Gość: K2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 10:01 www.autogaleria.pl/news/index.php?id=820 tak zniszczyć kultowy samochód, przecież ten samochód teraz będzie jak inne:(, zero ducha!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rafik Re: Nowa Subaru Impreza :\ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 10:08 Lipa na całej linii. Bardziej nie mogli go spartolić. Mam nadzieję, że właściwości jezdne i jedyny w swoim rodzaju gang silnika pozostaną nie zmienione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Nowa Subaru Impreza :\ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 10:21 a ja jeżdżę subaru impreza sti 2.5 2007 i bardzo podoba mi sie również nowy model. niestety nie każdego stać na taki samochód, więc wasze dywagacje są z pewnością czysto teoretyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: Nowa Subaru Impreza :\ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 10:57 Pewnie tak:), ale dla mnie jest to mój wymażony samochód i jeśli kiedyś będę miał miesięczny dochód przekraczający 5tys zł to sobie taki samochodzik sprezentuję;) (oczywiście nie nowy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Nowa Subaru Impreza :\ IP: 195.116.81.* 15.09.07, 01:11 g...o nie auto ,auto dla lepkow czyli malych chlopcow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafik Re: Nowa Subaru Impreza :\ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.07, 08:33 G..o to ty się człowieku znasz na samochodach. W tej klasie aut, również cenowej praktycznie Impreza i Lancer to dwa najlepsze auta. Właściwości jezdne i doskonałe silniki pozwalają na wielką frajdę zarówno w jeździe na co dzień jak i na torze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Nowa Subaru Impreza :\ IP: 195.116.81.* 15.09.07, 09:03 dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: Nowa Subaru Impreza :\ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 11:02 Gość portalu: kierowca napisał(a): > dla dzieci To co w takim razie jest dla dorosłych??? ...MAN c34;)?? jest trochę większy i może przejechać 2 miliony km.... z naczepą;) Impreza jest samochodem kultowym, dla wszystkich fascynatów rajdów samochodowych i nietylko, to nie jakieś BMW czy AUDI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Nowa Subaru Impreza :\ IP: 195.116.81.* 15.09.07, 15:50 samochod ma byc duzy i wygodny,cichutki i komfortowy.Subaru czy Lancer to nie auta a gokarty.Ciasne, male, tony plastiku w srodku wyje to to ,to ma byc porzadny samochod ?.Nawet nie ogladam sie za czyms co przypomina wyjaca taczke. Odpowiedz Link Zgłoś
kierowfca Re: Nowa Subaru Impreza :\ 15.09.07, 11:46 Za mniej niż połowę jego ceny można zrobić rakietę ze zwykłego rodzinnego auta :) z którym nawet subarynka czy evo będzie miało problem :) Znacznie większa frajda i radość z posiadania czegoś wyjątkowego a nie tego co każdy może mieć... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Nowa Subaru Impreza :\ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 16:01 marna prowokacja osoby zarabiającej 1200zł brutto Odpowiedz Link Zgłoś
kierowfca Re: Nowa Subaru Impreza :\ 16.09.07, 21:59 Przykro mi że tyle zarabiasz. Na tym polega piękno tuningu, zamiast kupować zabawkę dla bogatych :) można niewielkim kosztem zrobić rakietę :) (niewielki koszt= 20-30 tys. zł) jak już wcześniej pisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 do kierofcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 16:18 no dobra to co w takim razie za połowę ceny Imprezy takiego wymażonego możesz kupić Ps. zarabiam na rękę 2300zł:)+małe premie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 czy to nie jest piękne??:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 16:21 www.autogaleria.mojeauto.pl/index.php?galeria_id=896 oczywiście mam na mysli WRXa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: czy to nie jest piękne??:) IP: 195.116.81.* 15.09.07, 17:18 oooo taczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: czy to nie jest piękne??:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 21:52 przeciez jeszcze nikt nie wie jak bedzie wygladal sti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Nowa Subaru Impreza :\ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.07, 01:31 subaru subaru subaru... wyzywam kazde subaru w czewie na maly wyscig??? audi a6 Q , 2.7, 360KM bi-turbo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Nowa Subaru Impreza :\ IP: 195.116.81.* 16.09.07, 09:44 a nie pisalem wczesniej ze dla malych chlopcow ,"wzywam na wyscig "hi hi hi hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Nowa Subaru Impreza :\ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.07, 10:43 nie odpowiadam na twoje wezwanie, bo s.i. jeżdżą ludzie stateczni, ktorzy wyścigi urządzaja na torze, a nie w miescie ;) twoje audi na szutrze moze moze zobaczyc co naajwyzej moj barek :) apel: ludziska nie zwoźcie imprezk ze stanow ;) ja kupilam w salonie, ale nie krakowskim ;) Odpowiedz Link Zgłoś