Gość: Roman IP: 217.153.246.* 28.05.07, 20:20 Zapraszamy członków Solidarności jutro tj. 29 maja o 15.00 na pikietę pod urzędem miasta. Wspomóżmy lekarzy, ratujmy szpital, walczmy o prawa pacjentów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nauczyciel Re: Pikieta pod urzędem IP: 80.48.49.* 28.05.07, 20:37 Wspomóżcie też nauczycieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lepper Re: Pikieta pod urzędem IP: *.streamcn.pl 28.05.07, 20:40 I rolników, i górników, i homoseksualistów.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAolo Re: Pikieta pod urzędem IP: *.ipartners.pl 28.05.07, 21:02 A strazacy wczoraj dostali od Gosiewskiego obietnice podwyzek o 700zl jesli dobrze uslyszalem! Odpowiedz Link Zgłoś
diabel_piszczalka Re: Pikieta pod urzędem 28.05.07, 21:13 3 miliony mieszkań tez obiecywali. Nie powiedzieli jak to zrobią, ale coś mi się wydaje, że mieszkania te będą po tych co wyjechali lub jeszcze wyjadą:] Po tym jak dziś wożono od szpitala do szpitala moją, prawie 90-tetnią babcię coś mi się wydaje, że w tym momencie na pacjentach lekarzom najmniej zależy. Każdy chce dobrze zarabiać i powinien adekwatnie do wiedzy, wykształcenia i praw rynku, ale na litość....wszyscy jesteśmy ludźmi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: Pikieta pod urzędem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 09:51 diabel_piszczalka napisał: > 3 miliony mieszkań tez obiecywali. Nie powiedzieli jak to zrobią, ... Obiecywali to i dotrzymają słowa. Statystycznie wszystko będzie się zgadzało gdy do już wybudowanych niewielu mieszkań doliczymy nory wykopane przez "chytrych lisków". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi Re: Pikieta pod urzędem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 07:22 Tylko we włoszczowie i to osp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolo Re: Pikieta pod urzędem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 09:21 Wydaje mi się że ta pikieta pod urzędem ,aby ratować Zespół Szpitali Miejskich nic nie da.W 1999 roku pracownicy Szpitala pry ulicy Bony też protestowali pod urzędem nie zgadzając się na połoczenie i co. Prezydent nie liczy się z mieszkańcami Częstochowy, i nie obchodzi go los zwalnianych pracowników, co się z nimi stanie ważne jest że on i jego zastępcy mają godziwą pensję i nie martwią się o to że za chwilę nie będą mogi kupić jedzenia dla dzieci. Zresztą przykre jest to że przed wyborami na Prezydenta Miasta były wielkie obietnice miało się wrażenie że mieszkając w tym mieście będzie normalnie, i spokojnie a pracownicy Miejskich Szpitali będą pracować spokojnie. Byli różni Dyrektorzy którzy zwalniali pracowników, teraz przyszedł nowy i strach padł bo ludzie pracujący tam dobrze wiedzą co ich czeka. Pikieta pod urzędem nic nie da, ponieważ to co sobie urząd zaplanował to i tak zrobi, a opinia i strajki pracowników niezgadzających się z tym i broniących swoich stanowisk pracy nikogo nie wzruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk XiI Re: Pikieta pod urzędem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 09:30 Proponuję założyć listę kolejkową na kolejne PIKIETY, aby inne związki czy też grupy społeczne mogły bez przeszkód realizować swoje cele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znachor Re: Jest lek na całe zło . IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.07, 09:56 DIBC i TGP CzK. Odpowiedz Link Zgłoś