Dodaj do ulubionych

który materac?

02.09.07, 19:58
Doradźcie, który materac do łóżka jest najlepszy? Sprężynowy, piankowy, czy lateksowy?
Z góry wielkie dzięki ;-)))
Obserwuj wątek
    • kristor1 Re: który materac? 02.09.07, 20:50
      Najlebszy, wbrew temu co ktos moze napisac, jest materac lateksowy z
      odpowiednio dobranym stopniem twardosci.Zadne sprezyny w
      otulinach,czy inne wynalazki.Kosztuja kupe kasy a tak na prawde nic
      nie wnosza.Polecan lateks.A przetestowalem juz kilka.
      Pozdrawiam
      • Gość: Ariss Re: który materac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.07, 21:42
        Polecam latex lub bultex firmy sembella - domator lub tomart przy tesco

• sussiq Re: który materac? 24.10.13, 19:57
          Ja kupowałam materac bonellowy do domu Comfortbe i jestem bardzo zadowolona.
          Był w bardzo korzystnej cenie, a do bardzo dobrej jakości. Pierwszy raz u nich kupowałam i trochę się martwiłam. Obawy okazały się bezpodstawne, a zakup jak najbardziej udany.
          • Gość: gość Re: który materac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.13, 21:16
            Ja tam mam siennik, - słomę mam w lecie , a na zimę to wolę siano .
            • Gość: Graza Re: który materac? IP: *.uddi.cable.virginm.net 29.10.13, 11:47
              a ja sprzedam tanio materac sprzezynowy kieszeniowy
              80 x200 x 17 cvm

343620857 Storex

www.storex.strefa.pl
    • Gość: Zorientowany Re: który materac? IP: 212.87.241.* 29.10.13, 14:02
      Najlepszy materac to taki, co mało gada, chętnie nogi rozkłada i gumy nie wymaga.
    • Gość: domino Re: który materac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.13, 22:03
      Wełniany. :)
    • Gość: doinformowana Re: który materac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.13, 13:39
      dużo o materacach czytałam, i moim zdaniem najważniejsze, aby materac miał sprężyny kieszonkowe, był siedmiostrefowy i dwustronny (lato, zima). Dostałam katalog z fajnie opisanymi materacami w BLACK RED WHITE w Auchanie.
      • kicha.3 który moderator powinien wylecieć? 30.10.13, 19:40
        Na wstępie fCz czytam:
        Tym forum opiekują się ancymonka i misiakilla.
        I mam pytanie, kiedy administracja zrobi cokolwiek z tymi obibokami których praktycznie nie ma!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka