Dodaj do ulubionych

Kwaśniewski przynosi wstyd Polsce.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 10:16
Czy ten człowiek nie rozumie tego, że swoimi pijackimi wyskokami, nie
kompromituje tylko siebie, ale również, a może przede wszystkim Polskę. To
były, dwukrotny prezydent Polski, a zachowanie rodem z pijackich imprez
towarzyszy w PRL.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jolka Re: Kwaśniewski przynosi wstyd Polsce. IP: 195.116.81.* 23.09.07, 10:34
      moze i pijak ale mnie nie bije i jak zje beze zawsze pysk oblize
    • lechujar I tak Kaczyński mu do stóp nie dorasta - filmik 23.09.07, 10:44
      pl.youtube.com/watch?v=lpaI6INbZbY
      "pan potlumaczy" hehe
      Jak dobrze, ze w zawodówkach uczą angielskiego przyszłych żołnierzy ;)
      • Gość: przerasta Re: I tak Kaczyński mu do stóp nie dorasta - film IP: 195.116.81.* 23.09.07, 10:54
        ale jest trzezwy a twoj idol ciagle nawalony
        • Gość: Gość A Kaczor nie ośmiesz Polski IP: *.tktelekom.pl 23.09.07, 11:20
          Kwaśniewski przez 10 lat swojej prezydentury nie ośmieszył Polski
          tak jak to zrobił kartofel przez dwa lata.

• Gość: do goscia Re: A Kaczor nie ośmiesz Polski IP: 195.116.81.* 23.09.07, 11:26
            jaki kartofel ? Miller czy Kalisz ten ostatni to czysty kartofel
      • Gość: Monia Re: I tak Kaczyński mu do stóp nie dorasta - film IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.07, 11:24
        jestes monotematyczny lechujar, czy ch..arle, czy jeszcze inaczej...
        To nie ten wątek. Tu mogłeś wkleić link z Charkowa, albo z Kijowa.
        • lechujar Kaczyński not szur 23.09.07, 11:53
          > jestes monotematyczny lechujar

Oczywiście, wg zwolenniczki PiS krytykować można Wałęse, Kwaśniewskiego, ale co
          robi Kaczyński jest dobre z definicji hehe

> To nie ten wątek.

Jak już pisowcy wprowadzicie jawną cenzurę to będziecie mieli nawet na
          forum.gazeta.pl swojego moderatora i niewygodne wpisy będziecie mogli kasować,
          albo wogóle nie będą pokazywane.

> Tu mogłeś wkleić link z Charkowa, albo z Kijowa.

Znalazłem coś lepszego - Kaczyński not szur ;)
          bi.gazeta.pl/im/1/3202/m3202231.mp3
          • Gość: ryry Re: Kaczyński not szur IP: *.cn.com.pl 23.09.07, 11:59
            Kwaśniewski to wtyd dla Polski ale wy tego nie zrozumiecie komuszki
            • lechujar Płacą Wam od posta czy od godziny na forum ? 23.09.07, 12:10
              Szczęśliwie zdecydowana większość społeczeństwa - 90% lepiej ocenia prezydenturę
              Kwaśniewskiego niż Kaczyńskiego.
              Musicie się bardzo źle czuć pisowcy w kraju, w którym 90% ludzi to komuszki...
              2 mln młodych już wygoniliście, resztę chcecie wsadzić czy eksterminować ?
              • Gość: Gość Re: Płacą Wam od posta czy od godziny na forum ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 12:20
                echujar napisała:

> Szczęśliwie zdecydowana większość społeczeństwa - 90% lepiej ocenia prezydentur
                > ę
                > Kwaśniewskiego niż Kaczyńskiego.
                > Musicie się bardzo źle czuć pisowcy w kraju, w którym 90% ludzi to komuszki...

Nie jestem wyborca PiS-u, a Kaczyński nie jest moim idolem. Ja po prostu nie
                lubię tych nawróconych komunistycznych aparatczyków i wszelkiej maści
                postkomuchów, którzy potrafią dowolnie i w każdej chwili porzucać swoje ideały .

> 2 mln młodych już wygoniliście, resztę chcecie wsadzić czy eksterminować ?

Tych ludzi wypędzili nieudacznicy z SLD, na czele z preziem Kwaśniewskim, którzy
                to, swoimi nieudolnymi rządami doprowadzili do takiego stanu polską gospodarkę.
                • lechujar Komuniści w PiS 23.09.07, 12:30
                  > Nie jestem wyborca PiS-u, a Kaczyński nie jest moim idolem.

Mam nadzieje, że piszesz to co myślisz, a nie to co na szkoleniu dla agitatorów
                  internetowych zalecali pisać w określonych sytuacjach? ;)

> Ja po prostu nie
                  > lubię tych nawróconych komunistycznych aparatczyków i wszelkiej maści
                  > postkomuchów

Masz na myśli 33-latków Olejniczaka i Napieralskiego z LiD-u, którzy mieli po 15
                  lat gdy miał miejsce Okrągły Stół?
                  Czy Leszka Millera z Samoobrony, byłego koalicjanta PiSu ?
                  A może pisowskiego v-ce ministra sprawiedliwości, komunistycznego sędziego
                  Kryże, sądzącego i skazującego opozycjonistów solidarnościowych w czasach PRL-u ?

Proszę sprecyzuj, może się okaże, że mamy też podobne poglądy :)
                  • Gość: Monia Re: Komuniści w PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.07, 12:32
                    lechujar...to raczej Ty piszesz jak jakiś przeszkolony agitator:)
                    Wszędzie węszysz podstęp?
                    • lechujar Typowo pisowskie 23.09.07, 12:41
                      Jak brakuje argumentów - zróbmy z człowieka komunistę, ubeka, pijaka, agitatora...
                      • Gość: Monia Re: Typowo pisowskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.07, 12:43
                        To właśnie Ty próbujesz robić. Poczytaj sobie swoje wpisy.
                        • lechujar Re: Typowo pisowskie 23.09.07, 12:47
                          > To właśnie Ty próbujesz robić. Poczytaj sobie swoje wpisy.

Zapewniam Cię, że pamiętam co piszę.
                          Natomiast nic nie mogę poradzić na to, że ktoś nie rozumie tego co czyta.
                          • Gość: Monia Re: Typowo pisowskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.07, 12:53
                            No przecież to Ty napisałeś: "> jestes monotematyczny lechujar

Oczywiście, wg zwolenniczki PiS krytykować można Wałęse,
                            Kwaśniewskiego, ale co
                            robi Kaczyński jest dobre z definicji hehe

> To nie ten wątek.

Jak już pisowcy wprowadzicie jawną cenzurę to będziecie mieli nawet
                            na
                            forum.gazeta.pl swojego moderatora i niewygodne wpisy będziecie
                            mogli kasować,
                            albo wogóle nie będą pokazywane.

> Tu mogłeś wkleić link z Charkowa, albo z Kijowa.

Znalazłem coś lepszego - Kaczyński not szur ;)
                            bi.gazeta.pl/im/1/3202/m3202231.mp3"
                            a gdzie ja napisałam, ze jestem zwolenniczka PiS? albo to o Wałęsie?
                            No i ta cenzura... Myślisz,ze jeśli ktoś ma inne zdanie niż Ty, to
                            od razu cenzura?
                            Przestań wszędzie węszyć spisek a poczujesz się lepiej:)

• lechujar Nie tędy droga 23.09.07, 13:03
                              Nie o to chodzi żeby kopiować pisane słowo i wklejać, tylko żeby przeczytać i go
                              zrozumieć ;)
                              • Gość: Monia Re: Nie tędy droga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.07, 13:07
                                No i wszystko jasne:) Proszę mi niczego więcej nie inputować:)
                                • lechujar Re: Nie tędy droga 23.09.07, 13:32
                                  > No i wszystko jasne:)

Jeśli w końcu zrozumiałaś moje słowa, to bardzo mi miło ;)
                                  Życzę miłej niedzieli ;)
                                  A jeśli jesteście tą częścią młodzieżówki partyjnej PiS'u oddelegowanej do
                                  monitorowania forów internetowych, to ciekawych polemik życzę, w końcu chyba
                                  robicie to z przekonaniem, a nie z miłości do Wodza? ;)
                                  • Gość: Gość Re: Nie tędy droga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 13:48
                                    lechujar napisała:

> > No i wszystko jasne:)
                                    >
                                    > Jeśli w końcu zrozumiałaś moje słowa, to bardzo mi miło ;)
                                    > Życzę miłej niedzieli ;)
                                    > A jeśli jesteście tą częścią młodzieżówki partyjnej PiS'u oddelegowanej do
                                    > monitorowania forów internetowych, to ciekawych polemik życzę, w końcu chyba
                                    > robicie to z przekonaniem, a nie z miłości do Wodza? ;)

Snuj dalej swoje spiskowe teorie i ciesz sie niedzielnym popołudniem. Dziwie
                                    sie tylko, że już nie można wykazać dezaprobaty dla pijackich wyskoków
                                    Kwaśniewskiego, żeby nie być posądzonym o przynależność do PiS-u.
                                  • Gość: Monia no coś Ty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.07, 13:50
                                    Przestań węszyć spisek i będzie OK.
                      • Gość: Gość Sprecyzuj, typowo ubeckie, hehehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 12:43
                        Cały czas czujny, cały zmienia sie w węch.
    • Gość: Eryk XiI "...doskonały kandydat na premiera." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 11:59
      "człowiek, który tylu kolegów wykiwał musi sobie czasem wypić".
      wiadomosci.onet.pl/1610621,11,item.html
      • Gość: benn Re: "...doskonały kandydat na premiera." IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 22:44
        Hehehehe, premier.
    • Gość: CENTRUM Kwaśniewski na Ukrainie "niedysponowany" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 12:04
      wiadomosci.onet.pl/2693467,1,1,1,relacjetv.html Jak jest irasiad po rosyjsku?
      • Gość: , Re: Kwaśniewski na Ukrainie "niedysponowany" IP: 195.116.81.* 23.09.07, 13:17
        a zapytaj jak jest po rosyjsku kwasa on jest przeszkolony
    • Gość: Ewka Re: Kwaśniewski przynosi wstyd Polsce. IP: *.adsl.inetia.pl 23.09.07, 12:10
      Kwachu po kielichu płynnie mówi z 3 językach a ani Kaczyński ani Tusk nie
      potrafią na trzeźwo mówić nawet po Polsku. szacuneczek dla Kwacha - Polak nie
      wielbłąd napić się musi:)
      Kaczyński i Tusk tak kaleczą polską mowę że rozumieją się dopiero po 4 butelkach
      wina:) he he he
      • Gość: CENTRUM Re: Kwaśniewski przynosi wstyd Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 12:23
        Mam nadzieję, że "szacuneczku" do pijaków nie będziesz uczyła własnych dzieci,
        bo na starość będziesz zbierać butelki.
      • Gość: Monia Re: Kwaśniewski przynosi wstyd Polsce. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.07, 12:30
        Ewka, a Ty słuchałaś, co on mówił? Nie znam tematu wykładu, ale
        zrozumiałam, że mówił o konieczności patrzenia w oczy kobietom.
        Mówił to z lubieżnym, pijackim, błyskiem w oku:)))
        To był pijacki bełkot, a nie wykład w obcym jezyku!
        Nie chcę oceniać Twojej znajomości języków obcych, ale z tego co
        piszesz, wnioskuję, ze kiepściutko...
        • Gość: język rosyjski Kwach nie mówi płynnie po rosyjsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 13:19
          lecz stwarza pozory, że ten język zna. Na samej sprawie mówi banały typu/jak
          dwóch pijaków właźni/:
          "Ty mienja ponimajesz? Ja tiebia toże. A Ty mienia uważajesz ? Ja że tiebia
          uważaju, tak i ty mienia dolżen chot' niemnożko. Wot kak my drug druga ponimajem
          i uważajem, dawaj za eto i wypjem."
          • Gość: Gość Do ekspertów od rosyjskiego IP: *.tktelekom.pl 23.09.07, 13:46
            Nie musicie go rozumieć, ale jakoś studenci go zrozumieli.
            Bynajmniej nie jest gburem jak nasz obecny dyktator i jego
            klon.Kwaśniewski nawet po wypiciu lepiej jest widziany w oczach
            odbiorców niż te buraki.

Kolejny przykład że media kłamią i największym kłamstwem jest to iż
            cieszy się on poparciem ponad połowy polaków.A nasz Kaczorek
            oceniany jest najniżej jak to możliwe.
            • Gość: Monia Re: Do ekspertów od rosyjskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.07, 13:53
              NIewątpliwie, studenci go zrozumieli:) Świadczą o tym ich ironiczne
              uśmieszki:)

• Gość: Eryk XiI Re: Do ekspertów od rosyjskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 13:57
              Gość portalu: Gość napisał(a):

> Nie musicie go rozumieć, ale jakoś studenci go zrozumieli.

Zrozumieli czy nie, nie wiem, ale wyśmiali na pewno jego pijacki bełkot.

> Bynajmniej nie jest gburem jak nasz obecny dyktator i jego
              > klon.Kwaśniewski nawet po wypiciu lepiej jest widziany w oczach
              > odbiorców niż te buraki.
              >
              Jeśli nie gburem to kim? Klownem? Pijakiem?

> Kolejny przykład że media kłamią i największym kłamstwem jest to iż

Telewizje ukraińskie i tvn, we współpracy z Lucasem zmontowały filmik szkalujący
              Kwaśniewskiego?

> cieszy się on poparciem ponad połowy polaków.A nasz Kaczorek
              > oceniany jest najniżej jak to możliwe.

Gdzie Ty uczyłeś sie matematyki?

• Gość: tak, ale Re: Do ekspertów od rosyjskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 01:08
              należy się znać na wrażliwości rosyjsko-ukraińskiej, a był to śmiech-zwyczjny
              śmiech z "durnia".
        • Gość: do Moni Re: Kwaśniewski przynosi wstyd Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 01:22
          Masz 100% racji Ewka tego nie panimaju::)) bo durna jest baba
        • Gość: JO Re: Kwaśniewski przynosi wstyd Polsce. IP: *.iplus.com.pl 25.09.07, 17:41
          MONIA WIECEJ POCZUCIE HUMORU !!!!!!!!!
          TO DOBRZE NA URODE ROBI!!!!!!!!
    • Gość: / \ Re: Kwaśniewski przynosi dume Polsce w porownaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 14:00
      On 1/4 tego wstydu nie zrobił w ciągu 10 lat jak ten po polowie
      zaledwie jednej kadencji :] Możecie się spierać ale taka prawda jest
      i już . Moher to boli, prawda ... kompleksiarze
      • Gość: Eryk XiI Re: Kwaśniewski przynosi dume Polsce w porownaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.07, 14:04
        Gość portalu: / \ napisał(a):

> On 1/4 tego wstydu nie zrobił w ciągu 10 lat jak ten po polowie
        > zaledwie jednej kadencji :] Możecie się spierać ale taka prawda jest
        > i już . Moher to boli, prawda ... kompleksiarze

Co do Kaczyńskiego, zgoda, też sie pośmiałem. Ale, żeby dwukrotny prezydent i
        przyszły premier(!), zataczał sie przed studentami na zagranicznej uczelni?
        Przesada.
        • Gość: Gość Re: Kwaśniewski przynosi dume Polsce w porównaniu IP: *.tktelekom.pl 23.09.07, 14:46
          Niech mu idzie na zdrowie. Może jak Kaczyński by swoje szare komórki
          nasmarował zaczął by lepiej myśleć. To nie jest ważne czy pije czy
          nie, ale jak ma głowę do myślenia to będzie miał takie poparcie
          jakie ma teraz wśród społeczności. Clinton, Bush, Putin, Sarkozi też
          piją i jakoś takich afer nie ma jak u nas. Nie macie się czego
          czepiać. To może nawet Bonapartego z nieba do piekła ześlecie bo
          dopiero on pił.
          Żal wam że Kwaśniewski może a wy nie, kto wam zabrania, alkohol jest
          dla ludzi a nie zwierząt czy roślin
          • Gość: Gość Re: Kwaśniewski przynosi dume Polsce w porównaniu IP: *.tktelekom.pl 23.09.07, 14:47
            Przecież na tej Ukrainie do lustra chyba nie pił?
          • Gość: Monia Re: Kwaśniewski przynosi dume Polsce w porównaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.07, 14:52
            No chyba nie bardzo może. Słaby łeb, albo nie te lata. A my możemy,
            nikt nam nie broni.
          • Gość: galon Re: Kwaśniewski przynosi dume Polsce w porównaniu IP: 195.205.202.* 23.09.07, 23:11
            Gość portalu: Gość napisał(a):

> Clinton, Bush, Putin, Sarkozi też
            > piją i jakoś takich afer nie ma jak u nas.

no właśnie, chociaż wszystkie telewizje świata pokazują ich codziennie po pijaku
            • Gość: pardon Re: Kwaśniewski przynosi dume Polsce w porównaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 01:12
              Ale wiem i to dokładnie, że Putin nie pije. Proszę nie wprowadzać w błąd nas.
              Kłamstwo jest zawsze kłamstwem - Putin nie pije w ogóle ! Warto o tym Kwachu
              pamiętać i LiD-owi.
              • Gość: Eryk XiI Re: Kwaśniewski przynosi dume Polsce w porównaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 01:14
                Putin to znany i wysportowany judoka :))
                • Gość: ale Re: Kwaśniewski przynosi dume Polsce w porównaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 01:16
                  nie pijący i o to mi chodziło
                • Gość: ale nie Re: Kwaśniewski przynosi dume Polsce w porównaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 01:17
                  pijak, jak Kwach, tylko tyle.
                  • Gość: 45 latek Re: Kwaśniewski przynosi dume Polsce w porównaniu IP: 195.116.81.* 24.09.07, 13:49
                    tylko skonczony glupek moze powiedziec ze Kwasniewski przynosi dume
                    Polsce.Rzady tego czlowieka przyniosly tylko afery i bezrobocie
                    30%.I ciagle wpadki z alkoholem .To ma byc duma, duma z pijaka, kto
                    jest dumny z tego ze ma w rodzinie pijaka ? !
                    • Gość: jo Re: Kwaśniewski przynosi dume Polsce w porównaniu IP: *.iplus.com.pl 25.09.07, 17:34
                      madry człowiek ma zawsze wątpliwośći ..
                      Tylko głupi człowiek jest 100%pewny swoich racji.
                      A ty jaki jesteś ??
                      A JA UWAŻAM ,ZE LECIUTKO PIJANY KWASNIEWSKI WIECEJ ZAŁATWI NA
                      UKRAINIE DLA POLSKI NIŻ HIPOKRYTA KACZOR .
                      I KTO GO WITAŁ W KATYNIU ???? MOŻE PREZYDENT!!!!!!!
                      a KTO SIĘ Z KACZOREM WÓDKI NAPIJE ????? .
                      W USA TEŻ BYŁ PRZYJMOWANY NA KORYTARZU
              • Gość: JO Re: Kwaśniewski przynosi dume Polsce w porównaniu IP: *.iplus.com.pl 25.09.07, 17:37
                A WIESZ KTO WOGÓLE NIE PIJE ALKOHOLIK!!!!!!!!
    • Gość: Borowski Olek! Mordo ty nasza! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 21:43
    • Gość: cc Re: Kwaśniewski przynosi wstyd Polsce. IP: 83.2.140.* 24.09.07, 22:30
      Tylko Kwaśniewski może odbudować polską gospodarkę.Za tego rządu
      spadło bezrobocie prawie do zera, bo wszyscy po uciekali za
      granice.To jest "dobry "rząd.
      • Gość: 45 latek Re: Kwaśniewski przynosi wstyd Polsce. IP: 195.116.81.* 24.09.07, 23:10
        nie wszyscy a 700 tys ,nie dlatego ze jest rzad taki czy inny ale
        dla tego ze jest taka mozliwosc,z tych 700 tys 70 % wyjechalo na 6
        do 12 miesiecy.{ diagnoza spoleczna pod kierunkiem prof
        Czaplinskiego czerwiec 2007}
        • Gość: dumny 2 mln jak już. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 13:17
          45 latek dobre sobie ja nie dam więcej niż 7 ... do kościółka
          pedałować z księdzem jak zawsze

Olek swój chłop.... nie to co kaczki :]
          • Gość: 45 latek Re: 2 mln jak już. IP: 195.116.81.* 25.09.07, 13:21
            a moze cos na temat,o co ci chodzi nie mam pojecia ,z czego ty
            jestes tak dumny ? jaki ksiadz ? Masz problem z wyrazeniem swych
            mysli.
            • Gość: york Re: 2 mln jak już. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 15:56
              Literówka, chciał się podpisać "durny". Po prostu za dużo zjadł, albo za mało wypił.
              • Gość: Gość Re: 2 mln jak już. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.07, 16:45
                Na pewno za mało wypił.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka