Dodaj do ulubionych

SPA Elegance...

IP: *.man.czest.pl 29.05.07, 17:46
Czy ktoś z Was korzystał z zabiegów w SPA Elegance na ul.Gajcego? Wygląda
bardzo reprezentacyjnie, a jak personel? czy jest wykwalifikowany? Jakie
odczucia po zabiegach? Chiałabym skorzystać i ich usług, stąd moje pytania.
Warto??
Obserwuj wątek
    • Gość: Zainteresowana Re: SPA Elegance... IP: *.man.czest.pl 29.05.07, 21:53
      Też jestem ciekawa jak tam u nich z obsługą bo salon wygląda super! Chętnie
      pośledzę rownież wątek:)
      • Gość: Ula Re: SPA Elegance... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 08:27
        Korzystam tam z solarium . Troche drogo ale naprawde warto. Mocne lampy, bryza
        i aromaterapia. Personel bardzo miły i kompetentny.Pozdrawiam
        • ziabcia Re: SPA Elegance... 04.06.07, 21:53
          Jaka cena za solarium? Tzn. ile za minutę?
          • nawigator747 Re: SPA Elegance... 04.06.07, 23:19
            Slyszalem dzisiaj w radiu,ze aby miec salon "SPA" ,musze w swym zwyklym
            "SALUUUUUNIE" podawac wode mineralna do picia lub zmywania :-) i wtedy panie
            beda mogly mowic,ze byly w SPA !! U HA HA
            • Gość: kitens07 Re: SPA Elegance... IP: *.centertel.pl 04.06.07, 23:57
              witam!!ja ogolnie mam nieco odmienne zdanie n atemat tego salony SPA,owszem
              jest bardzo ładny itd..ale po osttaniej wizycie w jacuzzi gdzie bylam z 3
              znajomych na calym ciele pojawily si eu nas dziwne krostki,bylo to jakies
              uczulenie..ogolnie musielismy przyjac serie zastrzykow ale si etego czegos
              pozbyc..wiec jezlei chodzi o czystosc w tym lokalu..to pozostawia wiele do
              zyczenia...z zabegow kosmetycznych ani z solarium nie korzystalam wiec nic nie
              moge powiedziec.pozdrawiam.
            • marynia111 Re: SPA Elegance... 05.06.07, 14:10
              A ja bywam w Elegance dosc czesto i musze powiedziec, ze jestem bardzo
              zadowolona. Obsluga rewelacyjna - same profesjonalistki, a poza tym sa
              przesympatyczne. Kosmetyki z najwyzszej polki, zabiegi bardzo skuteczne,
              solarium opala bardzo szybko. Dla mnie rewelacja. Aha, a wystroj super.
              Goraco polecam.
              • Gość: Ala Re: SPA Elegance... IP: *.as13285.net 17.04.13, 12:35
                Ja nie polecam, drogie zabiegi, kosmetyki stare i zabiegi nie pomagaja jak to pieknie opisuja ze redukuja zmarszczki wybralam 20 zabiegow i bylo jeszcze gorzej, takze kicha straszna.
    • Gość: ela Re: SPA Elegance... IP: *.96.244.84.tvksmp.pl 17.04.13, 13:59
      Korzystałam,polecam,personel znakomity.
    • Gość: ginia Re: SPA Elegance... IP: *.96.238.47.tvksmp.pl 17.04.13, 18:34
      cena nie adekwatna do jakości, nie polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka