princessa29 31.05.07, 10:09 Jest ktoś kto chodzi na callanetics? Są efekty? Pozdrawiam i dziękuje za wypowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: carmen Re: Siłownia "ADA" IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.07, 15:09 Witaj,chodzę tam od kilku miesięcy-callanetics ,TBC i step polecam.Tylko trzeba chodzic przynajmniej 2razy w tygodniu i bez dietki nie bedzie efektów.polecam Lidie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
princessa29 Re: Siłownia "ADA" 31.05.07, 15:11 Agnieszka jest gorsza? Dzieki za odpowiedź. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Siłownia "ADA" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 15:16 Polecam Agę, chodzę tam ponieważ jest to przesympatyczna osóbka, ale przedewszystkim dodaje mi energii i chęci do ćwiczeń Odpowiedz Link Zgłoś
princessa29 Re: Siłownia "ADA" 31.05.07, 15:19 poprawiła sie Twoja sylwetka, czy raczej chodzisz dla lepszego samopoczucia? Byłam juz kilka razy u Agnieszki i jestem zadowolona. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Siłownia "ADA" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 16:26 większych problemów nigdy nie miałam z sylwetką acz kolwiek pupa stała się jędrniejsza:) i inne części ciała też wyglądają lepiej i samopoczucie tuz po treningu też jest wspaniałe:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś