Dodaj do ulubionych

Nowa Subaru Impreza :\

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 10:01
www.autogaleria.pl/news/index.php?id=820
tak zniszczyć kultowy samochód, przecież ten samochód teraz będzie
jak inne:(, zero ducha!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Rafik Re: Nowa Subaru Impreza :\ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 10:08
      Lipa na całej linii. Bardziej nie mogli go spartolić. Mam nadzieję,
      że właściwości jezdne i jedyny w swoim rodzaju gang silnika
      pozostaną nie zmienione.
      • Gość: mimi Re: Nowa Subaru Impreza :\ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 10:21
        a ja jeżdżę subaru impreza sti 2.5 2007 i bardzo podoba mi sie również nowy
        model. niestety nie każdego stać na taki samochód, więc wasze dywagacje są z
        pewnością czysto teoretyczne.
        • Gość: K2 Re: Nowa Subaru Impreza :\ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 10:57
          Pewnie tak:), ale dla mnie jest to mój wymażony samochód i jeśli
          kiedyś będę miał miesięczny dochód przekraczający 5tys zł to sobie
          taki samochodzik sprezentuję;) (oczywiście nie nowy)
          • Gość: kierowca Re: Nowa Subaru Impreza :\ IP: 195.116.81.* 15.09.07, 01:11
            g...o nie auto ,auto dla lepkow czyli malych chlopcow
            • Gość: Rafik Re: Nowa Subaru Impreza :\ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.07, 08:33
              G..o to ty się człowieku znasz na samochodach. W tej klasie aut,
              również cenowej praktycznie Impreza i Lancer to dwa najlepsze auta.
              Właściwości jezdne i doskonałe silniki pozwalają na wielką frajdę
              zarówno w jeździe na co dzień jak i na torze.
              • Gość: kierowca Re: Nowa Subaru Impreza :\ IP: 195.116.81.* 15.09.07, 09:03
                dla dzieci
                • Gość: K2 Re: Nowa Subaru Impreza :\ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 11:02
                  Gość portalu: kierowca napisał(a):

> dla dzieci

To co w takim razie jest dla dorosłych??? ...MAN c34;)?? jest trochę
                  większy i może przejechać 2 miliony km.... z naczepą;)

Impreza jest samochodem kultowym, dla wszystkich fascynatów rajdów
                  samochodowych i nietylko, to nie jakieś BMW czy AUDI.
                  • Gość: kierowca Re: Nowa Subaru Impreza :\ IP: 195.116.81.* 15.09.07, 15:50
                    samochod ma byc duzy i wygodny,cichutki i komfortowy.Subaru czy
                    Lancer to nie auta a gokarty.Ciasne, male, tony plastiku w srodku
                    wyje to to ,to ma byc porzadny samochod ?.Nawet nie ogladam sie za
                    czyms co przypomina wyjaca taczke.
              • kierowfca Re: Nowa Subaru Impreza :\ 15.09.07, 11:46
                Za mniej niż połowę jego ceny można zrobić rakietę ze zwykłego rodzinnego auta
                :) z którym nawet subarynka czy evo będzie miało problem :)
                Znacznie większa frajda i radość z posiadania czegoś wyjątkowego a nie tego co
                każdy może mieć... :)
                • Gość: mimi Re: Nowa Subaru Impreza :\ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 16:01
                  marna prowokacja osoby zarabiającej 1200zł brutto
                  • kierowfca Re: Nowa Subaru Impreza :\ 16.09.07, 21:59
                    Przykro mi że tyle zarabiasz.
                    Na tym polega piękno tuningu, zamiast kupować zabawkę dla bogatych :) można
                    niewielkim kosztem zrobić rakietę :) (niewielki koszt= 20-30 tys. zł) jak już
                    wcześniej pisałem.
                • Gość: K2 do kierofcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 16:18
                  no dobra to co w takim razie za połowę ceny Imprezy takiego
                  wymażonego możesz kupić

Ps. zarabiam na rękę 2300zł:)+małe premie;)
                  • Gość: K2 czy to nie jest piękne??:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 16:21
                    www.autogaleria.mojeauto.pl/index.php?galeria_id=896
                    oczywiście mam na mysli WRXa
                    • Gość: kierowca Re: czy to nie jest piękne??:) IP: 195.116.81.* 15.09.07, 17:18
                      oooo taczka
                    • Gość: mimi Re: czy to nie jest piękne??:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 21:52
                      przeciez jeszcze nikt nie wie jak bedzie wygladal sti
    • kr2y5i3k Re: Nowa Subaru Impreza :\ 15.09.07, 21:47
      a mi się podoba :)
    • Gość: lol Re: Nowa Subaru Impreza :\ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.07, 01:31
      subaru subaru subaru...
      wyzywam kazde subaru w czewie na maly wyscig???

audi a6 Q , 2.7, 360KM bi-turbo...
      • Gość: kierowca Re: Nowa Subaru Impreza :\ IP: 195.116.81.* 16.09.07, 09:44
        a nie pisalem wczesniej ze dla malych chlopcow ,"wzywam na
        wyscig "hi hi hi hi hi hi
        • Gość: mimi Re: Nowa Subaru Impreza :\ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 10:43
          nie odpowiadam na twoje wezwanie, bo s.i. jeżdżą ludzie stateczni, ktorzy
          wyścigi urządzaja na torze, a nie w miescie ;)
          twoje audi na szutrze moze moze zobaczyc co naajwyzej moj barek :)
          apel: ludziska nie zwoźcie imprezk ze stanow ;) ja kupilam w salonie, ale nie
          krakowskim ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka