Gość: rysiu IP: 212.87.244.* 04.07.07, 11:55 zwracam się z prośbą o rade jak usunąć z jasnych ubrań żółte plamy po pocie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mg Re: żółte plamy IP: 80.54.173.* 04.07.07, 14:35 trzeba sie myc i uzywac kosmetykow=]wtedy nie bedziesz mial plam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: żółte plamy IP: *.customer.bnet.at 24.06.13, 10:14 po prostu należy przestać sie pocić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddddddddddddddddd Re: żółte plamy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.13, 11:23 Po prostu dobry proszek + ewentualnie odplamiacz .... można sobie kupić też leki (nie kosmetyki) niektóre - teraz sporo reklam bo sezon potliwy. Nie używam ale sporo tego jest na to i na tamto. A na rady półgłówków powyższych po prostu nie zwracać uwagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokos re: IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.06.13, 11:39 moj znajomy ma ten sam problem i mowi, ze najlepsza metoda jest szybkie pranie przepoconej koszulki. jesli od zdjecia do prania mija kilka dni, a koszulka byla mocno spocona, to plamy beda sie pojawialy. a jesli chodzi o usuniecie, to raczej wybielacz nie pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: żółte plamy IP: *.prenet.pl 24.06.13, 13:18 vanish i dezodoranty nie brudzące :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do rysia Re: żółte plamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.13, 15:48 kiepskiej jakosci dezodoranty zostawiają plamy,najlepiej kupować te które nie zostawiają żółtych plam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata Re: żółte plamy IP: *.is.gliwice.pl 13.08.13, 12:20 Ja też miałam taki problem , wszystko z plamami po dezodorantach i próbowałam różnych rzeczy. Wczoraj wyczytałam na jakieś stronie że na plame dajemy płyn do naczyń (pisało ze Ludwik i taki też dała) i lekko pocieramy aby płyn pokrył całą plame , zostawiam na kilka minut a potem spłukujemy . U mnie rewelacja, zadziałało nawet stare plamy znikneły. Na białych rzeczach można po wypłukaniu w wodzie nałożyć paste zrobioną z sody i wody utlenionej w proporcji 1:1 - zostawic na kilka godzin, potem wyprać- też super działa. Ja najpierw zrobiłam płynem a potem sodą z wodą utlenioną i wszystko czyste. Polecam Sprawdzone !!! Odpowiedz Link Zgłoś