Gość: lady IP: 195.11.198.* 05.06.07, 14:49 hej, czy ktos moze wie gdzie mozna zrobic sparay tan w czestochowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wietnamski kucharz Re: opalanie natryskowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 14:51 Poszukaj w "Panoramie Firm" w dziale "Lakierowanie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viola Re: opalanie natryskowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 14:51 solmed na ul.Botanicznej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajida Re: opalanie natryskowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 14:54 Instytut Eris ul. Barbary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LADY Re: opalanie natryskowe IP: 195.11.198.* 05.06.07, 14:57 czy ktos z was korzystal juz z tego? jakie efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Master Re: opalanie natryskowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 15:00 a nie lepiej isc na sloneczko? spiekacie sie na tych solariach dla szpanu i wylagadacie potem jak clowny wiecej naturalnosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: opalanie natryskowe IP: 195.11.198.* 05.06.07, 15:03 niestety tu gdzie jestem sloenczko nie wychodzi czesto, wiec na specjalna okazje zeby sie wlsnie nie spiekac jak skwarek na solarium warto chyba zrobic opalanie airbrush!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: opalanie natryskowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 15:05 A tylko to co brązowe jest piękne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: opalanie natryskowe IP: 195.11.198.* 05.06.07, 15:08 czasem tak!tym bardziej ze sa wakacje a nie ma szans na naturalne sloneczko, po co ludzie by sie opalali gdyby opalenizna nie swiadczyla o czyms ladnym? tak znudy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: opalanie natryskowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 15:10 Niektórzy się opalają dlatego by pokazać jak bardzo udał im się wyjazd na wytęskniony urlop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: opalanie natryskowe IP: 195.11.198.* 05.06.07, 15:17 to chyba to sie nazywa szpan w takim razie! nikt nie korzystal? fajnie byloby wiedziec czy ladnie i naturalnie wyglada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: opalanie natryskowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 15:19 Czasem chyba tak to można to określić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aggga Re: opalanie natryskowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 23:32 nie polecam!!!Szkoda pieniędzy.Jeśli nie chcesz solarium,czy słoneczka kup sobie balsam brązujący,np.Dove Summer Glove do ciemnej karnacji.Nie polecam,bo opalenizna jest nieładna,bardzo krótkotrwała i paskudnie schodzi z pomarańczowymi zaciekami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: opalanie natryskowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 00:19 Rowniez nie polecam.Efekt jak po samoopalaczu,a koszt duzo wiekszy.Jestem kosmetyczka,wiec wiem co mowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: summer fun Re: opalanie natryskowe IP: *.21.pl 06.06.07, 18:22 nie polecam-rowniez koszt okolo 80zl-w moim przypadku...przez pierwsze 6 godz trzeba uwazac bo opalenizna sie uwalnia-na nogach mi prawie nic nie chwycilo...(pare dni pozniej samoopalaczem Rimmel-calkiem,calkiem)najbardziej na rekach i dekolcie,ale opalenizna szybko sie zmyla-jakies 2 dni na nogach,4/5 dni calosc polecam kupno samoopalacza badz balsamu opalajacego-dla mnie johnson and johnson chociaz jest to spoko przy jasnej karnacji jezeli nie chwyta cie solarium,a na nastepny dzien masz np wesele czy cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA odradzam IP: 212.87.241.* 06.06.07, 18:51 niestety u nas nie ma jeszcze takich kosmetyków jak za granicą w instytucie eris to wogóle słaboe było widać i plamy straszne a jak robiłam na swój slub w naturze to byłam opalona przez piersze pare godzin po kazdym prysznicu schodzi więc na drugi dzień byłam już słabo opalona. kosmetycxki uwazają ze trzyma sie tydzien nawet 2 bzdura!!!! może ze 3 dni no chyba ze się 2 tyg. ktoś nie myje. ZOSTAWIA STRASZNE PLAMY NA UBRANIU FUJ CAŁĄ SUKNIE SLUBNĄ MIAŁAM W ŚRODKU POMARAŃCZOWĄ OHYDA!!!!!!NIGDY WIĘCEJ Odpowiedz Link Zgłoś