Gość: m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 15:26 Chcę zmienić dotychczasowego operatora sieci. Co polecacie? Który z w/w Waszym zdaniem jest najlepszy i dlaczego? Chodzi mi o telefon na abonament. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xkx Re: Era, plus czy orange? IP: *.152.bloklan.org 27.07.07, 16:28 A to już zależy gdzie dzwonmisz ile dzwonisz w jakiej sieci mają telefony Twoi znajomi i rodzina itd. Każda z sieci poza PLAY preferuje połaczenia do własnej sieci ewentualnie na tel. stacjonarne. Tak wiec jesli masz znajomych w konkretnej sieci wybierz tą w której masz najwiecej znajomych bo to Ci sie najbardziej opłaci wiedz iż zawsze i wszedzie wszelakie promocje czy bonusy czy pakiety obiniżające koszty połaczen - dotycza tylko i wyłacznie własnej sieci czasem też tel. stacjonarnych ale to już dość rzadko. Natomiast jesli masz znajomych w różnych sieciach zobacz ofertę sieci PLAY ( www.playmobile.pl). Zaleta są niske koszty połaczen do wszystkich sieci - jedna płaska stawka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play-żal żaoczywiście ze orange IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 20:00 mam juz od 5 lat jeszcze jak idea byla duzo darmowych minut tanie telefony odwiedz najblizszy punkt a sie przekonasz :P pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: żaoczywiście ze orange IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 20:44 plus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: Era, plus czy orange? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.07, 21:22 Play, orange, plus, era wszystko to jedno bagno, jeden ma to a nie ma tamtego co ma inny i tak wszyscy:). Ja mam w orange ale na temat przedłużania umowy to wolałbym się nie wypowiadać bo mogłyby poleciec niecenzuralne słowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariss Re: Era, plus czy orange? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.07, 22:26 Też miałem ten dylemat i wszystkie numery w firmie przeniosłem do PLAY polecam !! miałem do tej pory w ORANGE i wPLEY za połowe tego co płaciłem w ORANGE mam 2 razy więcej !! i te 2 min odebrane dają ci jedną do wydzwonienia kapitalne !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo Re: Era, plus czy orange? IP: 89.174.23.* 27.07.07, 22:31 pewnie nic nie robisz, tylko trzymasz jak najdluzej klientów przy słuchwace:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariss Re: Era, plus czy orange? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.07, 09:29 Pewnie jak bym był tobą to tak bym robił!...... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunik Re: Era, plus czy orange? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.07, 14:58 nie mam za duzo doswiadczenia z abonamentem w sieci, ale jesli jest tak samo dobrze jak w pre-paid, to ze swojej strony polecam ere. mam taktaka juz od jakiegos czasu i sprawdza sie swietnie, a z tego co kojarze w abonamencie powinno byc rownie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: itaka Re: Era, plus czy orange? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 13:48 ja też polecam ere a szczególnie Tak Taka, uważam że prepaid jest dużo lepszy od abonamentu, zawsze mogę kontrolować ile chce przeznaczyć w danym miesiącu na rozmowy i smsy, no tak czy tak ja polecam ere jestem w niej od kilku dobrych lat i na zmiany sie nie zanosi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vadi Re: Era, plus czy orange? IP: *.centertel.pl 03.08.07, 22:19 Też mam tak taka, ale orientuje się w erze - mają całkiem fajne promocje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Era, plus czy orange? IP: 89.174.23.* 06.08.07, 13:59 Plus, plus, plusssss:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karollo23 Re: Era, plus czy orange? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.07, 15:23 era, era, era dla zwolenników prepaidu TAK TAK,ja jestem w tak taku od kilku lat i dla mnie to bardzo wygodne, że sama mogę decydować o tym ile wydam w danym miesiacu, nie musze się obawiać niespodzianki na rachunku, no i jeszcze dodatkowe ofert jak podwojne doładowania, bardzo oplacalna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś