Dodaj do ulubionych

Kosztorysanci budowlani

IP: *.trustnet.pl 25.06.07, 16:02
Czy ktoś zna jakiegoś w miarę taniego kosztorysanta z uprawnieniami,który
zrobi szybko uproszczony kosztorys remontowy do kredytu?Proszę o namiary.
gg 2267593
Obserwuj wątek
    • Gość: Yoko Re: Kosztorysanci budowlani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 20:51
      Do kosztorysowania nie potrzeba uprawnień. Wystarczy, że poszukasz kogoś kto
      orientuje się w programach do kosztorysowania po prostu.

Jak duży kosztorys i czego ma dokładnie dotyczyć?

Jak chcesz i możesz to wyślij coś więcej na erkaes@poczta.fm
      • Gość: kasia Re: Kosztorysanci budowlani IP: *.trustnet.pl 25.06.07, 22:14
        Wiem,że kosztorys mogę zrobić sama(tylko nie mam zbytnio czasu),ale niestety w
        banku w którym chcę wziąść kredyt taki kosztorys musi być podbity przez kogoś
        kto ma uprawnienia.
      • Gość: kasia Re: Kosztorysanci budowlani IP: *.trustnet.pl 25.06.07, 22:17
        kosztorys ma być uproszczony i ma dotyczyć remontu domu,chodzi głównie o ten
        stempelek pod nim
        • Gość: www Re: Kosztorysanci budowlani IP: 88.220.79.* 26.06.07, 15:15
          co to za debilny bank? jaka pieczątka ? to nabijanie kasy kosztorysantą - nie
          ma uprawnień kosztorysowych !!!
    • Gość: www Re: Kosztorysanci budowlani IP: 88.220.79.* 26.06.07, 15:13
      nie ma czegoś takiego jak uprawniony kosztorysant. Do kredytu wystaczy jak
      sobie zrobisz sam - taką tabelkę z przybliżonymi cenami.
      • Gość: kasia Re: Kosztorysanci budowlani IP: *.trustnet.pl 26.06.07, 16:44
        No niestety ten debilny bank to PKO.Dzisiaj dowiadywałam się dokładnie i
        oczywiście kosztorys mogę zrobić sobie sama,ale musi go podbić osoba która ma
        uprawnienia np.kierownik budowy.Gdzie sens i gdzie logika?
        • Gość: melonmelon Re: Kosztorysanci budowlani IP: *.hcz.com.pl 27.06.07, 08:28
          kosztorys uproszczony moze wykonać każdy
          natomiast bank żada by pod kosztorysem podpisał sie ktoś z uprawnieniami
          budowlanymi
          gg 3214514

pozdro
          • Gość: ktoś Re: Kosztorysanci budowlani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 10:15
            Po tych wypowiedziach widać jak ludzie mają pojęcie o pracy kosztorysanta.
            Nie kompromitujcie się swoimi wypowiedziami.Zrobienie kosztorysu i ponoszenie
            odpowiedzialności za niego to nie sprzedaż piwa ,lodów czy papierosów.Zresztą
            duża częśc wypowiedzi na forum to bzdury i piszą to dyletanci.Nie
            kompromitujcie się bo to świadczy o poziomie ludzi piszących i ich ciemnocie.
            • Gość: www Re: Kosztorysanci budowlani IP: 88.220.79.* 02.07.07, 10:50
              aleś sie wypowiedział? Masz jakieś pojęcie jak ma wyglądać kosztorys do
              kredytu? To zwykła tabelka zrobiona w exelu:
              - krokwie - tyle
              - pokrycie - tyle...itd
              A dyletantem to Ty jesteś, bow koło macieju piszesz to samo, a zero konkretów.
          • qwerty139 Re: Kosztorysanci budowlani 19.11.14, 20:54
            ja jestem zadowolony z tej firmy lcservice.pl/pl/kosztorys-budowlany
      • Gość: Nowijka Re: Kosztorysanci budowlani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 13:11
        teraz nie ma, ale było kiedyś i pewnie dlatego bank tego wymaga, bo jest nie na
        czasie w tych tematach
        • Gość: do www Re: Kosztorysanci budowlani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 12:33
          Coraz więcej jest na forum wszystko wiedzących,a nic nie potrafiących.Nauka
          nikomu jeszcze nie zaszkodziła,ale pisanie bzdur na forum jest bez sensu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka