Dodaj do ulubionych

PILNE!!!! Esperal Odtrucie alkoholowe

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 19:56
Potrzebuje pilnie żeby ktoś zaszył jutro mojego męża
Obserwuj wątek
    • Gość: ccc Re: PILNE!!!! Esperal Odtrucie alkoholowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 20:01
      może hurtem... mojego też!!!
    • Gość: Fifi Re: PILNE!!!! Esperal Odtrucie alkoholowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 20:17
      Dzięki wielkie dzwoniłam i umówiłam się mam nadzieje ze pomoże
      • Gość: do Fifi Re: PILNE!!!! Esperal Odtrucie alkoholowe IP: *.man.czest.pl 30.04.07, 20:26
        Nie ma za co.Życzę z calego serca,by pomoglo...Powodzenia :-)
      • Gość: ccc Re: PILNE!!!! Esperal Odtrucie alkoholowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 21:52
        jak uda ci sie go doprowadzic do lekarza, zaszyć itp to daj znać jak to
        zrobiłas bo ja znam z autopsji że to nie jest łatwe... rano będzie przepraszał
        i zaklinał sie że już nigdy więcej... a za jakiś czas scenariusz się powtarza..
        życzę szczęścia i wytrwałości.
    • Gość: Od 3 lat trzezwy Re: PILNE!!!! Esperal Odtrucie alkoholowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 20:32
      Zaszycie to nie wszystko...pomyśl nad terapią.
      • Gość: ja Re: PILNE!!!! Esperal Odtrucie alkoholowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.07, 21:10
        Gość portalu: Od 3 lat trzezwy napisał(a):

> Zaszycie to nie wszystko...pomyśl nad terapią.

Racja, zawsze można sobie "wydłubać"
      • Gość: Fifi Re: PILNE!!!! Esperal Odtrucie alkoholowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.07, 22:02
        Dziekuje za rady. Wiem ze nie jest to łatwe, ale jest jakims radykalnym wyjsciem
        z sytuacji. Jeżeli nie to to co, bo próbuje już od roku cos z tym zrobic i ta
        metode zawsze traktowałam jako ostateczność, ja wiem ze mówi sie ze jest to
        urlop od picia ale moze akurat Jemu pomoze. Nic wiecej do głowy mi nie
        przychodzi. Teoretycznie dzisiaj sam sie na to zgodził, jak będzie przy zaszyciu
        zobaczymy(nalezy do osób słownych nawet po pijaku i sam zaczal ten temat)
        Pozdrawiam
        • Gość: xx Re: PILNE!!!! Esperal Odtrucie alkoholowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.07, 12:07
    • Gość: alko Re: PILNE!!!! Esperal Odtrucie alkoholowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.07, 14:13
      byłem ostatnio w Parzymiechach na oddziałe zamkniętym "detox" i to co widziałem
      to jest straszne
    • Gość: Ak Re: PILNE!!!! Esperal Odtrucie alkoholowe IP: 83.2.142.* 01.05.07, 15:06
      Najbardziej skutczna jst terapia,Esperal to tylko straszak,jak zrozumie że nic
      mu nie jest to będzie pił.Wszywka kosztuje ok.200zł-terapia jest za darmo i jak
      ktoś do tego podejdzie poważnie to pomoże.Mnie pomogła.Wszyty bylem 3 razy a i
      tak po wszywce pilem,po ok.3 miesiącach.To da się zneutralizować bez
      wydłubywania.Polecam przychodnie na ul.Ogrodowej.Mnie pomogli ok 5 lat nie
      piję.Tam pracują Fachofcy!!!
      • Gość: Fifi Re: PILNE!!!! Esperal Odtrucie alkoholowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.07, 21:19
        Jeżeli nie masz nic przeciwko temu, mam bardzo wielką prośbę chciałabym jakis
        kontakt do Ciebie zeby pogadac (gg bądz email) mój email kometapc@gazeta.pl
        • Gość: xx Re: PILNE!!!! Esperal Odtrucie alkoholowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 09:34
      • bartoszkajaki Re: PILNE!!!! Esperal Odtrucie alkoholowe 02.12.21, 09:55
        polecam te usługi z czystym sumieniem odtrucia-alkoholowewarszawa.pl/
        pozdrawiam
    • odtrucia Re: PILNE!!!! Esperal Odtrucie alkoholowe 07.08.13, 23:09
      Chyba już po terminie, ale może komuś kontakt przyda się na przyszłość.

Oferta odtruć alkoholowych. Wszywanie Esperalu.

Pozdrawiam!
      --
      www.odtrucia-alkoholowe.waw.pl/
      • andrjulubon Re: PILNE!!!! Esperal Odtrucie alkoholowe 23.05.15, 11:02
        Powstał nowy portal o Uzależnienia, alkoholizm antyalkoholowi.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka