Gość: MArta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 17:52 gdzie mozna kupić struny do gitary na sztuki i w jakiej sa one cenie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuminiorz Re: Struny do gitary IP: 80.48.49.* 11.09.07, 18:00 A po co na sztuki? W sklepie masz komplet za kilkanaście zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Struny do gitary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 20:21 poniewaz ciagle zrywa mi sie jedna ta sama struna i mam mnostwo kompletow w domu Odpowiedz Link Zgłoś
xcrashx Re: Struny do gitary 11.09.07, 20:25 a grałeś ziom kiedyś na gitarze , że taki wiracha jesteś i cały czas kupujesz komplety ? dawno nie kupywałem pojedyńczych (pare lat)ale najlepjej iść spytać się w sklepie muzycznym czy mają np ten koło ratusza lub do buców z malko . Pamiętam nauke gry na 1 gitarze raz dzienie szła mi struna e to byl koszmar :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MArta Re: Struny do gitary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 20:38 to raczej wina gryfu a nie moja bo na gitarze gram od ponad roku i dopiero ostatnio cos sie stalo. w sklepach muzycznych sa raczej w kompletach a nie na sztuki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuminiorz Re: Struny do gitary IP: 80.48.49.* 12.09.07, 10:12 Kilka lat temu kupiłem komplet i do tej pory jakoś się trzyma. P.S. Nie mówi się "kupywałem", bo to taka sama profanacja, jak nieumiejętnosć delikatnej obsługi "1 gitary" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anotherman Re: Struny do gitary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 20:49 jakieś dwa lata temu płaciłem za stalową około 2 zł (może 2,50), chyba w malko. Bez problemu można było kupić pojedyncze struny, chociaż niewiem jak jest teraz. Odpowiedz Link Zgłoś