Gość: ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 20:30 Czy jutro jest otwarty Real? Nie mogę znaleźć na stronie. Dziękuję, zapewne informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paolo Re: Real. IP: 89.174.23.* 02.05.07, 20:53 Tesco podobno jest czynne, wiec i Real nie pogardzi zyskiem:) A co do strony www sumerparketow to wiele pozostawiają do zyczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czynny real Re: Real. IP: *.man.czest.pl 02.05.07, 21:02 tak,jutro jest czynny na 100 % Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik reala Re: Real. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 21:40 Ty baranie możesz przyjść, pokręcić się , kupić 2 rzeczy i ucieszyć się z wizyty w sklepie .Dla tej twojej przyjemności ja jutro muszę przyjśc do pracy . Życzę udanych zakupów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xkx Re: Real. IP: *.152.bloklan.org 02.05.07, 21:49 JAk Ci sie nie podoba - zmien prace w koncu nie musisz pracować w markecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Real. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 21:54 Dziękuję za odpowiedź. Złośliwe uwagi pozostawiam bez komentarza. Spokojnych snów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik reala Re: Real. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 22:01 Stara znana śpiewka. Zmień płytę na inną .Moja praca mi się podoba ,ale w dni świąteczne chce mieć wolne jak ty. Proponuję zmień market - w końcu nie musisz roboć tu zakupów w dni świąteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2-gi pracownik rea Re: Real. IP: *.man.czest.pl 02.05.07, 22:19 na szczęście 100% załogi nie musi przez baranów pracować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Real. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.07, 22:31 Cos w tym jest...bo jesli nikt nie przyszedlby do supermarketu w swieto-albo bylaby to garstka ludzi to moze by nie otwierali w ogole... A pracownikom Reala proponuje uczciwie prace w TRW-wieksze zarobki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracująca Re: Real. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 10:23 Powiedzcie mi dlaczego taki Auchan jest dzisiaj zamknięty- a Real i Tesco nie ??? hmmm chyba faktycznie zmienie market :)))) Pozdrowionka z pracy:)) a swoją drogą to ludzie już przed 10 pod drzwiami stali i zdziwieni że nie od 9 otwarte - normalnie paranoja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Real. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.07, 13:10 To wszystko przez to że Polacy nie umieją świętować,zabrać wolne dni od pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Real. IP: *.man.czest.pl 03.05.07, 17:58 nie ma to jak popołudnie z rodziną w markecie Porażka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Real. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.07, 17:59 Najlepsze jest popołudnie z rodziną w TRW :P Odpowiedz Link Zgłoś