IP: *.bredband.comhem.se 11.05.07, 12:43
Ogladacie?Czy Polska nie ma juz szans aby wygrac Eurowizje?Ja uwazam ze
Wisniewski w zeszlym roku powinnien przynajmniej dojsc do finalu....a w tym
roku widzieliscie?!Moim zdaniem kompletna beznadzieja!!
Obserwuj wątek
    • Gość: El Pablo Re: Eurowizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 12:57
      Nasza kochana Polska to dziwny kraj...
      Kolejny raz skompromitowaliśmy się na światowym forum: i nie mam oczywiście nic
      przeciwko twórczości The Jet Set (choć ich piosenki uważam subiektywnie za
      komercyjną szmirę a formację za marketingowy twór speców z tej dziedziny), nie
      mam też nic przeciwko Rosjanom (wokalistka jest chyba Rosjanką) ani
      Afroamerykanom (żeby do końca zachować poprawność polityczną) ale wysyłanie na
      Euro takich przedstawicieli jako "naszych" to pomyłka. Mogę zrozumieć,
      że "wędrówka ludów" jest czymś normalnym w obecnych czasach i nie ma nic
      dziwnego w tym, że np. Belgię (jeśli dobrze pamiętam) również reprezentował
      jakiś ciemnoskóry gość ale według mnie zachowanie odrobiny tożsamości narodowej
      by nie zaszkodziło... Wiśniewski, Góniak - O.K. - poza tym mamy wystarczająco
      dużo "naszych" kapel, które możnabyło wysłać na Euro - ale cóź się dziwić i
      protstować - w końcu to CAŁY NARÓD wybrał rosyjsko-amerykańskie duo na tą
      imprezę.
      Już Wałęsa powiedział o sobie, że "macie takiego prezydenta, na jakiego
      zasłużyliście". O Mikołaju Reju nie wspomnę, bo Polacy chyba już "swojego
      języka nie mają".

Pozdziwiam Roberta Kubice, który mimo tego, że jeździ w teamie BMW-SAUBER nie
      dał z siebie zrobić Volksdeutscha i startuje w polskich barwach, choć pewnie
      mógłby w niemieckich za dużo większą kasę...
    • ancymonka Re: Eurowizja 11.05.07, 13:00
      Mnie się występ naszych podobał. Ale ogólnie uważam, że Eurowizja schodzi na
      psy... Odkąd jury zastąpiło głosowanie telewidzów, nie w tym już nic z konkursu
      piosenki, a jest pokaz sympatii i antypatii narodowych.
      Do tego jak w zeszłym roku wygrały jakieś stwory potwory, to w tym roku 90%
      występów to była jakaś tam odmiana metalu, bez sensu...
      • Gość: gosc Re: Eurowizja IP: *.bredband.comhem.se 11.05.07, 17:18
        ja tez rasistka nie jestem!wrecz przeciwnie!ale wlasnie zadziwia fakt,ze
        rosjanka i czarnoskory sa przedstawicielami Polski,na dodatek z tak
        beznadziejnym kawalkiem!
        wogole to mozecie mnie oswiecic kto decyduje o tym jaki zespol bedzie
        reprezentowal dany kraj?
        • ancymonka Re: Eurowizja 11.05.07, 17:29
          Telewidzowie!!
          Jakieś 2-3 miesiące wstecz odbył się polski finał Eurowizji, gdzie z iluśtam
          zespołów telewidzowie za pomocą auditele wybrali ten jeden jedyny, który
          pojechał na Eurowizję.
          Mówię - Eurowizja zeszła na psy... to już nie jest ten konkurs, jaki był, gdzie
          z każdego państwa punkty były przyznawane przez profesjonalne jury. Gdyby
          E.Górniak była oceniana przez telewidzów też nie osiągnęłaby tego co osiągnęła...
          • Gość: janek Re: Eurowizja IP: *.man.czest.pl 11.05.07, 19:19
            polska to dno i zawsze bedzie do d...... nikt nas nie lubi bo to trzeci swiat
            wstyd mi ze jestem polakiem,nigdy bym nie zaglosowal na nia bo tez jej nie lubie
            • Gość: gosc Re: Eurowizja IP: *.bredband.comhem.se 11.05.07, 19:58
              Tobie wstyd to i mnie wstyd.......ze jestes Polakiem.
              Ja jestem z tego dumna!wstydzisz sie ze jestes Polakiem, to znaczy ze wstydzisz
              sie siebie,ale to juz twoj problem!Ja za siebie wstydzic sie nie musze.
              To ze w Polsce rzadza zle,czy grupe na eurowizje wyslali nie taka to inna
              sprawa!tym tez jestem wkurzona!bo mamy naprawde fajnych ludzi,zwalanie,ze
              eurowizja to juz nie to,bo nie ma jury,jest bez sensu,bo przeciez telewidzowie
              wybrali grupe ktora ma reprezentowac Polske!Chociaz przypadek
              zeszloroczny,niewiem jak mozna okreslic,chyba tylko tak ze punkty rozdaja "po
              sasiedzku"bo wedlug mnie Wisnieski byl naprawde super,wtedy wlasnie przydalo by
              sie jury!ale zanim zostanie wybrany zespol to przeciez sami decydujemy!Wiec
              tegoroczne "badziewie"to tylko nasza sprawa!Zastanawia mnie kto na nich
              glosowal?
              • Gość: polska Re: Eurowizja IP: 89.174.23.* 11.05.07, 20:44
                to ktore miejsce zajela Polska?
                • Gość: ......... Re: Eurowizja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 21:44
                  z tego co pamiętam to w zeszłym roku brał udział Iwan i Delfin.to dopiero był
                  obciach taka chałtura!!!!!!!!!!!!!
                  • ancymonka Re: Eurowizja 12.05.07, 12:51
                    to 2 lata temu było :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka