Dodaj do ulubionych

co po sterydach?

09.07.07, 10:43
chcialam sie dowiedziec jakie efekty uboczne moga byc po sterydach i innych
swinstwach jakie biora ci napakowani faceci.slyszalam ze powstaja jakies
problemy hormonalne i mezczyzna moga nawet zaczac rosnac piersi.to prawda czy
ktos mnie wkreca?
Obserwuj wątek
    • Gość: Paolo Re: co po sterydach? IP: 89.174.23.* 09.07.07, 11:07
      jest sporo tych skutków ubocznych...np zwiotczenie miesni po przerwaniu
      brania, , poprostu wszystko bedzie mu zwisac... wpisz w googlach to zapewne
      znajdziesz tego od pana na jakiejs specjalnistycznej stronie
      • Gość: mmm Re: co po sterydach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:54
        jak cie paolo czytam to mi zaczyna zwisac ale tylko jedna czesc ciala i to na
        ciebie - ZACZNIJ MYSLEC
        ja sie nie wypowiadam na tematy o ktorych nie mam pojecia
    • Gość: nieznajomy Re: co po sterydach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 11:07
      jak sie bieze z glowa i w malych ilosciach to nic nie powinno sie dziac ale jak
      wiecej to rozne skutki uboczne moga byc, www.google.pl
    • ancymonka Re: co po sterydach? 09.07.07, 13:57
      www.sfd.pl/EFEKTY_UBOCZNE_STOSOWANIA_STERYD%C3%93W,_PREKURSOR%C3%93W_HORMONALNYCH-t207446.html
      www.kulturystyka.pl/artykul9/
      • misiakilla Re: co po sterydach? 09.07.07, 15:58
        Po co brac to swinstwo? Zeby sie dowartosciowac i pokazac swoja sylwetke do
        ktorej doszlo sie na skroty?
        Nie tedy droga, chyba ze chcesz mniec anomalie genetyczne... to bez komentarza.. :)
    • Gość: mmm Re: co po sterydach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.07, 20:53
      sorry ale jak czytam wypociny panow wypowiadajacych sie o sterydach to mi sie ulewa.
      jakie piersi???
      myslisz ze hormony to droga na skroty? otoz mylisz sie - sa po to zeby pomoc ale
      w zaden sposob nie zrobia dobrej pracy za ciebie. jesli ktokolwiek twierdzi ze
      po zastosowaniu kuracji sterydowej z patyka mozna zrobic dobrze wygladajacego
      goscia to daj mi znac ja sie chetnie z nim zaloze o kazda kwote. mylicie
      pojecia. zwiotczale miesnie po zaprzestaniu brania a niby dlaczego??? bo spadnie
      poziom testosteronu??? miesnie wiotczeja po zaprzestaniu treningu a niby
      dlaczego po kuracji mialbym zaprzestac cwiczyc. dziewczyno temat sterydow
      wyglada tak:
      sa sportowcy ktorzy je traktuja jak doping i bez wzgledu na to czy biora czy nie
      caly czas trenuja.
      i sa ciecie malinowe ktorzy mieli sztange moze ze dwa razy w lapie przez cale
      zycie nagle podlapuja temat sterydy wala sobie kuracje jedza jak nigdy dotad
      cwicza itd...oczywiste jest ze rosna ale kuracja sie kiedys konczy i z nia dobry
      wyglad i samopoczucie amatora :)
      rozrozniaj ludzi ktorzy biora i po co to robia a nie bedziesz musiala pytac o
      skutki uboczne.
      oczywiscie sa takie - ale jak bierzesz z glowa bardzo je minimalizujesz - TYLE
      AMEN
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka