Dodaj do ulubionych

opalanie natryskowe

IP: 195.11.198.* 05.06.07, 14:49
hej, czy ktos moze wie gdzie mozna zrobic sparay tan w czestochowie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Wietnamski kucharz Re: opalanie natryskowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 14:51
      Poszukaj w "Panoramie Firm" w dziale "Lakierowanie".
    • Gość: viola Re: opalanie natryskowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 14:51
      solmed na ul.Botanicznej
    • Gość: ajida Re: opalanie natryskowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 14:54
      Instytut Eris ul. Barbary
      • Gość: LADY Re: opalanie natryskowe IP: 195.11.198.* 05.06.07, 14:57
        czy ktos z was korzystal juz z tego? jakie efekty?
        • Gość: Master Re: opalanie natryskowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 15:00
          a nie lepiej isc na sloneczko?
          spiekacie sie na tych solariach dla szpanu i wylagadacie potem jak clowny
          wiecej naturalnosci!
          • Gość: lady Re: opalanie natryskowe IP: 195.11.198.* 05.06.07, 15:03
            niestety tu gdzie jestem sloenczko nie wychodzi czesto, wiec na specjalna
            okazje zeby sie wlsnie nie spiekac jak skwarek na solarium warto chyba zrobic
            opalanie airbrush!!
            • Gość: Wietnamski kucharz Re: opalanie natryskowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 15:05
              A tylko to co brązowe jest piękne?
              • Gość: lady Re: opalanie natryskowe IP: 195.11.198.* 05.06.07, 15:08
                czasem tak!tym bardziej ze sa wakacje a nie ma szans na naturalne sloneczko, po
                co ludzie by sie opalali gdyby opalenizna nie swiadczyla o czyms ladnym? tak
                znudy?
                • Gość: Wietnamski kucharz Re: opalanie natryskowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 15:10
                  Niektórzy się opalają dlatego by pokazać jak bardzo udał im się wyjazd na
                  wytęskniony urlop.
                  • Gość: lady Re: opalanie natryskowe IP: 195.11.198.* 05.06.07, 15:17
                    to chyba to sie nazywa szpan w takim razie!

nikt nie korzystal? fajnie byloby wiedziec czy ladnie i naturalnie wyglada!
                    • Gość: Wietnamski kucharz Re: opalanie natryskowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 15:19
                      Czasem chyba tak to można to określić.
                    • Gość: aggga Re: opalanie natryskowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 23:32
                      nie polecam!!!Szkoda pieniędzy.Jeśli nie chcesz solarium,czy słoneczka kup
                      sobie balsam brązujący,np.Dove Summer Glove do ciemnej karnacji.Nie polecam,bo
                      opalenizna jest nieładna,bardzo krótkotrwała i paskudnie schodzi z
                      pomarańczowymi zaciekami
                      • Gość: Marta Re: opalanie natryskowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 00:19
                        Rowniez nie polecam.Efekt jak po samoopalaczu,a koszt duzo wiekszy.Jestem
                        kosmetyczka,wiec wiem co mowie.
                        • Gość: summer fun Re: opalanie natryskowe IP: *.21.pl 06.06.07, 18:22
                          nie polecam-rowniez
                          koszt okolo 80zl-w moim przypadku...przez pierwsze 6 godz trzeba uwazac bo
                          opalenizna sie uwalnia-na nogach mi prawie nic nie chwycilo...(pare dni pozniej
                          samoopalaczem Rimmel-calkiem,calkiem)najbardziej na rekach i dekolcie,ale
                          opalenizna szybko sie zmyla-jakies 2 dni na nogach,4/5 dni calosc

polecam kupno samoopalacza badz balsamu opalajacego-dla mnie johnson and johnson

chociaz jest to spoko przy jasnej karnacji jezeli nie chwyta cie solarium,a na
                          nastepny dzien masz np wesele czy cos takiego
                          • Gość: MAGDA odradzam IP: 212.87.241.* 06.06.07, 18:51
                            niestety u nas nie ma jeszcze takich kosmetyków jak za granicą w instytucie
                            eris to wogóle słaboe było widać i plamy straszne a jak robiłam na swój slub w
                            naturze to byłam opalona przez piersze pare godzin po kazdym prysznicu schodzi
                            więc na drugi dzień byłam już słabo opalona. kosmetycxki uwazają ze trzyma sie
                            tydzien nawet 2 bzdura!!!! może ze 3 dni no chyba ze się 2 tyg. ktoś nie myje.
                            ZOSTAWIA STRASZNE PLAMY NA UBRANIU FUJ CAŁĄ SUKNIE SLUBNĄ MIAŁAM W ŚRODKU
                            POMARAŃCZOWĄ OHYDA!!!!!!NIGDY WIĘCEJ
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka