ewellkkaa 02.09.07, 19:58 Doradźcie, który materac do łóżka jest najlepszy? Sprężynowy, piankowy, czy lateksowy? Z góry wielkie dzięki ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kristor1 Re: który materac? 02.09.07, 20:50 Najlebszy, wbrew temu co ktos moze napisac, jest materac lateksowy z odpowiednio dobranym stopniem twardosci.Zadne sprezyny w otulinach,czy inne wynalazki.Kosztuja kupe kasy a tak na prawde nic nie wnosza.Polecan lateks.A przetestowalem juz kilka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ariss Re: który materac? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.07, 21:42 Polecam latex lub bultex firmy sembella - domator lub tomart przy tesco Odpowiedz Link Zgłoś
sussiq Re: który materac? 24.10.13, 19:57 Ja kupowałam materac bonellowy do domu Comfortbe i jestem bardzo zadowolona. Był w bardzo korzystnej cenie, a do bardzo dobrej jakości. Pierwszy raz u nich kupowałam i trochę się martwiłam. Obawy okazały się bezpodstawne, a zakup jak najbardziej udany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: który materac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.13, 21:16 Ja tam mam siennik, - słomę mam w lecie , a na zimę to wolę siano . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Graza Re: który materac? IP: *.uddi.cable.virginm.net 29.10.13, 11:47 a ja sprzedam tanio materac sprzezynowy kieszeniowy 80 x200 x 17 cvm 343620857 Storex www.storex.strefa.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zorientowany Re: który materac? IP: 212.87.241.* 29.10.13, 14:02 Najlepszy materac to taki, co mało gada, chętnie nogi rozkłada i gumy nie wymaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domino Re: który materac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.13, 22:03 Wełniany. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doinformowana Re: który materac? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.13, 13:39 dużo o materacach czytałam, i moim zdaniem najważniejsze, aby materac miał sprężyny kieszonkowe, był siedmiostrefowy i dwustronny (lato, zima). Dostałam katalog z fajnie opisanymi materacami w BLACK RED WHITE w Auchanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kicha.3 który moderator powinien wylecieć? 30.10.13, 19:40 Na wstępie fCz czytam: Tym forum opiekują się ancymonka i misiakilla. I mam pytanie, kiedy administracja zrobi cokolwiek z tymi obibokami których praktycznie nie ma!! Odpowiedz Link Zgłoś