosztowac 350 zł. Jak sie go spytałem a co konkretnie nawaliło, to
          >
          > zrobił mądra mine i powiedział ,ze to jego słodka tajemnica i ,że on sie długo
          > uczył, więc mi nie powie. Więc ja juz do niego nie pojade. Jutro będę na
          > Różanej, jak mi zrobią to sie podzielę uwagami.

Ja do nich tez stracilem zaufanie po chamstwie jakim czestuja klientow.
          • Gość: lars Re: klimatyzaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.07, 23:27
            ja dzwonilem dzisiaj na Jana Pawła, wczoraj zaczely sie problemy z klimą w
            aucie..i rzeczywiscie, chamstwo na calego.
            pojechalem do motomaxu na glownej, w komisie mają serwis klimatyzacji, za 30zl
            zrobili przeglad i dodali troche gazu (jakas niewielka ilosc brakowala, wiec nie
            wzieli nic za nabicie), klima dziala jak powinna, znalezli przyczyne. tylko ze
            kolejki dosc duze tam są..
            • Gość: jmk Re: klimatyzaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 09:22
              A to BARDZO INTERESUJĄCE- "znaleźli przyczynę"- zapomniałeś napisać czy ja
              usunęli- bo przyczyna wynika z konstrukcji sprężarki -a ubytek gazu nastepuje
              z powodu żużywania się elementów sprężarki.
              Niestety, taka to konstrukcja tych układów.
              Więc przyczyny nie usunęli!
              Za jakiś czas następne napełnianie!!!!!.. Cię czeka.
              • Gość: bingo Re: klimatyzaja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 09:34
                O tak ta firma na JP II nie jest godna polecenia ale o tym nie warto pisac bo
                cala Czewa juz to wie!- to wybitny cwaniaczek!
                • Gość: Olo Re: klimatyzaja w citroenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.07, 09:54
                  Bardzo dobry sprzęt mają w Citroenie we Wrzosowej. Robią nie tylko Citroena,
                  inne marki samochodów również. Przegląd kosztuje ok. 150zł ale czynnik jest
                  ściągany, czyszczony, dodawany olej, sprawdzenie szczelności, do tego raz na dwa
                  lata powinno zostać odgrzybiona i to też zrobią fachowo. Trzeba się wcześniej
                  umówić bo chętnych jest sporo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka