Gość: Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.07, 22:54 pl.youtube.com/watch?v=d0S41AGoeYw&mode=related&search= Niech każdy widzi i sądzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wer Re: Pijany Kwaśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 00:55 Burak jesteś i tyle..... no comment Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhh Re: Pijany Kwaśniewski IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.07, 04:18 dlaczego? Prawda w oczy kole... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuu Re: Pijany Kwaśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 07:30 PiSowskie Scierwa zaczynaja kampanie wyborcza. Wasz styl jest ponizej ludzkiej godnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocherek Re: Pijany Kwaśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 09:54 O twoja wypowiedź godna inteligenta PO. Prawdę mówiąć nie obchodzi mnie czy pił czy nie ale on nic nie zrobił dobrego dla kraju. Telenowela w jego wykonaniu jednak podobała się ale kosztowała Polskę bardzo dużo. Kaczorki choć takie malutkie to walczą walczą o nasz honor. Wszak jesteśmy wolnym niepodległym państwem a sąsiedzi nadal myślą, że z polaczkami można robić wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: Pijany Kwaśniewski IP: 80.48.49.* 23.08.07, 09:59 co walcza o co walcza z kim walcza? walcza jedynie z opozycja by zniszczyc wszystkich, metody podobne do metod hitlera z tym ze tamten wszystkich pozabijal i wrzucil do wiezien od razu, co na szczescie w Polsce nie uda sie kaczkom zrobic wielka batalia z UE w obronie Nicei skonczyla sie wielka kleska nic nie zyskali a wszystko oddali za darmo a co do filmu z kwasniewskim - kazdy juz to pare lat temu ogladal, ale oczywiscie trzeba teraz przypomniec na wybory, znowu sie zaczna hasla a dziadek tuska byl w wermachcie, zaraz pewnie beda szukac dziadkow, rodzicow sluzacych partii iinnych takich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocherek Re: Pijany Kwaśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 10:13 idź synku lepiej do kośćiółka i proś o rozum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_sc Re: Pijany Kwaśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 19:46 > Kaczorki choć takie malutkie to walczą walczą o > nasz honor To fajnie macie, szkoda że o mój nie walczą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny do moherka ...!!! :))) IP: *.chello.pl 24.08.07, 00:06 moHerek a ty ten post to również pod wpływem wygenerowałeś ??...bo ani sensu tu nie widać ani to śmieszne nie jest... ale my "P"olaczki jesteśmy tolerancyjni i współczujemy głupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocherek Re: do moherka ...!!! :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 10:49 oj obiektywny z ortografią źle, i w główce nie tak. Nawróć się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny moherku ty biedny profanie :)))))))) IP: *.chello.pl 24.08.07, 12:42 moherku a może ty kolejne dziecię Łyżwińskiego jesteś ???:) widzisz moher pisze się przez H :) nie CH ale ty jak prawdopodobny tatuś przed obliczem faktów pouczasz :)))... jakiś taki lewy moherek jesteś bo instruujesz ośmieszając siebie :) a może ty kultywujesz innej ortografii :) rodem z ulicy no tak język polski jest elastyczny ...w dzisiejszych czasach można i taka anomalia zaakceptować a co do mojej „główki” :) to cóż zarumieniłem się a feee podglądaczu jeden :))) jak to mówią niedaleko pada jabłko od jabłoni :) wybaczam to nie Twoja wina to determinanty genetyczne moHerku :) ale żeby mężczyznę ? sugerowana literatura dla moherka :) so.pwn.pl/lista.php?co=moher Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocherek Re: moherku ty biedny profanie :)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 12:51 ha he ha he ha he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocherek Re: moherku ty biedny profanie :)))))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 13:00 mój tatuś to przynajmniej jest no może był posłem a ty co , miernotko hehahe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny :)))) IP: *.chello.pl 24.08.07, 13:04 do piaskownicy moherku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocherek Re: :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 13:08 nadal robisz błędy ja podpisuję się mocherek he he eh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: :)))) IP: *.chello.pl 24.08.07, 13:13 hipokryzja moherku :) ale cóz materiału genetycznego implikowanego sferą deterministyczną ewolucji nie zmienię :) pozdrawiam :) a piaskownicę bidoku znajdziesz ?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny :)) sugerowana literatura dla moherka :) IP: *.chello.pl 24.08.07, 13:14 so.pwn.pl/lista.php?co=moher uff ciężki egezemplarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: :)))) IP: *.chello.pl 24.08.07, 13:21 pójdź dziecię ja cię uczyć każę ..:) moherku nie polaczki a Polaczki :) choć formuła tego zwrotu jest obraźliwa ...nie wiedziałeś ?:))) moherek a nie "mocherek" zmienię nicka na edukator moherka :))))..ha nowe hobby :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocherek Re: :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 13:27 cieszę się, że znalazłeś sobie jakiś cel też pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny :)) Re: :)))) IP: *.chello.pl 24.08.07, 13:32 to mój altruzim :) pomagam skrzywdzonym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo do mocherka przebrzydłego IP: *.streamcn.pl 24.08.07, 11:34 O co Kaczory walczą-o honor?To rzeczywiście walka!Pokazują jaki honor mają,wstydzili by się.To są ludzie honoru?To są popaprańcy,a kraje zachodnie już zaczeły nas traktować jako równożędnego partnera a oni wszystko burzą.A gdyby nie ta Europa to by palcem do tyłka nie trafili,bo w swoich reklamach chwalą się jak dobrze,jest praca.To dzięki Kaczorom?Zamkni się w tym swoim kościele i dawaj tam dupy czy czego bo tak tępy jesteś że do tego się chyba tylko nadajesz. Co do Kwacha to wolę jego niż ten jeba.y ciemnogród z takimi moherami jak ty.Do kościoła.Wymień mi księdza który nie pije.Chleją jak dzikie świnie, a Rydzyk to nie.A tu prezydentowi się wypomina,skoro pojechał do kraju i rządu gdzie tradycją jest chlapnięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocherek Re: do mocherka przebrzydłego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 11:44 Chłopcze popaprańcy i nieudacznicy to się wypowiadają na takich bzdetnych forach. Leczą kompleksy i nie bardzo wiedzą co mają z sobą zrobić. Co innego ja - mam szmal i czas to sobie mogę między modlitwą poklikać i podnieść ciśnienie takim leszczom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo do mocherka przebrzydłego IP: *.streamcn.pl 24.08.07, 11:57 Masz szmal?I rozum?Co najwyżej masz pustkę we łbie i sznurki co podtrzymują uszy.Ciśnienia mi nie podnosisz bo takich oszołomów w tym pojeba...m kraju jest więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocherek Re: do mocherka przebrzydłego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 12:06 ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny moherku hipokryzja ??:) IP: *.chello.pl 24.08.07, 12:44 moherku hipokryzja to trudne słowo..:) nie wiem czy pojmiesz przesłanie bo ty taki uwsteczniony jesteś :) poza forum proponuję inną literaturę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drde Re: Pijany Kwaśniewski IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.07, 07:33 lepszy pijany kwachu jak te dwa małe krasnale:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawie_jak_koń Re: Pijany Kwaśniewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 09:02 prawidłowo!większość polaków też lubi wypić,a 'krasnale'wredne ponad przeciętną.a po resztą wtedy to akurat Kwaśniewskiego goleń bolała:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mekintosz Re: Pijany Kwaśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 07:56 a ty sie nigdy nie na..es???? frajerze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mekintosz Re: Pijany Kwaśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 09:26 na..es.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mekintosz Re: Pijany Kwaśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 09:27 powiem łagodniej .....opiłes??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhh Re: Pijany Kwaśniewski IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.07, 04:21 a ty ch..u do pracy napie..ny chodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beza999 Re: Pijany Kwaśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 09:29 Typowy chwyt PIS-uarów.NO przecież się zbliżają wybory.Marku my te fotki już od dawna znamy, może masz inne rewelacje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esperal Jaki naród taki prezydent IP: 212.87.232.* 23.08.07, 09:35 Alkoholizm Polaków znany jest na całym świecie. Polacy to taki naród że im bardziej ich zlewasz i bijesz po tyłku tym bardziej cie szanują. Więc kwach ich zlewał i zalewał a oni i tak go popierają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Re: Jaki naród taki prezydent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 10:09 odgrzewany kotlet. po co wyciagac takie brudy? lepszy taki kwachu od tych dwoch .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msas Kto jest bez winy niech rzuci kamieniem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 10:29 Wybaczam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Kto jest bez winy niech rzuci kamieniem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 10:49 To jest niezly filmik-ale byl tez wykorzysztany w kampanii prezydenckiej, w spocie Krzaklewskiego jak Kwachu naklania, jakiegos ministra po wyjsciu z helikoptera do ucalowania ziemi Kaliskiej - taka aluzja do Jana Pawla II...niezly byl z niego zgrywus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pijany Kwaśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 19:09 Pijany Kwaśniewski- a cóż to takiego strasznego, poprostu przydażyło Mu się, a kto z was jest ideałem i nie robi błedów. Uważam Go za bardzo mądrego i inteligentnego człowieka, był prezydentem wszystkich Polaków.Byłam z niego dumna a obecnie wstydzę się. Nie widzicie błędów i ciągłych podknięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocherek Re: Pijany Kwaśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 11:34 Lubisz ogłądać telenowele pewnie. Wiesz ile lat straciliśmy przez kwacha. Te wyjazdy młodzieży za chlebem to efekt jego prezydentury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny zagubiony moherek :)))) IP: *.chello.pl 24.08.07, 12:46 moherku znowu jakiś bełkot ty nawet zaburzenia co do okreslenia czasu masz ??:)))) aktualny Prezydentem jest Lech Kaczyński :))) no fakt mogłeś się zagubić :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Pijany Kwaśniewski IP: 80.48.49.* 24.08.07, 21:53 Z kogo być tak dumnym? Szybko zapominamy o grobach w Charkowie i o Siwcu - ja nigdy nie byłam dumna z p.Kwaśniewskiego.Elokwencja bez prawdy i tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgodny Re: Pijany Kwaśniewski IP: *.cn.com.pl 23.08.07, 20:30 Masz rację, niech każdy widzi. Od sądzenia są sądy :) pl.youtube.com/watch?v=TXjRvAXmBpo&mode=related&search= pl.youtube.com/watch?v=-BItp6g26ag&mode=related&search= pl.youtube.com/watch?v=t1pBYqV_vzw&NR=1 Odpowiedz Link Zgłoś
mcneo Re: Pijany Kwaśniewski 23.08.07, 22:07 Witam... Gratuluję Częstochowie GAWIEDZI!!! Ludzie Kwaśniewski i całe SLD, dawniej PZPR i ZMSP to ludzie, którzy rządzili naszym krajem zgodnie z wytycznymi ZSRR póżniej Rosji. To nikt inny jak OKUPANCI WŁASNEGO NARODU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek71 Re: Pijany Kwaśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 22:40 mcneo zgadzam się w pełni z twoją opinią. Gdyby nie gruba krecha nie byłoby takich ludzi w rządzie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: Pijany Kwaśniewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 01:15 co ty wiesz o grubej kresce?? uslyszales od jakiegos zawszonego pisiora i powtarzasz farmazony!! gruba kreska miala oznaczac ze bedzie niekomunistyczny premier i komunistyczny prezydent. to bylo to oddzielenie idioto. pozniej zostalo przerobione przez kretynow takich jak kaczory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cz Re: Pijany Kwaśniewski IP: *.adsl.inetia.pl 24.08.07, 04:21 kretyn to cie zreobil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: Pijany Kwaśniewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 10:20 mnie przynajmniej zrobil...ciebie nie zdazyl, cwiercmozgu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Wolę okupację niż Kaczogród IP: *.streamcn.pl 24.08.07, 11:42 Ważne by się dobrze żyło a kto rządzi to nie ważne.Dla mnie rząd może dyć z rzydów złożony,dla mnie ważne by mi było dobrze w tym kraju,abym czuł się patriotą.Bo jak narazie to czuje niechęć do Kaczorów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocy Re: Pijany Kwaśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 16:45 Jak jestes taki dokladny to napewno wiesz ze po i pis powstalo z dawnego rozpadu aws a wszyscy chyba wiemy jakie byly skutki zadzenia aws-u DOBRZE ZE NAS Z NAPY NIE WYMAZANO!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
citimen Re: Pijany Kwaśniewski 23.08.07, 23:51 pijany ty, pijany ja .. pijany on ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo79 Re: Pijany Kwaśniewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 11:11 A co to juz napić się nie mozna ????? Daleko mi do SLD ale ??????? Do tych świń z P..S jeszcze bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo wole pijanego Kwaska niż przebrzydły drób IP: *.streamcn.pl 24.08.07, 11:25 Pierd..li mnie to,wolę pijanego Kwaśniewskiego niż tych pojeba..ch Kaczorów.Alkohol jest dla ludzi i nie sztuką jest abstynęcja ale sztuką jest umiarkowanie w spożywaniu tego alkoholu.Gdy Olek był prezydentem to chociaż sobą coś prezentował a te korpiele co-tępaki zakute pały.Wstyd tylko przynoszą Polsce.Ale w Polsce jest ciemnogród i ludzie są ślepi że niewidzą jak Polska zamienia się w kraj dyktatorski,a w żadnym kraju na świecie gdzie władza zamieżała się na konstytucję io trybunał dobrze nie było. Dla wiadomości służb przeglądających to forum,zanim wbije mi się Policja na chatę-to jest moje prywatne zdanie i wolność myśli którą gwarantuje mi konstytucja(jak narazie),ale chętnie zostanę więźniem politycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemo ma racje Re: wole pijanego Kwaska niż przebrzydły drób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 16:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: wole pijanego Kwaska niż przebrzydły drób IP: 80.48.49.* 24.08.07, 21:58 Do reszty Ci rozum odebrało!!!! Co takiego szlachetnego widzisz w Kwaśniewskim? Po stokroć wolę ten "przebrzydły drób" a Ty zanim obrzucisz błotem - pomyśl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Pijany Kwaśniewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 11:47 a tam,kazdemu sie zdaza.Kwaśniewski tez czlowiek........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Pijany Kwaśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 18:35 To prawda, ale nie szok bo wychowankowie PZPR tak maja to ich choroba zawodowa, he! he! a wy jeszcze matołki na to dajecie sie nabrać i na takie coś jak byłe kacyki głosujecie fuj fuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yy yy do xx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 18:54 Za komuny to juz malolatow w szkole nauczali produkcji bimbru. Kazali na pamiec wykuc wzor 1410, a dla kamuflazu objasniali, ze to data zekomej Bitwy pod Grunwaldem. Pamietam, za Jaruzela nawet talony na wodke dawali. Pozdrowka dla moherow od frajerow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx85 Re: Pijany Kwaśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.07, 22:44 nawet gdyby się tam przewrócił i zrzygał po sobie to i tak lepszy od tego ścierwa dziś pełniącego urząd Prezydenta RP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: Pijany Kwaśniewski IP: 80.48.49.* 24.08.07, 23:05 autorowi tematu proponuje wyszukac sobie filmik o prezydencie Francji nowym, jak to piekna mowe wyglaszal po tym jak pare "soczkow" wypil razem z Putinem, to jakos nie przeszkadzalo Francuzom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beza999 Re: Pijany Kwaśniewski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 09:03 Może podrzucisz też filmik z hymnem państwowym w wykonaniu jaśnie nam panującego k..a k..aczora.Kwach już dawno wytrzeźwiał. Odpowiedz Link Zgłoś