Gość: gość IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 13:46 Czy ktos zna program na tegoroczne lato z radiem w Cz-wie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S Re: lato z radiem w Cz-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 13:47 Szukaj na stronie Lata z Radiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazii Re: lato z radiem w Cz-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 13:48 tam nic nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ♦♦b Re: lato z radiem w Cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 13:56 Gościem specjalnym będzie PERFEKT A wstęp wolny czy płatny? Jak płatny to po ile i gdzie można kupić wejściówki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xena Re: lato z radiem w Cz-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 14:02 Nic mi nie widomo na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: lato z radiem w Cz-wie 20.06.07, 14:03 www.czestochowa.pl/samorzad/wydarzenia_samorzad/plonearticle.2006-06-14.2482722376 Google na prawdę nie gryzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr2y5i3k Re: lato z radiem w Cz-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 14:06 ale to program z 2006 roku, a jakbyś nie wiedział/a to mamy 2007 :) Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: lato z radiem w Cz-wie 20.06.07, 14:07 Oops, sorki, nie zauważyłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrona Re: lato z radiem w Cz-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 14:07 Tam kobieto nic nie ma to jest z ubiegłego roku a mnie interesuje 2007 Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Rehabilitacja ;) 20.06.07, 14:21 "Lato z Radiem" w Częstochowie SOBOTA 23 CZERWCA, STADION MIEJSKI "Arena Częstochowa" (wejście od ul. Żużlowej) Inauguracja letniej trasy koncertowej "Jedynki" Polskiego Radia oraz Urzędu Miasta Częstochowy Trasa koncertowa "Lata z Radiem" obejmuje 21 koncertów plenerowych na terenie całego kraju, przebiegających pod wspólnym hasłem "Polskie magiczne miejsca". W tym roku inauguracja letniej trasy koncertowej 2007 "Lato z Radiem" odbędzie się w Częstochowie 23 czerwca br. na Stadionie Miejskim "Arena Częstochowa" przy ul. Olsztyńskiej (wejście na stadion od ul. Żużlowej). Podczas tegorocznej imprezy "Lato z Radiem" wystąpią: zespół "LESZCZE", Jan Pietrzak wraz z Kabaretem pod Egidą, Zbigniew Wodecki oraz Gwiazda Wieczoru - zespół PERFECT. W programie również liczne konkursy oraz na zakończenie imprezy pokaz ogni sztucznych. Ponieważ tegoroczna audycja "Lato z Radiem" posiadać będzie formułę kontaktową, współgrać z nią będą także wiodące elementy letniej akcji plenerowej. Będą to: - plebiscyt na magicznych ludzi o najbardziej niezwykłych pasjach, wyjątkowych dokonaniach, pozytywnie oddziałujących na otoczenie, otwartych na innych ludzi i ich potrzeby, ludzi o kolorowych duszach. Osoby wytypowane z naszego regionu do plebiscytu: Jerzy Kędziora, Aleksander Markowski, Jan Wewiór oraz Piotr "Dziker" Chrząstek. - plebiscyt na najbardziej perfekcyjną orkiestrę dętą, która najlepiej wykona jeden z utworów "Perfect"- gwiazdy muzycznej tegorocznej trasy koncertowej. Orkiestra musi przygotować: jeden utwór obowiązkowo z repertuaru "Perfect"- pt. "Chcemy być sobą", drugi utwór dowolny z repertuaru orkiestry. Orkiestra wytypowana z naszego regionu: Młodzieżowa Orkiestra Dęta Zespołu Szkół Muzycznych w Częstochowie pod dyrekcją Marka Piątka. W wyżej wymienionych plebiscytach udział biorą miasta, w których w tym roku "Jedynka" Polskiego Radia organizuje letnią trasę koncertową. Więcej informacji na temat plebiscytów na stronie internetowej "Lata z Radiem"- www.latozradiem.pl. Podczas tegorocznej trasy "Lata z Radiem"na scenie zaprezentuje się Daniel Pomorski - młody utalentowany muzyk z naszego regionu, który został wytypowany do udziału w koncercie ze Zbigniewem Wodeckim. Współorganizator: Wydział Komunikacji Społecznej, Wydział Kultury i Sztuki oraz Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji. PROGRAM IMPREZY "LATA Z RADIEM - MAGICZNE MIEJSCA": Sobota 23 czerwca 2007 - ulotka (.pdf), plakat Plac Biegańskiego: - 12.00 Występ Młodzieżowej Orkiestry Dętej Zespołu Szkół Muzycznych w Częstochowie pod dyrekcją Marka Piątka - prezentacja do plebiscytu na Najbardziej Perfekcyjną Orkiestrę Dętą Koncert z udziałem dziennikarzy* "Jedynki" Polskiego Radia, którzy poprowadzą również część popołudniową imprezy na Stadionie Miejskim "Arena Częstochowa". Stadion Miejski "Arena Częstochowa": - 16.00 Rozpoczęcie koncertu - powitanie gości, sponsorów, publiczności - 16.20 Centrum Uśmiechu - występ zespołu z repertuarem dziecięcym - 17.00 Występ zespołu LESZCZE - 18.00 Rodzinny konkurs wiedzy na temat Programu 1 Polskiego Radia - 19.00 Występ Jana Pietrzaka wraz z Kabaretem pod Egidą - 19.45 Konkursy sceniczne - 20.00 Występ Zbigniewa Wodeckiego - udział w koncercie młodego, utalentowanego muzyka z naszego regionu - 21.15 Konkursy sceniczne - 21.30 Koncert Gwiazdy "PERFECT" - 23.00 Zakończenie imprezy - pokaz ogni sztucznych Ze strony - www.czestochowaonline.pl/index.php?go=imprezy (też znalezionej przez google ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: lato z radiem w Cz-wie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.07, 14:35 Wielkie dzieki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebo Re: lato z radiem w Cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 09:34 Spójrzcie na miejscowości, w których gra lato z radiem : Zagórów nad Wartą,Starogard Gdański, Stegna, Wyszków, Rawa Mazowiecka, Lidzbark Warmiński itd. Doborowe towarzystwo dla wioseczki Częstochowa k. jasnej Góry, która jeszcze płaci za ten "zaszczyt". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: lato z radiem w Cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 09:50 Tylko czemu nie na placu Biegańskiego nie można tego zorganizować? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: lato z radiem w Cz-wie 21.06.07, 10:32 Bo zadeptaliby i zniszczyli nowiutką Aleję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły Re: lato z radiem w Cz-wie IP: 212.160.86.* 21.06.07, 11:16 WIECIE JAK BĘDZIE WYGLĄDAĆ TA IMPREZA ???? WSZYSCY LUDZIE SIĘ NIE ZMIESZCZĄ ! ... I BĘDZIE TAKI TŁOK ZE SZKODA GADAC ! POZA TYM SCENA BĘDZIE NA ŚRODKU A LUDZIE NA TRYBUNACH, WIĘC JEZELI KTOŚ BEDZIE CHCIAL ZATANCZYC TO NIE BĘDZIE MIEJSCA NA TRYBUNIE ! JUŻ NIE MÓWIĘ O TYM, ŻE NIEKTÓRZY LUDZIE BĘDĄ PIC ;] ... I BĘDZIE NA PEWNO WIELKAAA WIELKA BIBA CZYLI NP. : NISZCZENIE MIEJSC SIEDZACYCH CZYLI TYCH KRZESEŁEK I INNE ! ;/;/;/;/;/;/;/;/ I POWRÓT CZYLI JAK WSZYSCY BĘDĄ WRACAĆ JEDNYM BUSEM ??????????????????? BĘDZIE MASAKRA,... NA DŁUGO ZAPAMIETAJĄ TĄ IMPREZE... I SIĘ SKONCZY !;/ NIE MOŻE BYĆ NA BIEGANIE ??????????????????? CO ZA CIOŁY TO WYMYSLILI MÓJ MISTRZ CKM ! Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: lato z radiem w Cz-wie 21.06.07, 11:54 A musisz tak wrzeszczeć? Przecież tego się nawet przeczytać nie da, bo oczy bolą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: lato z radiem w Cz-wie IP: *.icis.pcz.pl 21.06.07, 13:39 Gdybys sie wiecej przykladal do nauki na lekcjach geografii to bys moze byl w stanie zauwazyc ze na mapce sa wiekszosci miejscowosci atrakcyjnie turystycznie w tym letnim okresie: Wladyslawowo, Rewal, Swinoujscie, wlasnie Lidzbark Warminski, Plock, Gniezno, Karpacz, Duszniki Zdroj, Nowy Sacz, Sanok, Suwalki, nie mowiac juz o Lwowie i Wilnie. Stegna jest tez miejscowoscia nadmorska. Wiec Czestochowa jaka miejscowosc atrakcyjna turystycznie, jak to pokazala ostatnia ankieta, jest w niezlym towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapomniałeś o Re: lato z radiem w Cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 14:02 Grodnie, czyś zrobił to specjalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: lato z radiem w Cz-wie IP: *.icis.pcz.pl 21.06.07, 14:04 Grodna nie ma na mapce - jest Wilno i Lwow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: lato z radiem w Cz-wie IP: *.icis.pcz.pl 21.06.07, 14:05 Wilno i Lwow - dobre towarszystwo dla Czestochowy. Jak w Blaszanym Bebenku Grassa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha,ha,ha..... Re: lato z radiem w Cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 14:06 żarty sobie stroisz, chciałbyś ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: lato z radiem w Cz-wie IP: *.icis.pcz.pl 21.06.07, 14:08 Radze wic udac sie do biblioteki i wypozyczyc ksiazke Grassa. Dobrze sie czyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie jest akurat to Re: lato z radiem w Cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 14:16 moja książka i mój autor...wolę Sołowiowa, wiesz którego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: lato z radiem w Cz-wie IP: *.icis.pcz.pl 21.06.07, 13:40 P.S. To bylo do niejakiego sebo :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebo ...masz rację Re: lato z radiem w Cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 14:04 Częstochowa, mentalnie, jest niczym innym, jak dużą wioską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: lato z radiem w Cz-wie IP: *.icis.pcz.pl 21.06.07, 14:06 Kolejny na bakier z geografia - zajrzyj sobie na mapke: www.polskieradio.pl/jedynka/latozradiem/tubedziemy/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubawiłeś mnie "xx" Re: lato z radiem w Cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 14:14 na bakier z geografią ? No,no, jak ty z ortografią polską... jak zacznę pisać o miejscowościach w których byłem na kuli ziemskiej, to boję się, że ci uszu opadną, bo nawet nie będziesz wiedział gdzie się znajdują....ubawiłeś mnie, cwaniaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebo Re: lato z radiem w Cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 14:59 niejaki xx jednak pozostanę przy swoim zdaniu. Nie przekonuje mnie towarzystwo Goliata wśród samych Dawidów, dla mnie jest to kolejny dowód na to , że Wydział Kultury UM itp. poboczne twory to brak pomysłu i wizji do realizacji postawionych przed nimi zadań. To nieudacznicy, którzy wolą kupić gotową imprezę i się nią chwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: lato z radiem w Cz-wie IP: *.icis.pcz.pl 21.06.07, 16:03 Jak w Czestochowie sie malo dzieje, jest niedobrze. Jak zaczyna sie dziac wlasnie w okresie wiosennym i letnim, ze praktycznie co tydzien cos sie dzieje ciekawego w Czestochowie, to tez jest zle. W najblizsza niedziele sa pzreciez tez Latynoskie Klimaty na Biegana. Tydzien temu byla Nocka i Myslovitz. Wczesniej Aleje Dobrego Smaku. Mozna miec zarzuty co do zawartosci Programu Lata z Radiem - z tym sie moge zgodzic, bo mi specjalnie ten rodzaj imprezy nie odpowiada, ale bez sensu sa zarzuty ze w zlym towarzystwie - ta lista ktora przytoczylem jest lista bardzo dobra. Twoje przyklady sa bardzo wybiorcze, dotycza tylko kilku miejscowosci na tle okolo 20. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rava Re: lato z radiem w Cz-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 20:16 Nic się nie dzieje dla nas muzyków ciekawego w mieście, absolutnie nic. Chyba, że na zakończenie sezonu dyrygent orkiestry z B-Stoku zaśpiewa basem w ostatniej Beethovenowskiej. Częstochowa nie produkuje nic swojego wartościowego i nie umie czegoś dobrego zapoczątkować, bo się cały czas lęka /podejrzewam,że będziesz się upierał i bronił chałturki typu Neeeeeef i innych nieistotnych dla kultury miasta i kraju tworów/. Odpowiedz Link Zgłoś