ancymonka 28.05.07, 18:15 Moi drodzy forumowicze!!! Czy zgodzilibyście się, by poprzenosić wszystkie wątki pracownicze na osobne forum??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: inna Re: Moi drodzy!!! IP: *.adsl.inetia.pl 28.05.07, 19:31 a tu jakie zostana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agra Re: Moi drodzy!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 20:27 Nie wiem czy zauważyłaś ale osobne forum pracownicze już istnieje. Tylko do niektórych to jeszcze nie dotarło i dalej zakładają tu. Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: Moi drodzy!!! 29.05.07, 11:56 Nie powstało :) Został założony i przypięty oddzielny wątek, a to jednak co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: Moi drodzy!!! IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.07, 18:32 a tu co zostanie???przeciez te zakłady dotycza Czestochowy a to forum jest Czestochowskie prawda?zostana same watki typu: cytuje; gdzie najtaniej tipsy? maz mnie zdradził psie kupy itd... super :(( mnie jak cos nie pasuje to tam po prostu nie wchodze Odpowiedz Link Zgłoś