Gość: myszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 20:02 jakie macie pomysły na prezent? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: niedługo dzień chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 20:10 z połykiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^^ Re: niedługo dzień chłopaka IP: 83.2.141.* 20.09.07, 20:16 mam super pomysl ale nie powiem xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: niedługo dzień chłopaka IP: 80.54.175.* 20.09.07, 20:48 A ktorego dokladnie bo mi z glowy wylecialo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: niedługo dzień chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 20:55 Dzien chlopaka jest 30 wrzesnia. w nastepny weekendzik.Ja tez jeszcze nie wiem co kupic mojemu misiaczkowi.Ale napewno cos wymysle. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: headcharge Re: niedługo dzień chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 21:00 Kurczę a ja nic nie dostanę :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo Re: niedługo dzień chłopaka IP: 89.174.23.* 20.09.07, 21:32 ja tez:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: niedługo dzień chłopaka IP: *.gre.pl 20.09.07, 22:21 Upominek z tej okazji powinien być dopasowany do twoich zasobów finansowych. Myślę, że może to być coś w stylu prezentu imieninowego - długopis, pióro, krawat, kubek, perfumy czy też jakiś drobiazg. Możesz zaprosić na Pizzę i zapłacić rachunek lub kupić dobre wino i wypić we dwoje. Myślę, że pomysłów jest cała góra i wszystko zależy od Twojej inwencji twórczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominq Re: niedługo dzień chłopaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.07, 08:53 sexy bokserki albo stringi, na placu czerwonym jest takie stoisko z bokserkami i tam zawsze cos fajnego znajde dla mojego ukochanego Odpowiedz Link Zgłoś
alewanowicz Sesja zdjęciowa 05.10.07, 09:36 Najfajniejszym prezentem dla faceta jest twoja sesja zdjęciowa... a jaka to będzie sesja to już zależy od ciebie.. może być coś subtelnego ... coś fantazyjnego ... może być akt? wybór jest bardzo duży ale każdy z nich będzie wspaniały :) zdjęcia reklamowe, portretowe, akty itp wykonuje Fotograf24.pl , niestety z warszawy ale czasem bywają w częstochowie. Odpowiedz Link Zgłoś