Gość: I. IP: 80.54.174.* 13.09.07, 18:59 mial do nas przyjsc kilka dni temu. Ojciec czekal na niego, przez co spoznij sie do pracy,a ten nie przyszedl do dzis. i nawet nikt nie zadzwonil.nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Mbank, nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 19:16 O czym Ty dziecko piszesz/ bank do was nie przyszedł? przelew? przecież musisz wejść na swoje konto i sprawdzić-widocznie nie został wysłany przez nadawcę.Potwierdzenie to parę-kilka godz.i jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I. Re: Mbank, nie polecam IP: 80.54.174.* 13.09.07, 19:26 Przedstawiciel ne przyszedl, dziecko to sobie zrób, a nie znasz mnie, mojego wieku, wiec sobie daruj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I. Brakło słowa Przedstawiciel IP: 80.54.174.* 13.09.07, 19:28 Fakt , zapomnialam napisac, ze przedstawiciel, ale dlaczego od razu wrzuty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvvvvvv Re: Brakło słowa Przedstawiciel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 19:44 ja tam korzystam z Mbanku 2 lata i nie narzekam - a przedstawiciel ma obowiązek posiadać wasz adres a nie numer kontaktowy - jesli go nie było bo olał sp[rawę to poprostu zadzwoń na mlinię i się zapytaj - rózne czasy rózni ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Brakło słowa Przedstawiciel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 21:16 Gość portalu: vvvvvvv napisał(a): > ja tam korzystam z Mbanku 2 lata i nie narzekam - a przedstawiciel > ma obowiązek posiadać wasz adres a nie numer kontaktowy - jesli go > nie było bo olał sp[rawę to poprostu zadzwoń na mlinię i się > zapytaj - rózne czasy rózni ludzie zawsze przeciez jakis przeciwnik od negatywow musi sie znalesc, jednym pasi drugim nie jak ze wszystkim. szkoda pisac bo komus cos sie tam nie sklejilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KiQ Re: Mbank, nie polecam IP: 80.54.171.* 13.09.07, 20:53 To nie wina MBanku tylko kuriera, to do nich trzeba miec pretensje. Sam MBank polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
exenet Re: Mbank, nie polecam 13.09.07, 20:58 Mbank jest ok, gdyby tylko bylo wiecej wplatomatow w Czestochowie. Wiem ze ten ktory jest w Tesco niedlugo bedzie wymieniony na calkowicie nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Mbank, nie polecam IP: 80.48.49.* 13.09.07, 21:17 Zgadzam się wpłatomatów mogło być więcej, bo od dwóch dni chcę wpłacić pieniądze i nie mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo Re: Mbank, nie polecam IP: 89.174.23.* 13.09.07, 21:51 Co do wpłatomatów, to wiem od prezesa i dyrektora mBanku, iz problem Czestochowy jest im znany. Poinformowali mnie, ze firma prowadzi negocjacje z Galerią Częstochowa, aby zlokalizowac kolejny w dawnym Merkurym. Co prawda pojawiły sie pogłoski, ze Galeria nie powstanie, wtedy pewnie wejdzie w grę Galeria Na Wyspie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Mbank, nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.07, 22:13 ja tez mialam drobny problem z przedstawicielem. nie pmaietam jak to bylo, ale chyba dostalam nr w ktorym za posrednictwem internetu moglam spr co jest grane z moimi papierami. i facet tez mial przyjsc w innym dniu niz powiedziano mi i o innej porze. tak czy inaczej stracilam wieczor na to zeby porzyjechal, bo sie w ost dniu dowiedzialam ze nie przyjedzueo ustalonej godzi a sie spoznil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Mbank, nie polecam IP: 89.174.23.* 14.09.07, 13:46 > ja tez mialam drobny problem z przedstawicielem mBank nie wysyla przedstawicieli! Umowę dostarcza niezalezna firma kurierska i to na nią wyzywajcie, a nie na bank...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx do I Re: Mbank, nie polecam IP: 83.2.140.* 13.09.07, 22:33 Tyś jest gorsze jak dziecko. Kto by Cię zrozumiał o co Ci chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: Mbank, nie polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 08:43 Pewno chodzi ci o kuriera który miał przynieść umowę , tez miałem ten problem jest to firma kurierska "Siódemka" i faktycznie dopiero przyjechał jak opierdzieliłem panią z biura w częstochowie a jechał do mnie do centrum 3 dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scubabe Re: Mbank, nie polecam IP: *.gre.pl 14.09.07, 09:17 Ja tam korzystam z mBanku już drugi rok czasem mam problem z wpłatomatem , a dokumentu na otwarcie konta przynosi kurier z siódemki to oni najczęściej nawalają nigdy nie spotkałam się by przedstawiciel baku osobiście do kogoś przychodził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: Mbank, nie polecam IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.07, 10:21 prowadzenie rachunku ok, ale spróbujcie wziąść tam kredyt budowlany, kompletna porażka i to nie dlatego że nie mam dochodów ale biurokracja straszna, żeby udowodnić dochody kazali mi przedstawić zaświadczenie od pracodawcy (to całkiem zrozumiałe), wyciąg z konta coby udowodnić że pieniądze wpływają (???) i jeszcze zaświadczenie z ZUS o wymiarze podstawy opłacania składek (????????) i tak było ze wszystkimi papierami, albo trafiłam na kompletnie nie kompetentnego człowieka albo maja tam manię prześladowczą. Dodam tylko że w innym banku dostałam kredyt w tydzień i obyło się bez takich cyrków. Tak więc ogólnie nie polecam tego banku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomzy Re: Mbank, nie polecam IP: 80.54.173.* 14.09.07, 23:52 Mam konto w tym banku od 5 lat, i poza ostatnio problemem z wpłatomatem, do niczego nie można się przyczepić. Odpowiedz Link Zgłoś